Träningsvecka med Anja Nielsen

Välkomen till en härlig vecka med fokus på funktionell träning och yoga med personliga tränare och yogainstruktören, Anja Nielsen. En rolig, aktiv och funktionell träningsvecka med fokus på både kropp och själ. Du kan delta i alla klasser, oavsett om du är nybörjare eller erfaren.


Passbeskrivning

Funktionell kropp - ett träningspass som stärker din kropp inifrån och ut. Vi arbetar med funktionella övningar som förbättrar din hållning, din styrka och din balans. Du tränar med både utrustning och din egen kroppsvikt.

Yoga Flow - en timme som utmanar styrka och balans.

Yin yoga - en timme som ger dig lugn, balans och flexibilitet i både kropp och sinne.

Stretch & Relax - en bra och effektiv stretch av hela kroppen, samt en härlig avslappning utan att behöva utmana din kropp i olika yogaställningar.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att bli ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och delta i det du vill. Alla kan delta i de olika passen oavsett nivå och du bestämmer tempot längs vägen. Från 15 år.


Veckans program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell.


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum: 7-14 april 2022

Hotell: Aqua Vista – powered by Playitas 

Det här ingår:                                      

  • All träning under veckan med gästinstruktör Anja Nielsen
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA

Kontakta oss:

Mejl: [email protected]

 


Om instruktören


 

Anja Nielsen

Anja Nielsen

Anja är delägare i Apollo Fitness i Vejle och har de senaste 20 åren arbetat med hälsa, kost och träning. Hon har utbildningar bakom sig inom både personlig träning, kost och yoga. Anja brinner för att kommunicera hälsa på ett enkelt och lättillgängligt sätt och brinner särskilt för funktionell träning.


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas