ToppTräningsresor (fd ToppHälsa) träningsresa Sivota Retreat - powered by Playitas

Följ med på en träningsresa till det unika sporthotellet Sivota Retreat - powered by Playitas, beläget i Sivota på grekiska fastlandet.

Här kommer du att få dansa dig svettig med fantastiska Maria Bild från Let’s Dance och testa olika yogaformer med härliga Beatrice Sjöberg Magnusson. Yogaplattan ligger med utsikt mot havet, så glöm inte att njuta av utsikten under passen! José Nunez är på plats med sitt eget populära koncept Moveoo och Sara ”Stark med Sara” Eriksson kommer att utmana dig i både crossfit, bootcamp, core, HIT och rörlighetsträning. På plats finns också ToppHälsas Pamela Andersson.

På hotellet finns ett nybyggt välutrustat och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Gillar du vattensporter kan du själv hyra en kajak eller testa SUP (stand up paddle board). Det finns också tennisbanor och multicourt för 5-mot-5- fotboll och basket.

Ett stenkast från hotellet ligger mysiga hamen med pittoreska gränder, lokala butiker, restauranger och traditionella tavernor.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Program

Preliminärt program

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Pris från: 14 998:- 

Datum: 2-9 oktober 2023

Hotell: Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum
  • Helpension (frukost, lunch & middag)
  • All träning och föreläsningar enligt program. 

​​​​​​*Enkelrumstillägg 2023 3500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka oktober 2023

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]


Om ledarna

Ledare för 2023 presenteras här inom kort.


Om hotellet

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas