Träningsresa med Fitness Fusion

Är du sugen på en träningsvecka utöver det vanliga? Känner du att du behöver inspiration och motivation till att komma igång med träningen? Vill du utmana både kropp och själ på nya sätt?Då är Fitness Fusions Träningsresa definitivt något för dig.

Häng med till Rhodos för en veckas träning med två av Sveriges främsta instruktörer. Tillsammans har Ari Lipponen och Susanna Göransson över 40 års erfarenhet av gruppträning av alla de slag.Testa klasser du inte prövat förut och kanske hitta en ny favorit.


Om veckan

Vi erbjuder fyra klasser per dag, två på morgonen och två på eftermiddagen. Du väljer själv hur många klasser du deltager på, och självklart har du alltid möjlighet att anpassa klassen så den passar dig. Oavsett din erfarenhet ser vi till att du får ut det mesta möjliga av varje klass. Lätt till svårare, lugnt till tyngre, långsamt till snabbare. Du kan helt enkelt räkna med väldigt många olika nivåer av intensitet och koreografi.

Yoga, Pilates, dans, kondition, styrka, rörlighet... Under denna vecka kan du träna allt för hela kroppen. En vecka fylld av fantastisk och rolig träning, mycket skratt en hel del svett och träningsvärk och förhoppningsvis även nya utmaningar. 


Passbeskrivning

Cardio Fusion - Häng med på en rolig och fysiskt utmanande konditionsklass som är koreograferad till musiken och ger dig enormt mycket energi! High impact från den gamla skolan blandas med moderna övningar och en riktigt härlig musikupplevelse. Räkna med mycket svett och skratt!

PiBo​ - PiBo är Pilates och boxning kombinerat! Detta roliga och energigivande träningspass innehåller övningar inspirerade av pilates och boxning som definitivt kommer att få dig att svettas. Passet avslutas med golvövningar för sätesmusklerna, där du kan använda en matta för bättre komfort.

Vinyasa​ - Detta är en lekfull och dynamisk yogaklass där vi kombinerar styrke-, balans- och smidighetsövningar med smarta och mjuka övergångar som flyter perfekt tillsammans med musiken.

Yin​ -  Yinyoga hjälper dig att slappna av och varva ner. En väldigt långsam och stilla yogaform där avslappning och stretch för kroppens bindväv ligger i fokus

Dynamisk stretching - en lugn klass med fokus på enbart dynamisk rörlighet för hela kroppen. 

Strength circuit - ett styrkepass för dig som vill ha en riktig utmaning! Enbart styrka i fokus där vi använder både redskap och kropssviktsövningar.

Core​ - Stärk dina coremuskler och förbättra din hållning med detta roliga och upplyftande pass. 

Dance Aerobics ​- Detta är ett roligt och upplyftande aerobic danspass som får dig att svettas och le på samma gång. 

Pilates​ - Detta är ett Pilatespass i klassisk stil. Övningarna förbättrar din hållning, kärnstyrka och flexibilitet. 

HIIT it!​ - I den här högintensiva intervallklassen får du en riktig energiboost när vi tar oss ut och utmanar oss med den egna kroppen som redskap.

Bodywork​ - I Bodywork bjuder vi på ett härligt flow av styrke- och rörlighetsövningar i takt till musiken. 

Zumba ​- Det här dansklassen med heta rytmer och svängande höfter. Träna din kondition, balans och flexibilitet samtidigt som du får en härlig tid på dansgolvet.

Latin Foot Work - Den här klassen är ett måste för dig som gillar latinamerikansk dans och i synnerhet salsa, bachata och merengue! I denna solodansklass tränar vi på rytmik, body movement och stegkombinationer till härlig och medryckande musik. Här kan du räkna med några roliga koreografiska utmaningar!


Veckans program

Program maj 2022

Pris från 12 498: -

Datum: 7-14 maj 2023

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning & aktiviteter enligt program 

​* Enkelrumstillägg 3 000: -

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Våra instruktörer


 

Susanna & Ari

Susanna Göransson

År 2004 instruerade jag mitt första gruppträningspass och sedan dess har gruppträning varit min stora passion. Jag är egentligen utbildad civilekonom men jobbar idag heltid med konceptutveckling, onlineträning och gruppträning. Jag har gått de flesta typer av gruppträningsutbildningar som finns på marknaden och instruerar idag främst konditionsklasser, dans och Pilates. Det som kännetecknar mina klasser är energi, musikalitet och teamkänsla. Mitt mål är att deltagarna ska vara fyllda med mer glädje och energi efter passet än innan vi började.

Ari Lipponen

Jag verkligen älskar att instruera. Jag har jobbat som instruktör sedan 1996 och instruerar i mer eller mindre allt du kan tänka dig. Har sedan 2007 haft instruerandet som mitt heltidsjobb med mellan 20-25 klasser i veckan. Väldigt många timmars erfarenhet med andra ord. Att göra träningen kul och rolig för deltagarna är något jag själv tycker jag är riktigt vass på. Förutom kul träning levereras professionalism, tydlighet, effektivitet och självklart NÄRVARO. 

FItness Fusion

En träningsapp som erbjuder träning i världsklass på begäran, tillgänglig när som helst och var som helst. Vår specialitet är att göra träningen rolig och vi erbjuder ett brett utbud av träningspass, allt från styrka med miniband till dansklasser.

Vi har fem huvudkategorier av träning: Strength, Cardio, Recovery, Choreography och Meditation.

Vårt mål är att göra det lättare att upprätthålla en aktiv livsstil.


Om hotellet

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas