Träningsresa med Niclas Wahlgren & Malin Berghagen

Följ med två av Sveriges mest folkkära profiler, Niclas Wahlgren och Malin Berghagen, till den genuina ön Limnos och Apollo Sports träningshotell Porto Myrina - powered by Playitas.  
Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar, bara en kort promenad från staden Myrina, en orörd och charmig grekisk småstad. 


Om veckans innehåll

Det blir en träningsvecka fylld med härliga träningspass som passar både dig som nybörjare och dig som tränat ett tag. Resans instruktörer har bred kompetens och lång erfarenhet, och kommer att bjuda in till inspirerande föreläsningar med mycket glädje och skratt. Här får du tid till dig själv, till träning, avslappning, yoga, sol, bad och härlig gemenskap. 


Program

Här hittar du inom kort veckans exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls ca 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.


Klassbeskrivning

Dynamiska pass - träning med gummiband och vikter  

Core – träning för mage och ländrygg  

Group Strenght Training – Träning med fokus på styrka  

Fitnessyoga - är en dynamisk yogaform som bygger styrka, balans och flexibilitet, där du tränar på att stilla dina inre tankar och att andas i stunden samtidigt som du förbättrar fokus och koncentrationsförmåga. 

Schlager Yoga – Malins egen yogaklass, denna kommer ni gilla! 

HIT – High Intensity Training

Guidade meditationer - Malin är utbildad visdom och meditationslärare för David ji och hennes guidade meditationer har blivit lite av hennes signum. Du behöver inte vara van meditationsutövare för att kunna delta. Du kan välja att sitta eller ligga ner under meditationen.


Vem kan delta?

Soloresenärer, par och kompisgäng – den här veckan passar alla. Ålder och nivå spelar ingen roll eftersom det finns någonting för alla. På programmet står allt från lättare pass för nybörjare till mer tuffare pass som vänder sig till vana motionärer. Kanske vill du bara komma igång med träningen eller prova något nytt. Du väljer själv vilka klasser du vill delta i. Inga tvång, inga måsten, bara otroligt roligt och inspirerande. 

Info om veckan

Pris: 13 498:-

Datum: 3-10 september 2023

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Det här ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage  

  • Transfer 

  • Mat på flyget  

  • Del i dubbelrum    

  • Halvpension 

  • Ledarledd träning enligt program   

* Enkelrumstillägg 3200:-  

Boka

Begränsat antal platser.

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna

Niclas Wahlgren

Niclas Wahlgren

Niclas har gjort nästan allt i tv-, teater-, film-, och musikbranschen. Huvudroller i musikaler, TV4´s genom tidernas största barnprogram ”Nicke & Nilla som resulterade i 3 platina cd med musik skriven av Niclas. Han har även gjort en rad andra tv uppsättningar samt underhållningsprogram som "Så ska det låta - Lets dance- Melodifestivalen -Programledare i Radio samt 6 st soloalbum under eget namn. Han skriver fortfarande musik och fick senast en rockbjörn för ”Allt det vackra” som han gjort tillsammans med Benjamin Ingrosso. Samtidigt har träning och hälsa alltid varit det som ligger honom främst. Sen 6 år tillbaka är Niclas utbildad Personlig tränare och kostrådgivare och är idag en av Sveriges största Online Coacher. Kuriosa: Svenskmästare i knockdown Karate -96. 

Malin Berghagen

Malin Berghagen

Malin Berghagen är en av våra mest uppskattade yogalärare och erbjuder kurser runt om i Sverige och utomlands sedan 22 år tillbaka. Malin har skapat sin egen yoga som hon har hämtat inspiration från framför allt Hatha yogan och Ashtangan men också Rocket yoga. Malin har även utformar ett eget koncept hon kallar Schlager yoga där passet innehåller mycket sång och dans från svensk musikhistoria och som avslutas med avslappnad yoga. Malin fick 2017 Marianne Pagmar stipendium vilket innebar en 6 månaders utbildning till ” Wisdom and Meditation teacher” av den kände meditationslärare Davidji. Så här säger Malin om yoga och meditation : ”Meditation ger mig mod att utforska allt som är jag. Den öppnar upp möjligheten att våga möta mina inre rum och bli fri gamla mönster och beteenden. Det man inom yoga kallar Jivamukta. 


Om hotellet

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas