Triathlonvecka med Aktivitus

En riktigt bra triathlonvecka på Playitas! Kan det vara något? Coachad simning med individuell återkoppling på simteknik. Bra med tid på cykeln där vi med en bra gruppindelning och ledning låter samtliga få träning på sin nivå. Varierad löpning med bland annat två löpteknikpass. Givetvis trevliga middagar och tid för återhämtning!

I början av april kör vi triathlonvecka på vädersäkra Fuerteventura. Veckan ligger tidsmässigt bra till för att genomföra mycket träningstid inför säsongens tävlingar. Detta är veckan för dig som vill få bra träning med tydlig träningsstyrning där alla får ut bra träning på sin nivå. Vi utlovar bra ledda pass med mycket inslag av teknikutveckling och individuell återkoppling. Utöver detta kommer vi att göra fälttester med laktatmätningar för att säkerställa just din intensitet under passen.

En tydlig träningsinriktning under veckan utesluter givetvis inte storslagna vyer, upplevelser, bra middagar och gemenskap!


Vem kan delta?

Vi har tre uttalade målgrupper som vi kommer att tillgodose under veckan.

Ny på triathlon – Du har börjat och tränat på en del. Kanske provat på din första tävling men känner att du har mycket att komma in i och utveckla. Du siktar på fler tävlingar och har påbörjat din resa.

Rutinerad – Du har kört ett antal tävlingar och/eller tränat på några år, men vill bli bättre och ta nästa steg.

Race – Du tävlar och jagar bättre tider och placeringar i din AG. Du gör jobbet, tiden och kval
till Hawaii är målet. Proffsklass nästa?  

Alla deltagare på resan kan genomföra ett Avancerat tröskeltest till 50% hos Aktivitus innan avresa. Det är inget måste genomföra tester hos Aktivitus, men fälttester och träningsstyrning under veckan kommer att ge dig mer.

Är du Membershipkund hos Aktivitus har du tester inom ramen för ditt träningsupplägg. Som Membershipkund har du rabatt på resan.

Tränare och coacher från Aktivitus ser till att du får en träningsvecka i toppklass.


Veckans program 

Program 17-24 mars 2023

Programmet för mars 2024 presenteras här inom kort. 

Eventuella justeringar kan förekomma. Komplett program presenteras ca 2 veckor före avresa.


Cykel – Tag med egen eller hyra?

Under denna cykelvecka är det tempo- eller landsvägscykel som gäller. På våra resor brukar majoriteten av deltagarna ta med sin egen cykel. Det går att hyra på plats, men utbudet kan vara begränsat. Boka i förväg och var ute i god tid. Hyr cykel i förväg här.

Att ta med cykel

Vill du ta med dig din egen cykel på resan (mot extra kostnad) så måste du boka in den på flyget samt lägga på transfer på destinationen och det gör du i två steg.
Notera att du bör boka på cykelfrakten på flyget så snart som möjligt efter att du mottagit din bokningsbekräftelse då vi inte kan garanters platstillgång på flygen!

Steg 1: När du bokar din resa via bokningsformuläret så behöver du kryssa i rutan under ”tillval” som säger att du vill ha cykeltransfer på destinationen, mot en kostnad på ca 350-400 sek beroende på destination.

Steg 2: När du har bokat din resa och mottagit din bokningsbekräftelse så behöver du logga in på respektive flygbolags sida med hjälp av ditt bokningsnummer (vilket flygbolag du flyger med ser du på bekräftelsen) och där köpa till cykelfrakten på flyget. Se respektive flygbolags bokningssidor samt priser nedan.

Novair:
400 sek enkel väg/800 sek tur/retur. Max vikt 30 kg. Boka här

SAS:
350 sek enkel väg/700 sek tur/retur. Max vikt 25 kg. Boka här

Cykeln ska packas på lämpligt sätt för att undvika skador på övrigt bagage. Styret ska vridas ett kvarts varv, pedaler bortmonteras och luften tömmas ur slangen. Bästa sättet att transportera din cykel är att packa denna i en cykelresväska.

Pris från 14 498:- 

Datum:
17-24 mars 2023, Bokningen är stängd!
22-19 mars 2024 

Avreseort: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Playitas Resort

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Mat på flyget
  • Transfer (ej cykeltransfer)
  • Del i dubbelrum på Playitas Resort      
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Fälttester med laktatmätning (frivilligt)
  • Teknikclinics med individuell återkoppling
  • Tester hos Aktivitus till 50% innan avresa. (Aktivitus Membership genomför tester inom ramen för sitt träningsupplägg. Som Membershipkund har du rabatt på denna resa.)

*Enkelrumstillägg 2 500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka mars 2024

Kontakta oss: [email protected]

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort