Triathlon- och simvecka med Jonas Colting på Levante – powered by Playitas

Temavecka ”Triathlon och Inspiration” med Jonas Colting. En upplevelse för nybörjaren, motionären och alla som vill ha en fantastisk träningsvecka med de bästa förutsättningarna. Med kondition, inspiration och allsidighet som fokus så erbjuder vi en träningsvecka de luxe på fantastiska Levante! Vi erbjuder två ledarledda träningspass per dag med utgångspunkt i de tre triathlongrenarna men dessutom styrketräning, yoga, stand-up paddle och rörlighet.

Det här är en perfekt vecka för nybörjaren som vill lära sig grunderna i simning, cykling, löpning för att kanske ta sikte på triathlon eller swimrun. Men det är också en vecka för den som vill köra hårt, vi kommer att ha grupper för alla nivåer. Vi kör tekniksimning i bassäng, cyklar på magiskt vackra vägar och springer till den bästa utsikten på ön. Vi varvar det med personlig feedback, inspirerande lektioner i de olika grenarna och med föreläsningar. Möjlighet till MTB erbjuds också. Låt Jonas och övriga ledare från Colting Borssén inspirera dig till stordåd under en härlig vecka på magiska Rhodos


Om veckan

Följande träningspass och aktiviteter kommer att erbjudas under veckan:

 • Löpning: upplevelselöpning, morgonjogg, teknikpass och barfotalöpning
 • Cykling: upplevelsecykling, teknik och färdighet
 • Simning i bassäng: teknik, färdighet, övningar och intervallträning
 • Simning i öppet vatten: färdighet och know-how
 • Aquathlonträning på strand
 • Stand Up Paddle: instruktion och intervallpass
 • Funktionsstyrkepass för motionären
 • Rörlighetspass för motionären
 • Dagliga yogaklasser
 • Föreläsningar av Jonas Colting

Vem kan delta?

Det här är en resa för alla som vill ha en inspirerande träningsvecka med bästa sällskap. Den passar perfekt för nybörjaren, motionären och den som vill ha en introduktion till simning, cykel, löpning och träning för hälsa och kondition. Inga förkunskaper behövs och inte heller någon speciell utrustning mer än till land- och vattenträning. Cykel kan man med fördel ta med men kan också hyras på plats.


Veckans program

Detaljerat veckoprogram kommer presenteras här inom kort.

Pris från: 13 998:-

Datum: 25 sep – 2 okt 2022 Bokningen är stäng! 

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Hotell: Levante – powered by Playitas 

Det här ingår:                            

 • Flyg tur/retur inkl bagage
 • Transfer
 • Mat på flyget
 • Del i dubbelrum
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Ledarledd träning enligt program 

* Enkelrumstillägg 4500:-

Begränsat antal platser.

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]


Om Colting Borssén & instruktörerna


 

Om Colting & Borssén

Colting Borssén Coaching erbjuder en onlinebaserad coachingtjänst av Jonas Colting och Jojje Borssén. Träningsprogram för Ironman och Halv-ironman med fokus information och inspiration. Poddar, instruktionsfilmer, artiklar, träningsläger och gemenskap får du hjälp att nå ditt mål! Läs mer på: https://coltingborssen.com/

 

 

Instruktörerna på resan

Jonas Colting – tidigare VM-medaljör i triathlon och numera coach, föreläsare och hobbyatlet med nybliven passion för stand-up och marathonsimning.


Thobias Petersson – tidigare elitsimmare och simtränare som också har meriter från både Ironman


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas