Denna resa är tyvärr fullbokad. Men det kommer fler spännande träningsresor, se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med magasinet IFORM till Rhodos

Häng med på en oförglömlig träningsresa till vackra Rhodos med magasinet IFORM. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Vår bas är det populära sporthotellet Levante Beach ResortRhodos. Träningsresan, som är IFORM:s sista Energy Camp under 2017, kommer garanterat ge dig energi och träningsglädje som håller hela vintern! 

Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från IFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Vi har satt ihop ett drömprogram, som bland annat omfattar morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, mountainbike, Stand up paddling, vattenaerobics och mycket, mycket mer. Alla kan vara med oavsett nivå.

Utvalda kvällar hålls det föredrag som ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Från tidigare IFORM-resor vet vi att våra deltagare reser hem fyllda av ny energi och inspiration från en resa som denna. Tillräckligt för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller så kommer man hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Aktuella avresedatum:

  • 22-29 oktober 2017, avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Pris från: 13 998:-

Frågor? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Sista bokningsdag, 6 oktober, i mån av plats.


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.

Detta ingår


Magasinet IFORM

IFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I IFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag.


Med på resan/om ledarna

Susanne Lidang

Certifierad Hatha yoga-ledare. Susanne håller yogaklasser, är privat yogainstruktör och håller yogaworkshops. Hon har producerat flera yogafilmer, bland annat yoga för löpare, och skriver artiklar om yoga för IFORM. Susanne har skrivit boken "Vild med yoga" och släpper snart sin nya bok, "Yoga för löparen".

Sara Møller Christensen

IFORM:s chefredaktör som älskar att träna. Under veckan kommer du få ta del av hur Sara under de senaste fem åren gått från att vara en soffpotatis med träningsfobi till att blir träningsberoende.

Martin Kreutzer

Kost- och träningsexpert och en eftertraktad föreläsare. Martin är författare och har bland annat skrivit böckerna "Antiinflammatorisk kost" och "Löparens nya handbok". Tillsammans med Martin kommer du kunna cykla, träna och få tips och inspiration om kost.

Siri Nordén

Utbildad kostvetare, personlig tränare, massör och gruppträningsinstruktör, som älskar mat och träning av olika slag. Siri utbildade sig till gruppträningsinstruktör på Gerdahallen i Lund 2006 och har därefter instruerat och jobbat med träning kontinuerligt runtom i hela Sverige och även på Playitas, Fuerteventura. Viktigt för henne när hon instruerar är att vara pedagogisk, ge värme (i dubbel bemärkelse) och att varje deltagare ska känna sig sedd.

Andreas Jansson

Student, yrkesverksam coach och tidigare reseledare för Apollo vid träningsanläggningen Playitas Resort på Fuerteventura. Andreas är serviceminded och van vid att koordinera aktiviteter i samband med gruppträningsresor utomlands. Andreas har ett övergripande ansvar under veckan och ska säkertställa såväl deltagarnas samt ledarnas trivsel och välmående.