Träningsvecka med Robert Kronberg

Välkommen till en vecka med gästtränare Robert Kronberg,  Olympiern, landslagskaptenen och Sveriges genom tiderna bästa häcklöpare på 110-meter häck. Under en vecka på Cavo Spada ger Robert Kronberg ett smakprov på hans eget ”kronBee Camp”.


KronBee Camp är en serie träningspass som vänder sig till alla som vill träna under semestern. Med ett brett utbud av träning. Vi testar på olika explosiva träningsformer såsom tyngdlyftning, sprint och spänstträning i olika former. Även löpning och uthållighet står på schemat. Du kommer även få verktyg till en förbättrad hållning och kroppslig balans samt mentala verktyg som du kan använda dig av för att bli effektivare i både träning och vardag.  

Personlig träning erbjuds och bokas på plast direkt av Robert. Begränsat antal tillfällen och mot avgift, för dig som vill göra en kroppsanalys med fokus på att skapa kroppslig balans genom att ta bort smärta, värk och spänningar. Men även dig som vill träna hårt och högkvalitativt på ett eller annat sätt. Vid intresse, ta kontakt med Robert personligen under något av hans gruppträningspass.


Hur bokar jag och vad kostar det?

Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Att delta i gästpassen är gratis och ingen föranmälan behövs.

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss
Avresa från: Stockholm, Götborg, Köpenhamn, Visby
Datum: 31 aug-7 sept eller 1-8 sept 2018
Hotell: Cavo Spada, Kreta

Det här ingår:

  • Fri gästträning med Robert Kronberg
  • kronBee träningskoncept
  • Passar alla
  • Rörlighet, hållningsträning och spänst
  • Löpning, Core & Lyft

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell


Veckans program

Programmet presenteras i sin helhet på plats tillsammans med Cavo Spadas ordinarie sport & aktivitetsprogram. (Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet)

Samling på Cavo Spadas utegym kallad MOG.

31/8

Eftermiddag: Hållningsträning (rörlighet och core) 45 minuter  amling (MOG) Här jobbar vi med en övningsbank som släpper på kroppsliga spänningar/smärtor. 

1/9

Förmiddag: Lyftträning 45 minuter - Samling (MOG) För dig som vill lära dig om tyngdlyftning så går vi igenom tekniken i ryck och stöt samt knäböj på Cavo Spadas utegym.  

Eftermiddag: Sprintträning 45 minuter - Samling (MOG) Har du drömt om att vara snabb som Bolt? Här får du chansen att förverkliga din dröm. Vi utgår från din nivå i detta pass. Samling Sprintbana (MOG)

2/9

Förmiddag: kronBee workshop ”kropp och knopp” 45 minuter - Samling (MOG) Här får du på ett roligt och lättsamt sätt verktyg som gör dig mentalt starkare och effektivare i både träning och vardag.  

3/9

Förmiddag: Corestabilitet 30 minuter - Samling (MOG) Här går vi igenom vad corestyrka utan kompensationer innebär. Du får t.ex. för första gången i ditt liv testa på en riktig crunch/situp samt planka. Tror du att du klarar att stå i plankan lika länge som vanligt när Robert tar bort dina kompensationer? 

Eftermiddag: kronBee klass ”Train Like An Athlete” 45 minuter - Samling (MOG) En träningsklass som utgår från Friidrottens träningslära. Klassen är uppbyggd av olika ytor, där deltagarna får utveckla explosivitet, snabbhet, styrka, spänst och mjölksyrauthållighet. Under klassen får deltagarna på ett roligt, inspirerande och lagom utmanande sätt träna både enskilt och tillsammans i grupp med hjälp av sin egen kroppsvikt 

4/9

Förmiddag: Hållningsträning  (rörlighet och core) 45 minuter - Samling (MOG) Här jobbar vi med en övningsbank som släpper på kroppsliga spänningar/smärtor och garanterat får dig redo för en skön dag på stranden. 

Eftermiddag: Löpteknik + Intervallträning 45 minuter - Samling (MOG) Ett högintensivt pass där löpteknik och fart står i fokus. Alla kan vara med utifrån sin nivå. 

5/9

Förmiddag: Rörlighet 30 minuter - Samling (MOG) Detta är ett pass för dig som känner dig stel och rastlös av att mestadels sitta i solen och vill få lite genomblödning. 

Eftermiddag: Spänsträning 30 minuter - Samling (MOG) Upptäck spänstträningens fantastiska värld. Här kommer vi testa olika varianter av hopp, där målet är att du skall studsa runt som en känguru efter detta pass.  

6/9

Förmiddag: kronBee workshop ”kropp och knopp” 45 minuter - Samling (MOG) Här får du på ett roligt och lättsamt sätt verktyg som gör dig mentalt starkare och effektivare i både träning och vardag.  

Eftermiddag: kronBee klass ”Train Like An Athlete” 45 minuter - Samling (MOG) En träningsklass som utgår från Friidrottens träningslära. Klassen är uppbyggd av olika ytor, där deltagarna får utveckla explosivitet, snabbhet, styrka, spänst och mjölksyrauthållighet. Under klassen får deltagarna på ett roligt, inspirerande och lagom utmanande sätt träna både enskilt och tillsammans i grupp med hjälp av sin egen kroppsvikt 


Robert Kronberg

Olympiern, landslagskaptenen och Sveriges bästa genom alla tider på 110-meter häck driver och äger kronBee samt utvecklare av träningsformen kronBee konceptet. 

Robert är svensk rekordhållare på 60 och 110 m häck, med över 30 landskamper för Sverige, flera Finnkamps- och Europacupsegrar, OS- och VM-finalist samt EM-brons. Han är även Svensk lagmästare i tyngdlyftning 2013 och 2014 samt Veteran Europamästare 2017.  Robert utbildar, inspirerar, instruerar och lär ut med samma energiska anda som den när han själv tävlade. Robert är närvarade och har alltid kundens mål för ögonen. Alla som tränar med Robert upplever effekten på sina resultat och går från träningen med ett leende på läpparna

Hemsidawww.kronbee.com Facebook: GO kronBee Instagram: #kronbee 

Bo femstjärnigt på Cavo Spada

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa på Kreta har ett utmärkt strandnära läge och erbjuder en bekväm semester. Här bor du med All Inclusive, nära hotellets spa som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns mycket bra sportfaciliteter med både gym utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande omgivningarna.