Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Triathlonvecka med simfokus 2018

Våra populära simläger tillsammans med Svenska Triathlonförbundet arrangeras årligen i november. En hel vecka med bara simning passar både dig som vill förfina din simteknik och dig som är nybörjare och vill lära dig simma frisim i bassäng och öppet vatten.

Olika programupplägg erbjuds under veckan och är anpassade för alla såväl dig som är total nybörjare, i utvecklingsfas eller erfaren triathlet.

Vill du åka på ett komplett triathlonläger läser du mer om dessa här

Pris från  12 498:- /person 

Den här resan är fullbokad

Datum: 18-25 nov alt. 19-26 nov 2018

 • Det här ingår:

 • Träning enligt program
 • Professionella coacher från Svensk Triathlon
 • Flyg tur och retur
 • Mat på flyget
 • Transfer
 • Del i dubbelrum/enrumslägenhet
 • Frukostbuffé

Boka en annan träningsresa

Boka senast 5 november! Begränsat antal platser. 


 

Simträning för nybörjare, utveckling och erfaren

Välkommen till vårt populära simfokusläger/breddläger på Playitas tillsammans med Svenska Triathlonförfundet . En vecka med mycket simnins och inspirerande, proffsiga ledare som är handplockade av förbundet. 

Du erbjuds ledarledda pass med teknikträning och tips i såväl bassäng och öppet vatten som på land dagligen. Oavsett om du siktar på Stockholm Triathlon, halvdistans, långdistans, Ironman eller bara vill lära dig simma frisim i öppet vatten samt utveckla din teknik så är detta veckan för dig. Denna vecka kommer att ge dig ett oförglömligt minne tillsammans med likasinnade där du får en perfekt grund för att ta dig an vinterns simträning.

Simbassängen är förbokad med simtider. På alla simpass finns minst en simtränare per inriktning. Atlanten väntar på dig med sitt kristallklara vatten ljummet vatten. Utanför Playitas väntar öns mäktiga karga prärie med en löprunda för den som önskar (en favorit är fyren).

Utöver all simträning finns Playitas stora utbud av sporter och aktiviteter från morgon till kväll. Prova på yoga, funktionell träning eller hyr en landsvägscykel för att hålla cykelbenen vid liv.

Läs mer om de olika inriktningarna nedan och boka det som passar just dig. Om du vid ett senare tillfälle vill ändra dig är det inget problem att göra detta på plats.

Nybörjare

Veckan passar utmärkt för dig som nybörjare. Inriktningen för nybörjare kräver ingen speciell träningsbakgrund, dock måste du kunna simma 200 m bröstsim.

Utveckling

För dig som kört tävlingar och tränat triathlon i något år. Anpassat för såväl kort- som långdistans och innehåller både inslag av hög fart, utmanande distanpass och öppet vatten.

Erfaren

Erfarennivå passar för dig som har mångårig erfarenhet av triathlon. Du har genomfört många tävlingar och tränar triathlon regelbundet.


 

Det här ingår:

 • Ledarledda träningspass enligt veckoprogramet
 • Föreläsningar och clinics
 • Rolig och effektiv träning i grupp
 • Förbokade träningstider i den olympiska poolen
 • Flyg, del i dubbelrum, frukost, transfer och mat på flyget.

Utöver detta har du tillgång till hela Playitas övriga sport & aktivitetsutbud med allt från yoga och stretch till gruppträningpass, gym och mycket mer. Övriga måltider, enkelrum, avbeställningsskydd samt försäkring tillkommer och pris framgår i formuläret när du klickar på "boka". Minimum ålder för deltagande i triveckorna 18 år. Max 30 deltagare på simlägret.

Officiell leverantör av olympisk camp

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté och den svenska OS-truppen. Läs mer!