Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Rivia Sports Träningsresa La Pared

Bring out YOUR amazon at La Pared – Inspired by Rivia Sports.


Missa inte en färgsprakande träningsresa med skön energi och gemenskap i Brasiliansk anda!

Med träning, workshops och föreläsningar vill vi inspirera dig till att vara stark och självsäker. Under veckan erbjuds ett brett spektrum av aktiviteter med allt från surf till beachvolleyboll, styrketräning, löpning och en mängd olika gruppträningsformer. Återhämtningen sker under siesta i solstolen medan kvällarna fylls av fartiga tillställningar med inspiration från Brasilien.

Träning & Workshops

Vi utmanar dig att testa något nytt genom att i biljettpriset inkludera en dag på surfbrädan tillsammans med en surflärare. Delta i workshops för att introduceras i marklyft eller finslipa din teknik med mer kunskap om vinklar och buktryck. Förbättra löpteknik genom fokus på fotisättning, hållning och armpendling eller ta del av tekniktips från experter för att utveckla ditt beachvolleybollspel.

Vi erbjuder ett varierat gruppträningsprogram klassiker som spinning, core, bootcamp och högintensiv träning och du får även testa nya heta träningskoncept. Övrig tid njuter vi av galen aquaträning, sociala bollspel och dans till sköna sambarytmer!

Se preliminärt träningsprogram

Se klassbeskrivningar här


Föreläsningar 

Rivia Oliveira är amazonkvinnan som med med driv, kreativitet och beslutsamhet grundade klädmärket Rivia Sports. Inspireras av hennes resa och boosta ditt självförtroende genom att våga sticka ut i kläder skapad för en aktiv livsstil.

Magdalena Lindström är utbildad idrottsfysiolog som älskar träningslära. Hon pratar om grundläggande anatomi och fysiologi, tydliggör skillnaden mellan träning och motion samt ger tips på hur du utifrån målsättning kan göra framsteg i din träning.

Jens Persson är läkare och delar med sig av de nyaste forskningsrönen gällande träningens effekt på våra kognitiva funktioner. 

Magnus Egger är meriterad fotograf och tipsar om detaljer för att du ska lyckas knäppa träningsbilden alla instagrammare drömmer om. Han bjuder även på minnesvärda ögonblick från vår träningsvecka.

Esther Baltzer Få kunskap om hur du via mental träning och fokus på motivation blir bättre på att nå dina mål. Dina prestationer avgörs självklart av din fysiska form, men i lika hög grad av hur du tänker i din träning och när du ska prestera. Detta gäller både i din träning och i andra delar av livet. I föreläsningen kommer du bli introducerad till övningar och verktyg som hjälper dig att uppnå och hålla fast motivationen i din träning.


Vem kan delta?

Träningsresan har något för alla! Samtliga klasser kan skalas eller avanceras för att passa dig oavsett nivå. Varje kväll anordnas aktiviteter som brasiliansk femkamp, musikquiz, brasiliansk BBQ-afton mm. Ta med en vän eller res ensam, oavsett kommer du garanterat hitta nya vänner längs vägen!

Datum: 8-15 april 2019

Pris: 11 998:- /person

Res från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn 

  • Bo på fina sporthotellet La Pared på Fuerteventura
  • Träna med professionella ledare
  • Surfa, spela beachvolleyboll, testa nya gruppträningskoncept, dansa!

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur
  • Transfer och mat på flyget 
  • Del i dubbelrum    
  • Helpension 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

 
Boka senast 26 mars 2019. Begränsat antal platser!

Om Rivia Sports-teamet

Rivia Sports är medarrangörer av denna mäktiga träningsresa. Företaget grundades 2014 och är ett svenskt klädmärke för träning och aktiv livsstil. Inspirationen är hämtad från Brasilien och kläderna skapas med kreativitet och framåtanda i syfte att inspirera till en känsla av stolthet, styrka och självsäkerhet oavsett utseende och kroppsform.

Rivia Oliveira Tidigare beach volleybollproffs som vunnit flera SM-medaljer och representerat Sverige i World Tour. Under åren som turnerande beachproffs upptäckte Rivia avsaknaden av färgstarka träningskläder som fungerade att använda både på planen och vid sidan av. Så föddes den första tanken på Rivia Sports!

Oskar Riby Västeråsaren med stort hjärta för fotboll som hösten 2016 blev delägare i Rivia Sports. Resans mood manager med en övertygelse om att träning och hälsa bör balanseras med vila och ibland en god drink. Med erfarenhet av att planera stora event så kan ni räkna med roliga kvällar!

Magdalena Lindström Fyra års utbildning inom idrottsmedicin, idrottspsykologi, fysiologi och ännu har glöden för träning och rörelse inte svalnat. Under 2017 arbetade hon heltid som tränare på Playitas och i Sverige instruerar hon på IKSU, norra Europas största träningsanläggning. Magdalena låter rörelseglädje styra den egna träningen vilket gjort henne mångsidig och skapat förkärlek till allt från äventyrssport, dans och styrketräning.

Esther Baltzer har mer än 15 års erfarenhet inom fitness och träning. Hon brinner för att göra träning tillgängligt för alla. Hennes absolut största träningspassion ligger i löpning, dans och funktionell träning. Hon lägger stor vikt vid professionelitet, samtidigt som hon förmedlar träningen på ett enkelt och roligt sätt.

Isabelle Riby Norrländskan som växte upp med konståkning innan hon fann gruppträningen. De senaste åren har hon även hittat kärleken till långdistanslöpning! I Umeå arbetar hon som gruppträningsinstruktör och undervisar både i styrke- & pulshöjande pass på träningscentret Umeå Sport & Motion.

Jens Persson Norrlänning och tidigare hockeyproffs i Björklöven, som lämnade hockeyn för satsa på Läkaryrket. Med ett brinnande intresse för all sorts träningen och kostens påverkan på kroppen var det inte konstigt att han 2016/2017 genomförde en svensk superklassiker.

Magnus Egger Tidigare beach volleyspelare som numera turnerar runt med sin kamera i arbetet som fotograf. En mångfacetterad man som utöver att ha fotat Rivia Sports kollektion även är expert på träningsbilder och drönarbilder.