Träningsfest med Line Nygaard Christensen

Vill du känna att energin flödar och att stämningen är på topp – kom och träna med Line på Porto Myrina - Powered by Playitas, 28/8 - 4/9. Det kostar inget att vara med, så bara boka in dig på hotellet den veckan.

Om träningen

När du tränar med Line är du garanterad utmaningar, svett i pannan, hög musik som pumpar ut högtalarna och en superkänsla i kroppen efter träningen. Förutom cykling erbjuder Line funktionell träning med crossfit-element i form av WOD och AMRAP. Fokus ligger på enkla men effektiva övningar där alla kan vara med. En och annnan tabata kan också smyga sig in… Du använder din egen kroppsvikt och olika träningsredskap.


Vem kan delta?

Alla, oavsett nivå, kan delta. Line anpssar träningen efter deltagarna. Har du aldrig testat cykel tidigare kan det vara bra att vara ute i god tid så du kan få hjälpa att komma igång.

Veckoprogram

Här ser du hela veckans program. Programmet är preliminärt och tiderna kan komma att justeras beroende på exempelvis väder.

Veckoprogram   

Hur bokar jag och hur mycket kostar det?

Träningen ingår för dig som bor på hotellet. Klicka på den blå bokningslänken till höger och gå till datumet för den aktuella träningsveckan. Boka din resa nu! Ingen föranmälan krävs för att vara med och träna.  

 

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 28 augusti - 4 september 2021

Resmål: Limnos, Grækenland

Hotell: Porto Myrina - Powered by Playitas

Avreseorter: Arlanda, Köpenhamn

Det här ingår:

  • Gruppträning med Line Nygaard Christensen
  • Professionell instruktör
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass
  • Alla kan delta – oavsett nivå

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Boka hotellet

 

Klassbeskrivningar

 

Indoor biking: Lines cykelklasser är en blandning av backcykling och kortare ruser, vanligtvis uppdelade i 3-5 block, så det finns tid för återhämtning. Engagerad instruktör och fokus på bra humör.

WOD: Dagens träning! Här finns olika crossfit-element i en bra kombo, en garanterad  genomkörare för hela kroppen. Det finns alternativ anpassat efter deltagarna. Den egna  kroppsvikten, vattenbälten, vikter m.m. kommer att användas. 

AMRAP: Med inspiration hämtad från crosfitvärlden, ska du göra så många repetitioner som möjligt under en given tid. AMRAP beytder ungefär "så många omgångar som möjligt".


Om instruktören och hotellet


 

Om Line

Line är känd för att utmana gränserna med ett brett leende och peppande kommentarer. Line har cyklat i ca 5 år, och hon har deltagit i en rad olika evenemang i Danmark. Hennes filosofi är att alla människor kan hitta sin motivation till ett hälsosammare liv med träning och bättre kost.

Du behöver bara några enkla rutiner för att förbättra din livskvalitet och Line delar gärna med sig av sina erfarenheter. Hon ser fram emot att sprida glädje och motivation och få fler månnisokr friska och glada – så kom och träna med henne!

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas