Löpträna med Urban Tribes på Fuerteventura

I april 2019 gästar löptränare från svenska Urban Tribes vårt Apollo Sports-hotell La Pared – powered by Playitas på Fuerteventura. All löpträning är gratis och ingen föranmälan behövs. Målet med veckan är att ge alla deltagare en fantastisk löpupplevelse och att tillsammans uppleva omgivningarna kring La Pared. Bergen i norr, öknen i söder, området har en hel del spektakulära miljöer att utforska. Efter en vecka med oss på La Pared kommer du garanterat att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som löpare. Alla kan vara med oavsett kondition eller snabbhet – Urban Tribes är specialister på att göra löpningen rolig och lättillgänglig för alla.

Se program 22-29 april

Om Urban Tribes

Urban Tribes fokuserar helhjärtat på träning och då framför allt på löpning under parollen ”Train yourself happy”. Urban Tribes tränare har varierande bakgrund: några har sprungit sedan barnsben och kommer från friidrottslandslaget, medan andra inte funnit löpningen förrän betydligt senare i livet. Urban Tribes verkar både i Sverige och Norge och har en ledande breddverksamhet inom löpträning för både företag och privatpersoner.

Löpträning med Urban Tribes

Aktuella datum:  22-29 april 2019
Avresa från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Oslo

  • Gratis löpträning alla dagar
  • Professionella tränare från Urban Tribes
  • Alla kan delta

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Urban Tribes gästar fler hotell, läs mer här.

Se alla träningsveckor och gästpass


Hur ser träningsveckan ut?

Träningsveckan består av olika morgon- och eftermiddagspass. Vissa dagar kan du delta i två pass om dagen, vissa dagar erbjuds ett längre pass. Passen hålls på svenska och engelska (vid behov) och alla över 16 år kan delta. Ta med kläder som är anpassade för löpning, vatten/vattenflaska, energi vid behov och ett gott humör. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. Uppdaterat program med samlingsplatser erhålls vid ankomst på transferbuss eller vid incheckning.

  • Träningsprogram kommer inom kort

Bo bra på La Pared – powered by Playitas

Bo granne med gyllene sanddyner och mäktiga berg. Det här är hotellet för dig som gillar gruppträning och som älskar vågsurfing, löpning och cykling. Via vackra stigar och grusvägar sträcker sig en löprunda hela vägen till Playitas. Den måste vi bara springa!