Träningsvecka med Mirah Damkjær

Välkommen till en träningsvecka fylld med glädje och solsken! Du kan förvänta dig en mix av crossfit-inspirerad träning, traditionell styrketräning samt konditionsträning. Du får möjlighet att förbättra din rörlighet och smidighet, samt öka din kroppsmedvetenhet. Jag garanterar dig bra träningspass där du bland annat förbättrar din hållning, oavsett nivå och inte minst så kommer du lämna passet på betyligt bättre humör än när du kom!


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell


Klassbeskrivning

WOD - Workout Of the Day - varje dag är lika med ett nytt pass, så du får alltid variation i ditt träningspass. Funktionell träning med både tyngdlyftning och pulsträning.

Uthållighet - För dig som gillar att få upp pulsen och jobba med enkla övningar. Mindre tekniska övningar och fler repetitioner och hög intensitet under hela klassen.

HIIT - står för "högintensiv intervallträning" och sker i högt tempo i korta intervaller, där du får möjlighet att pressa dig maximalt. Du växlar mellan övningar och får upp pulsen ordentligt.

Core & abs - för dig som vill stärka din core – dvs. din kärna, som består av dina djupa magmuskler och ryggmuskler. En stark coremuskel ger dig bland annat en fin hållning.

Överkropp - fokus på att stärka överkroppen, främst från naveln och uppåt. Träningspassen varierar från gång till gång, där varje pass har ett särskilt fokus på någon av de stora muskelgrupperna på överkroppen.

Underkropp - fokusera på att stärka underkroppen, främst från naveln och nedåt. Träningspassen varierar från gång till gång, där varje pass har ett särskilt fokus på någon av de stora muskelgrupperna på underkroppen.

Booty - Fokus på att träna ben- och sätesmusklerna samt att utföra övningarna tekniskt korrekt, där sätesmusklerna aktiveras så mycket som möjligt. Träningsformen består främst av ett styrkepass med medel till hög belastning.

Konditionsträning - träningen består främst av bas- och kroppsviktsövningar. Du kommer garanterat att få upp pulsen ordentligt under delar av passet.

Kettlebell - för dig som älskar att träna med kettlebells eller vill förbättra din teknik med kettlebells. Hela kroppen tränas och pulsen kommer upp.

Rörlighet - för dig som vill bli mer flexibel och förbättra din rörlighet i annan träning. Det är fokus på stretching, balans, andning och att öka din kroppsmedvetenhet.

Meditation - Meditation handlar om att låta sinnet lugna ner sig. Meditation har en avstressande effekt och lugnar nervsystemet. Det är fokus på att vara i nuet och fokusera på andningen.

Stretch & Relax - Inspirerad av Yoga och Mindfulness, där du fokuserar på att sträcka ut de stora muskelgrupperna, samtidigt som du fokuserar på andningen och därigenom upplever ett inre lugn.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

* Vissa av passen med aktuell gästinstruktör på Playitas Resort kan vara mot en extra kostnad, enligt Playitas ordinarie program.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka

Datum:  

Hotell: , Aqua Vista - powered by Playitas, La Pared - powered by Playitas

Avreseort: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Mirah Damkjær
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Frågor? Mejla oss!

Boka Aqua Vista - powered by Playitas

Boka La Pared - powered by Playitas

Se alla träningsveckor och gästpass


Om instruktören


 

Mirah Damkjær

Jag heter Mirah Damkjær och är 25 år gammal. Jag är en entusiastisk äventyrlig person som brinner för att kommunicera och inspirera andra att leva en "hälsosam livsstil".  För mig innebär en hälsosam livsstil ett mentalt välbefinnande, träning och ett balanserat förhållande till mat.

De senaste 7 åren har jag arbetat inom fitnessbranschen, som biträdande chef, instruktör och personlig tränare. Jag är egen företagare och har gett ut 3 e-böcker och delar inspiration på nätet. Jag har även sprungit och deltagit i större träningsevenemang i samarbete med Hummel Training, Arca, Barebells & Nocco. Motivation för mig är i större utsträckning förmågan att arbeta med sitt mentala mönster. Jag älskar särskilt att arbeta med den mentala aspekten när det gäller att nå mina mål. Just därför är mental träning definitivt en av de viktigaste parametrarna för att leva en "hälsosam livsstil" enligt mig. Därför är det viktigt för mig att skapa balans mellan kropp och själ. "Var posetiv, arbeta hårt och få det att hända”

Följ Mirah på instagram: @mirahdamkjaer


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas