Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simvecka med Svensk Triathlon

27 nov - 4 dec 2019 - Våra populära simläger tillsammans med Svenska Triathlonförbundet har årligen arrangerats på Fuerteventura. Nu bryter vi ny mark på simveckorna och arrangerar detta års upplaga på vårt nya sporthotel Aqua Vista - powered by Playitas i soliga Hurghada, Egypten. Förutsättningarna är de samma: 50 m olympisk utomhuspool (26-27 grader), extremt bra tränare från Svensk Triathlon, välutrustat gym och bra hälsosam mat. En hel vecka med bara simning passar både dig som vill förfina din simteknik och dig som är nybörjare och vill lära dig simma frisim i bassäng och öppet vatten. Dessutom finns fina möjligheter ttill cykling och löpning.

Olika programupplägg erbjuds under veckan och är anpassade för alla såväl dig som är total nybörjare, i utvecklingsfas eller erfaren triathlet.

Vill du åka på ett komplett triathlonläger på Playitas Resort (Fuerteventura) läser du mer om dessa här

Det här ingår:

 • Ledarledda träningspass enligt veckoprogramet
 • Föreläsningar och clinics
 • Rolig och effektiv träning i grupp
 • Förbokade träningstider i den olympiska poolen
 • Flyg, del i dubbelrum
 • All inclusive
 • Transfer och mat på flyget.

Utöver detta har du tillgång till hela Aqua Vistas övriga sport & aktivitetsutbud med allt från yoga och stretch till gruppträningpass, gym och mycket mer. Övriga måltider, enkelrum, avbeställningsskydd samt försäkring tillkommer och pris framgår i formuläret när du klickar på "boka". Minimum ålder för deltagande i triveckorna 18 år.

Utöver simningen kommer kan det organiseras ett gemensamt cykelpass om önskemål finns.  Du har dessutom tillgång till hela Aqua Vistas övriga sport & aktivitetsutbud med allt från yoga och stretch till gruppträningpass, gym, cykelturer och mycket mer. Minimum ålder för deltagande i triveckorna 18 år.

Max antal deltagare: 30 pers. 

Pris från  9 998:- /person 

Datum: 27 nov - 4 dec 2019 Resan är fullbokad

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas, Egypten

Avreseorter: Stockholm, Göteborg

Det här ingår:

 • Professionella coacher från Svensk Triathlon
 • Daglig simträning - 12 bassängpass och 2 öppetvattenpass
 • Flyg tur och retur
 • Mat på flyget
 • Transfer
  Visum (erhålls på plats)
 • Del i dubbelrum
 • All inclusive
 • All träning enligt program inkl bassängtid
 • Aqua Vistas ordinarie verksamhet erbjuds alltid

Boka en annan träningsresa

Begränsat antal platser. 


 

Om veckan

Olika programupplägg erbjuds under veckan och är anpassade för alla såväl dig som är total nybörjare, i utvecklingsfas eller erfaren triathlet.

Program 27 nov - 4 dec 2019

Vi reserverar oss för eventuella justeringar i programmet

Vill du åka på ett komplett triathlonläger på Playitas Resort (Fuerteventura) läser du mer om dessa här

Nybörjare

Veckan passar utmärkt för dig som nybörjare. Inriktningen för nybörjare kräver ingen speciell träningsbakgrund, dock måste du kunna simma 200 m bröstsim.

Utveckling

För dig som simtränat i något år. Anpassat för såväl kort- som långdistans och innehåller både inslag av hög fart, utmanande distanpass och öppet vatten.

Erfaren

Erfarennivå passar för dig som har mångårig erfarenhet av simning och triathlon. Du har genomfört många tävlingar och simtränar regelbundet.

Simträning för nybörjare, utveckling och erfaren

Välkommen till vårt populära simfokusläger/breddläger på Aqua Vista - powered by Playitas tillsammans med Svenska Triathlonförfundet . En vecka med mycket simnins och inspirerande, proffsiga ledare som är handplockade av förbundet. 

Du erbjuds ledarledda pass med teknikträning och tips i såväl bassäng och öppet vatten som på land dagligen. Oavsett om du siktar på Stockholm Triathlon, halvdistans, långdistans, Ironman eller bara vill lära dig simma frisim i öppet vatten samt utveckla din teknik så är detta veckan för dig. Denna vecka kommer att ge dig ett oförglömligt minne tillsammans med likasinnade där du får en perfekt grund för att ta dig an vinterns simträning.

Simbassängen är förbokad med simtider. På alla simpass finns minst en simtränare per inriktning. Röda Havet väntar på dig med sitt klara ljumna salta vatten, färglada fiskar och praktfulla korallrev. Utanför hotellet väntar för den som vill långa raksträckor med lite trafik, ljumna vinder och en och annan kamel. På hotellet finns bland annat cykeluthyrning (landsväg) liksom utmarkerade löprundor på grus och asfalt.

Utöver all simträning finns Aqua Vista - powered by Playitas stora utbud av sporter och aktiviteter från morgon till kväll. Prova på yoga, funktionell träning eller hyr en landsvägscykel för att hålla cykelbenen vid liv.

Läs mer om de olika inriktningarna nedan och boka det som passar just dig. Om du vid ett senare tillfälle vill ändra dig är det inget problem att göra detta på plats.


Ledare

Vi är noga med att alla oavsett nivå, skall få ut så mycket som möjligt av våra träningsläger. Våra läger är ledartäta och vi erbjuder både ledare inriktade på simning så som cykel och löpning. Alla ledare kvalitetssäkras och rekryteras av Svenska Triathlonförbundet. Ett gediget och erfaret ledareteam följer med till Aqua Vista. 

Olle Appelros

Olle har lång erfarenhet på bassängkanten med 15 år som elittränare i bagaget. Under dessa år har han coachat simmare i alla åldrar, inkluderat allt från nybörjare till elit, mot utveckling och framgång. Olle är utbildad simtränare via svenska simförbundet och har alltid varit uppskattad för sin pedagogik och sitt engagemang.

Lina Hörnbäck

Före detta elitsimmare som spenderat nästan hela livet i en simbassäng. Jobbar idag för Svenska Triathlonförbundet där hon bland annat är en del elittränarteamet som coachar svensk triathlons framtid. Lina har flera års erfarenhet som simtränare där hon drillat simmare och motionärer i alla åldrar. Lina är utbildad simtränare via Svenska Simförbundet och har också studerat träningslära och idrott vid Malmö Universitet.

Torbjörn Wolffram

Vart med på våra triathlonläger sedan start och är en mycket begåvad, engagerad, pedagogisk och erfaren simtränare. Fd. elitsimmare som började med triathlon och insåg att det blev roligare ju längre man håller på. Meriter från simning är ett par tredjeplatser från Vansbrosimmet. Som triathlet har han kommit in som första AgeGroup-simmare på Kalmar Ironman vid några tillfällen (bästa tid 48:41). Torbjörn har varit simtränare för vuxna i många år – allt från nybörjare till avancerade och arrangerat en mängd träningsläger.


Hyra eller ta med egen cykel

 • Vill du inte bara simma utan också cykla? Cykelhyra tillkommer och vi har ett cykelcenter med landsvägscyklar (bokas på plats).
  Vill du ta med egen cykel måste det förbokas i god tid hos respektive flygbolag då det finns ett begränsat lastutrymme. Cykeln packas i cykelväska/låda. Läs mer om specialbagage här.
 • Cykeltransfer på Fuerteventura (buss) kostar 350 kr t/r och förbokas med oss.
 • Observera att hjälm är obligatoriskt på alla cykelpass (medtag egen eller låna) 
 • På lägret cyklar vi mest i grupp. Kör du med tempocykel skall en viss distans hållas från klungan (gruppen)
Officiell leverantör av olympisk camp

Apollo är officiell leverantör av olympisk camp och träningsläger till Sveriges Olympiska Kommitté och den svenska OS-truppen. Läs mer!