Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med Ako och Aris

Träna och upplev Thailand! Häng med på en härlig upplevelseresa till Thailand fylld med aktiviteter och träning tillsammans med tränarna Ako Rahim och Aristides "Aris" Denis Sanchez.

Nu har du möjlighet att följa med till Thanyapura, Sydostasiens största träningshotell, för att varva svettig träning med skön återhämtning i solstolen.


Om veckan

Det här blir en vecka fullspäckad av rolig träning och grymt häng! Vi kommer träna två pass om dagen (3-4 h/dag) – fysträning på morgonen och styrketräning på kvällen. Resten av dagen är på egen hand – eller häng med på någon av våra spontanaktiviteter, alternativt Thanyapuras egna program. Träningen passar alla. Du behöver alltså inte ha några förkunskaper inom träning, vi lär dig det du behöver kunna och träningen anpassas efter gruppen.

Under veckan kommer det finnas gott om tid för att utforska Phuket och Thailand. Vi kommer ha utflykter, snorkla, besöka stränder och äta god mat. Samma vecka kommer även träningseventet Multifysveckan äga rum på anläggningen. Passa gärna på att prova även deras aktiviteter!

Om träningen

Vi tränar olika typer av fysträning; CrossFit, brottarfys, gymnastikfys och Amerikansk fotbollsfys. Under veckan tar vi oss till olika stränder, snorklar och hittar på andra roliga aktiviteter. En dag tränar vi på stranden. Dagtid försöker vi njuta av Thailand så mycket vi kan. Räkna därför med extra kostnader för exempelvis båtturer, snorkelutflykter och strandhäng om du vill hänga med på detta!


Vem kan delta?

Alla som älskar att röra på sig, träffa nya människor och ha roligt tillsammans kan hänga med på den här träningsresan! Inga förkunskaper eller fysiska krav ställs på dig – alla tränar utifrån sin egen förmåga och du väljer själv vilken nivå du lägger din träning på! Det du inte kan lär vi dig!


Program

Fullständigt program skickas ut när resan närmar sig.

Pris från: 15 498:-

Resan är fullbokad

Datum: 7-17 november 2018

Avreseorter: Stockholm och Köpenhamn

Det här får du:

  • Flyg tur och retur
  • Boende på Thanyapura, del i dubbelrum
  • Träningshotell i toppskick
  • Transfer till och från hotellet
  • Mat på flyget
  • Halvpension
  • Träning enligt program
  • Professionella tränare

 

Boka en annan träningsresa

Boka senast 24 oktober! Begränsat antal platser. 

Frågor? Mejla oss!


Om tränarna

Ako Rahim Ako är fitnessatlet som under senare år tävlat inom CrossFit och tyngdlyftning. Han är även känd från tv-programmet Gladiatorerna som gladiatorn "Toro". Ako har under de senaste 15 åren jobbat som tränare och hjälpt många atleter med träningsprogram och kost inför tävlingar. Det här blir den 16:e träningsresan som Ako Rahim håller i. Senast var det med Gyula på Playitas och innan dess till Cuba och Aristides.

Aristides ”Aris” Denis Sanchez är amerikansk fotbollsspelare och handbollsspelare på  elitnivå. Han är även känd från tv-programmet Gladiatorerna som gladiatorn "Phoenix". Som ung spelade han handboll i Cubas landslag och sedan amerikansk fotboll i NFL Europe i Barcelona Dragons. Aris har jobbat med träning i hela sitt liv. 


Boende i toppklass på Thanyapura!

Thanyapura i Phuket, Thailand, är Sydostasiens största sporthotell. Här finns olympisk pool och andra sportfaciliteter i världsklass. Dessutom finns ett stort utbud av pilates, zumba och cardiotennis samt ett hälsocenter. Hotellet vänder sig till såväl elitaktiva som motionärer och familjer som vill ha en sund och aktiv semester. 

Läs mer om hotellet och träningen här