Simvecka med Svensk Triathlon

20-27 nov 2020 från Stockholm och Köpenhamn

Våra populära simläger tillsammans med Svenska Triathlonförbundet har årligen arrangerats på Fuerteventura. Nu bryter vi ny mark på simveckorna och arrangerar detta års upplaga på vårt nya sporthotel Aqua Vista - powered by Playitas i soliga Hurghada, Egypten. Förutsättningarna är de samma: 50 m olympisk utomhuspool (26-27 grader), extremt bra tränare från Svensk Triathlon, välutrustat gym och bra hälsosam mat. En hel vecka med bara simning passar både dig som vill förfina din simteknik och dig som är nybörjare och vill lära dig simma frisim i bassäng och öppet vatten. Dessutom finns fina möjligheter till cykling och löpning.

Olika programupplägg erbjuds under veckan och är anpassade för alla såväl dig som är total nybörjare, i utvecklingsfas eller erfaren triathlet.

Vill du åka på ett komplett triathlonläger på Playitas Resort (Fuerteventura) läser du mer om dessa här.

Det här ingår:

 • Ledarledda träningspass enligt veckoprogramet
 • Föreläsningar och clinics
 • Rolig och effektiv träning i grupp
 • Förbokade träningstider i den olympiska poolen
 • Flyg, del i dubbelrum
 • All inclusive
 • Transfer och mat på flyget.

Utöver detta har du tillgång till hela Aqua Vistas övriga sport & aktivitetsutbud med allt från yoga och stretch till gruppträningpass, gym och mycket mer. Utöver simningen kommer kan det organiseras ett gemensamt cykelpass om önskemål finns. Övriga måltider, enkelrum, avbeställningsskydd samt försäkring tillkommer och pris framgår i formuläret när du klickar på "boka". Minimum ålder för deltagande i triveckorna 18 år.

Max antal deltagare: 30 pers. 

Pris från 9 998:-

Datum: 20-27 november 2020

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Aqua Vista 

Flygtider: Se flygtiderna här

Det här ingår:

 • Professionella coacher från Svensk Triathlon
 • Daglig simträning - 12 bassängpass och 2 öppetvattenpass
 • Flyg tur och retur
 • Mat på flyget
 • Transfer
 • Visum (erhålls på plats)
 • Del i dubbelrum
 • All inclusive
 • All träning enligt program inkl bassängtid
 • Aqua Vistas ordinarie verksamhet erbjuds alltid

Enkelrum 3000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser. 

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


 

Om veckan

Olika programupplägg erbjuds under veckan och är anpassade för alla såväl dig som är total nybörjare, i utvecklingsfas eller erfaren triathlet.

Program

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet.

Vill du åka på ett komplett triathlonläger på Playitas Resort (Fuerteventura) läser du mer om dessa här

Nybörjare

Veckan passar utmärkt för dig som nybörjare. Inriktningen för nybörjare kräver ingen speciell träningsbakgrund, dock måste du kunna simma 200 m bröstsim.

Utveckling

För dig som simtränat i något år. Anpassat för såväl kort- som långdistans och innehåller både inslag av hög fart, utmanande distanpass och öppet vatten.

Erfaren

Erfarennivå passar för dig som har mångårig erfarenhet av simning och triathlon. Du har genomfört många tävlingar och simtränar regelbundet.

Simträning för nybörjare, utveckling och erfaren

Välkommen till vårt populära simfokusläger/breddläger på Aqua Vista - powered by Playitas tillsammans med Svenska Triathlonförfundet . En vecka med mycket simning och inspirerande, proffsiga ledare som är handplockade av förbundet. 

Du erbjuds ledarledda pass med teknikträning och tips i såväl bassäng och öppet vatten som på land dagligen. Oavsett om du siktar på Stockholm Triathlon, halvdistans, långdistans, Ironman eller bara vill lära dig simma frisim i öppet vatten samt utveckla din teknik så är detta veckan för dig. Denna vecka kommer att ge dig ett oförglömligt minne tillsammans med likasinnade där du får en perfekt grund för att ta dig an vinterns simträning.

Simbassängen är förbokad med simtider. På alla simpass finns minst en simtränare per inriktning. Röda Havet väntar på dig med sitt klara ljumna salta vatten, färglada fiskar och praktfulla korallrev. Utanför hotellet väntar för den som vill långa raksträckor med lite trafik, ljumna vinder och en och annan kamel. På hotellet finns bland annat cykeluthyrning (landsväg) liksom utmarkerade löprundor på grus och asfalt.

Utöver all simträning finns Aqua Vista - powered by Playitas stora utbud av sporter och aktiviteter från morgon till kväll. Prova på yoga, funktionell träning eller hyr en landsvägscykel för att hålla cykelbenen vid liv.

Läs mer om de olika inriktningarna nedan och boka det som passar just dig. Om du vid ett senare tillfälle vill ändra dig är det inget problem att göra detta på plats.


Ledare

Vi är noga med att alla oavsett nivå, skall få ut så mycket som möjligt av våra träningsläger. Våra läger är ledartäta och vi erbjuder både ledare inriktade på simning så som cykel och löpning. Alla ledare kvalitetssäkras och rekryteras av Svenska Triathlonförbundet. Ett gediget och erfaret ledareteam följer med till Aqua Vista. Meriterade och erfarna ledare presenteras inom kort. 


Hyra eller ta med egen cykel

 • Vill du inte bara simma utan också cykla? Cykelhyra tillkommer och vi har ett cykelcenter med landsvägscyklar (bokas på plats).
  Vill du ta med egen cykel måste det förbokas i god tid hos respektive flygbolag då det finns ett begränsat lastutrymme. Cykeln packas i cykelväska/låda. Läs mer om specialbagage här.
 • Cykeltransfer på Fuerteventura (buss) kostar 350 kr t/r och förbokas med oss.
 • Observera att hjälm är obligatoriskt på alla cykelpass (medtag egen eller låna) 
 • På lägret cyklar vi mest i grupp. Kör du med tempocykel skall en viss distans hållas från klungan (gruppen)
Officiell leverantör av olympisk camp

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté och den svenska OS-truppen. Läs mer!