Denna resa är tyvärr fullbokad. Men det kommer fler spännande träningsresor, se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med magasinet IFORM till Rhodos

Häng med på en oförglömlig träningsresa till vackra Rhodos med magasinet IFORM. Under veckan möts ledare och deltagare från hela Norden med en härlig energi och ett gemensamt intresse för träning och hälsa. Vår bas är det populära sporthotellet Levante Beach ResortRhodos. Träningsresan, som är IFORM:s sista Energy Camp under 2017, kommer garanterat ge dig energi och träningsglädje som håller hela vintern! 

Från morgon till kväll kan du njuta av träning, pepp och inspiration från IFORM:s duktiga och passionerade instruktörer. Vi har satt ihop ett drömprogram, som bland annat omfattar morgonyoga med havsutsikt, löpning och promenader i de omgivande olivlundarna, effektiv intervallträning, styrketräning på nya, roliga sätt, rafflande danspass, mountainbike, Stand up paddling, vattenaerobics och mycket, mycket mer. Alla kan vara med oavsett nivå.

Utvalda kvällar hålls det föredrag som ger dig ännu fler idéer och redskap för ett bättre och sundare liv. Från tidigare IFORM-resor vet vi att våra deltagare reser hem fyllda av ny energi och inspiration från en resa som denna. Tillräckligt för att nå de mål som man har drömt om i åratal. Eller så kommer man hem med helt nya mål – och drivkraften för att nå dem.

Aktuella avresedatum:

  • 22-29 oktober 2017, avresa från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

Pris från: 13 998:-

Frågor? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Sista bokningsdag, 6 oktober, i mån av plats.


Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Vem kan delta?

Alla kan delta oavsett träningsnivå. Det kommer att finnas ett tiotal pass om dagen att välja mellan med allt från yoga, dans, core och tabataträning till power walk och intervallöpning. Reser du ensam finns möjlighet att dela rum med någon av samma kön, eller så betalar du lite extra för ett enkelrum.

Detta ingår


Magasinet IFORM

IFORM är magasinet för alla kvinnor som vill bli den hälsosammaste, starkaste och gladaste versionen av sig själva – via träning, kost och motivation. I IFORM presenteras de senaste, bästa och enklaste metoderna att nå resultat på ett lustfyllt sätt. Utöver det innehåller magasinet massor av inspiration till hur man utmanar sig själv med både stora och små mål, och uppnår dem, även i en stressig vardag.