ToppTräningsresor (fd ToppHälsa) Träningsresa Levante - powered by Playitas

Följ med till Rhodos träningspärla Levante! Äntligen åker vi tillbaka till sporthotellet Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust. Hotellet ligger bara 30 minuter söder om Rhodos Stad och erbjuder ett fantastiskt läge precis intill stranden. Här kommer vi att yoga, cykla landsväg, träna i den nybyggda WOD-boxen, dansa och även ha crawlkurser i den 25 meter långa träningspoolen med både startpallar och linor för dig som drömmer om att bli en hejare i vattnet. Klara ledare är grymma Madelinn Fernandez som kommer att köra både boxning, thaiboxning, kettlebell, hiphop-yoga och crossträning och Pasi Salonen som har flera SM-medaljer i triathlon och kan det mesta om både löpning, cykling och simning. Även grymma José Nunez kommer att vara med och köra sitt populära koncept Moveoo. Regerande världsrekordhållaren på cykel över Europa, Christer Skog, tar dig runt på landsvägscykel där du kan utforska den vackra naturen på Rhodos.

Hotellet har också två nybyggda padelbanor, sex tennisbanor och mycket vattensport att erbjuda. Kanske testa SUP, kajak eller windsurfing en dag? Här finns också ett häftigt och stort poolområde där du kan vila mellan passen.

Innan pandemin var resan en favorit bland av våra deltagare, och för de som vill testa att cykla landsväg går flera av nybörjarturerna till Anthony Quinns Bay som är ett måste för alla som åker med på den här träningsresan till Rhodos.

Bukten är döpt efter en Hollywood-stjärna och är lika glittrande som Oscarsgalan. Anthony Quinn var den stora Hollywood-stjärnan som belönades med två Oscarstatyetter för bästa biroll på 50-talet men är kanske mest känd för filmerna Kanonerna på Navarone och Zorba. Kanonerna på Navarone spelades delvis in på den bukt som i dag ligger som en naturskön pärla, och som fick namnet efter den stora stjärnan. Den lilla viken kantas av berg och klippformationer och bjuder på turkosgrönt vatten och fotovackra vyer. Anthony Quinn ska ha blivit så betagen att han köpte området kring viken, eller om han fick den i gåva av byborna (meningarna går isär) och i dag räknas den till en av Rhodos vackraste stränder. Kärlekssagan mellan skådespelaren och det grekiska folket fick dock inte ett lyckligt slut när myndigheterna tog tillbaka viken men namnet består.

Träningsresan till Rhodos ligger i slutet av september vilket gör att här är mindre turister än vanligt och när vi kommer fram går det utmärkt att avsluta den 34-40 långa cykelturen från vårt hotell Levante Beach Resort med ett dopp!

OBS! Flera instruktörer tillkommer


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på sporthotellet Levante - powered by Playitas på Rhodos östkust som ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, cardioträning till yoga, flex och aerobics. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan. 


Träningsprogrammet – Hur ser veckan ut?

Här hittar du ett exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.  

*Veckans program presenteras här inom kort

Pris: 14 998: -

Datum: 24 sep - 1 okt 2023

Hotell: Levante - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här.

 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenham
  • ​Mat ombord på flyget och transfer
  • Delat boende i dubbelrum
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram

​​* Enkelrumstillägg 3000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

BOKA

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
[email protected]


Vi följer med som ledare!

Ledarna presenteras här inom kort.

Madelinn Fernandez

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kick boxning, thai boxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fightingspirit är, på riktigt!

Jose Nunez

Jose Nunez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Pasi Salonen

Pasi Salonen är en svensk före detta landslagstriathlet som har SM-guld både på olympisk distans, medeldistans och kortdistans. Han har tävlat internationellt och har också ett EM-guld i klassen H-45. I dag jobbar han som professionell föreläsare och med sin elitkarriär och en bakgrund med både chefsroller och egna företag är han en mycket uppskattad föreläsare. Pasis härliga optimism gör att alla vågar ta steget vare sig det handlar om att cykla, simma, springa eller att helt enkelt bara våga ta steget till att bli sitt bästa jag.

Christer Skog

Christer är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har förutom Sverige bland annat tränat Storbritannien, Australien, Danmark, Tjeckien, USA och senast lag Team Exspirit i Wisma Ski Classics och Sveriges Paralympiska skidlandslag. Utöver skidor är Christer världsrekordhållare på cykel genom Europa och i vintras slog han tillsammans med Måns Möller världsrekord i Vasaloppet då de körde tio vasalopp på tio dagar. Christer är expert på uthållighetsträning och har forskat höghöjdsträning och överträning. Han föreläser också bland annat om hållbar träning.


Om hotellet


 

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas