Träningsvecka med Sarah Barløse

Varmt välkommen till en spännande träningsvecka där du garanterat kommer att svettas!
Under veckan kommer du att få kontakt med din kropp och dina muskler och lära dig väldigt mycket bra som du kan ta med dig hem och använda efteråt. För Sarah är ett träningspass inte bara "ett träningspass", det är en helhetsupplevelse och ett steg närmare ditt personliga mål. Sarah har en bred erfarenhet och många utbildningar inom fysisk träning i bagaget och du kan förvänta dig en hög standard.


Klassbeskrivningar

HIIT: HIIT står för "högintensiv intervallträning" och sker i högt tempo och i korta intervaller, där du får möjlighet att pressa dig maximalt. Du växlar mellan olika övningar som får pulsen att stiga.

Styrka: fokusera på att stärka hela kroppen genom olika övningar, passet varierar från gång till gång och alla kan delta på sin egen nivå.

Booty: Fokus på att träna ben- och sätesmusklerna samt att utföra övningarna tekniskt korrekt, där sätesmusklerna aktiveras så mycket som möjligt. Alla kan delta.

Funktionell träning: Ett styrkepass med inspiation på övningar från crossfit. Vi genomför olika övningar där hela kroppen tränas igenom ordentligt. Här kan alla delta, oavsett nivå.


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika lagen, oavsett nivå och du bestämmer tempot längs vägen. Från 15 år.

Info om veckan


Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum & hotell:
5-12 juni 2022, Porto Myrina – powered by Playitas 
13-20 augusti 2022, Cavo Spada 

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:                                              

 • All träning under veckan med gästinstruktören Sarah Barløse

 • Hotell & träningsanläggning i toppklass


BOKA
 

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 


Om instruktören

Sarah

Sarah Barløse

Jag heter Sarah Barløse, bor i Köpenhamn och jobbar dagligen som onlinecoach. Min största glädje i livet är att hjälpa andra människor, då jag kan se och känna att min kunskap skapar en positiv förändring hos andra människor vilket är ett stort driv för mig i min vardag. Det som motiverar mig att träna är glädjen och livskvaliteten jag får genom att röra på kroppen, få upp pulsen och bli starkare. Det ger mig en fantastisk energi att vara fysiskt aktiv och jag älskar det! Sarah har arbetat som personlig tränare i 8 år och har ett brett utbud av utbildningar och kurser i bagaget. Fokus ligger i första hand på kvinnor, baletträning & toning/uppstramning av kroppen.

Följ Sarah på instagram: @sarahbarlose

Läs mer om Sarah här

Sarah har följande utbildningar:

 • Sarah har följande utbildningar:

 • Glute Lab-seminarium med Bret Contreras

 • Muskel- och styrkeseminarium med Bret Contreras

 • Precision Nutrition nivå 1 coach

 • Certifierad handledare för rökavvänjning

 • Yrkesexamen i global nutrition och hälsa

 • EHFA-certifierad anatomi och fysiologi

 • EHFA certifierad fitnessinstruktör

 • EHFA certifierad personlig tränare

 • Poliquins internationella certifieringsprogram (PICP) nivå 1 och nivå 2 coach

 • Biosignatur nivå 1 coach

 • Certifierad smärtterapeut på Smertevidenskab.dk

 • Body Composition Training Camp 2017 - Poliquin Group


Om hotellen

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels