ToppHälsa träningsresa - La Pared, Fuerteventura

NYHET! Topphälsas träningsresa till La Pared.

Nu har du chansen att uppleva unika La Pared - powered by Playitas i april 2021 tillsammans med Topphälsa. För första gången åker ToppHälsa till det lugna, autentiska och rofyllda La Pared på Fuerteventuras västkust med omgivningar perfekta för gruppträning. vandring, cykling, yoga eller för att lära dig vågsurfa. Läs mer om hotellet här!

Nu har du chansen att träna, utvecklas och komma i form med en härlig variation av gruppträning, yoga, cykling och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare. Dessutom erbjuder vi nu surf kurser där du får testa på att glida med vågorna och lära dig de första grunderna för att surfa på Fuerteventura, Europas Hawaii. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På La Pared finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Läget är unikt och ligger majestätiskt placerat på berget med utsikt över Atlanten. Med Topphälsa är programmet extra kryddat – allt med sköna Topphälsa-profiler! Med på resan är ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson som du kommer få träna med, inspireras av (föreläsning) och hänga med. Du kan cykla med Christer Skog, köra tuffare konditions- och fyspass med legendariska fd. landslagskanotisten Susanne Gunnarsson, känna på fightingspirit med personliga tränaren, instruktören och coachen Madelinn Fernandez eller yoga och surfa med landslags-surfare Sofie Simonsson.

Du får även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Om programmet

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Se program

Pris från: 11 998:-

Datum: 11-18 april 2021 & 12-19 april 2021

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm eller Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm eller Köpenhamn
  • Boende i dubbelrum med helpension 
  • Transfer samt mat på flyget
  • All träning enligt program

* Enkelrumstillägg 2000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Ledare som följer med

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Sofie Simonsson är framförallt känd som medaljör i Europeiska mästerskapen i SUP surfing (2016 & 2017). Landslagssurfare i SUP-landslaget liksom Team rider för Blue Planet SUP. I dagsläget är Australien hennes bas och därifrån reser hon runt i världen och tävlar i surfing. Håller yogaklasser i Sverige, Kanarieöarna, Mexiko och Australien. Hennes två passioner är en vacker kombination för kropp och själ. Det har en stark koppling till varandra, vikten av andetaget, kroppskontroll och kontakten med själen, ditt inre.

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn älskar träning och är övertygad om att det finns någon form som passar ALLA! Om det är bergsklättring, tango eller tyngdlyftning spelar ingen roll. Det viktigaste för henne är att du hittar något just DU tycker är kul! Hennes intresse för träning började på riktigt med Taekwondo 1995 som hon tävlade i under ett par år och tog sig som bäst upp till SM. Sen rullade det på med bla boxning, kung fu, karate, brasiliansk jujutsu, capoeira, kick boxning och slutligen Thai boxning som fortfarande är det som ligger henne närmast hjärtat tillsammans med klassisk boxning. De senaste åren har Madelinn fastnat för CrossFit som hon tycker är en otroligt kul och utmanande idrott! Hon har gett sig på ett par tävlingar hittills och tror att det blir några till… Madelinn kör klasser i allt från CrossFit till thai & kickboxning, egna träningskonceptet TAUFF och har också ett eget Bootcamp. Ni som åker med på denna resan kommer garanterat få prova på vad fightingspirit är!  


 

Om hotellet

La Pared – powered by Playitas har ett avskilt och rofyllt läge på västkusten i den lilla byn La Pared, ca 1 mil nordväst om Costa Calma. Här finns alla förutsättningar för att kunna fokusera på dig själv och din träning.  Den perfekta platsen för dig som vill ladda batterierna och njuta av den vackra naturen, närheten till havet och spektakulära solnedgångar. La Pared är känt för sin strand och nybörjarsurfing med påerfekta förhållanden för att lära sig surfa. På hotellet huserar ett surfcenter. På La Pared har vi även en egen Eco-Garden där våra egna örter förgyller buffeérna.