Pascalidous Powerweek & Jankells Happy Hours

– En härlig träningsvecka på magiska Kreta.

För åttonde året i rad ordnar Alexandra resan för alla som behöver tvärnita, tanka och träna upp kropp och själ. Drömresan bär av till Kreta och hotell Porto Elounda och passar alla som behöver se och synliggöra sina styrkor.

För det är aldrig för sent för en omstart. Men hur hittar man sin inre glöd och blir sitt bästa jag? Hur vänder man motgång till framgång? Följ med på en oförglömlig vecka till Alexandras vackraste oas i den grekiska ö-världen. Vi väcker alla sinnen till liv genom yoga och meditation, dans, vandringar, vattengympa, kampsport, powerwalks & talks och mental träning med stärkande skriv- och samtalsövningar. Alexandra väver samman de grekiska gudarnas visdom med lustframkallande kreativitetskickar. Annika Jankell, journalisten och yoginin, leder oss genom yoga, meditationer och vattengympa i helande havsvatten. 

Vi njuter av kulinariska middagar och bor på femstjärniga Porto Elounda vid den vackra Mirabellobukten på Kreta.  Det här är en exklusiv resa för en liten grupp människor som söker både egen tid för reflektion men också dynamisk samvaro med nya vänner.


Det här bör du packa med

Dagbok och favoritpenna, yogamatta, sköna träningskläder och tåliga vandringsskor, badkläder, solglasögon, solskydd, fina middagskläder.


Vem kan följa med?

Alla! Du behöver inte ha tränat förut eller sprungit några Maratonlopp. Kom ensam eller med partner eller vänner. 


Vad kostar det? 

15.900 kr inklusive allt – flyg, mat ombord, transfer, del i dubbelrum på femstjärniga Porto Elounda, frukost & middag.


Preliminärt dagsprogram

06.00 Frivillig Meditativ morgonpromenad 

07.00- 9.00 Morgonmeditation & Yoga

Stärkande Skriv- och Samtalsövning.

09.00-10.00 Bufféfrukost – organiskt, ekologiskt, närodlat. 

10.00-16.00 Lunch & Fritid för bad, vattensporter, spa, promenader i fiskebyn mm. Egen tid för skrivande och reflektion över dagens tema.

17.00-18.00 Dans / Kampsport / Vattengympa

18.00-19.00 Summering och insikt av dagens tema

19.30 Middag

Om veckan

  • Datum: 26 maj - 2 juni 2019
  • Hotell: Porto Elounda på Kreta
  • Pris: 15 900:-/person

I priset ingår:

•    Direktflyg tur och retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhanm
•    Del i dubbelrum på femstjärniga hotellet Porto Elounda
•    Mat ombord på flyget
•    Transfer till hotellet
•    Frukost & Middag
•    Yoga morgon och kväll​
•    Föreläsningar och övningar i personlig utveckling

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

Boka träningsveckan


Om ledarna

Alexandra Pascalidou

Uppväxt i en grekisk bergsby med sin mormor som varken kunde skriva eller läsa, flyttade Alexandra som sexåring till förorten Rinkeby där hon växte upp. Som kvinna, invandrare och arbetarklassbarn har hon gjort en lång resa för att komma dit hon är i dag. Här delar hon med sig sina fajtertricks- och finter, både fysiskt och psykiskt, och lär oss konsten att vända motvind till medvind. Alexandra kommer också att guida oss i grekisk mytologi och filosofi som kan hjälpa oss i vår vardag.

Annika Jankell

Nytt för i år är att Annika Jankell, journalist, programledare & Yogini som har dansat, mediterat och praktiserat Yoga de senaste 30 åren debuterar som vår Inspiratör! Annika, en av de visaste människor jag (Alexandra) mött och ett Yogiskt föredöme i både teori och praktik.

”Jag löser alla mina problem och livskriser genom olika varianter av yoga. Var jag än befinner mig rullar jag ut min matta och börjar dagen med ett yogapass. Efter det är jag stark, balanserad och redo att möta alla tänkbara utmaningar. Nuförtiden gör jag min egen yogavariant som är raketbränsle för både kroppen och knoppen. Vi kommer svettas i olika yogaformer, såväl på land som i havet. Vi mediterar för att stilla sinnet, visualiserar och hittar kraften i vår andning” säger Annika Jankell.