ToppHälsa träningsresa, La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

Natursköna La Pared på Fuerteventura har allt för en aktiv semester – yoga, boxning, danspass, funktionell träning eller varför inte testa surfing för första gången?

La Pared – powered by Playitas är platsen för dig som gillar aktiv semester och samtidigt vill ha en lugn och rofylld träningsvecka vid havet. Hotellet har ett unikt avskilt och rofyllt läge på Fuerteventuras västkust i den lilla byn La Pared, ca 6 kilometer nordväst om Costa Calma. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfning. Omgivningarna är perfekta för vandring, yoga, och cykling och på hotellet finns flera utrymmen för olika aktiviteter att välja på. 

Här kan du komma i din bästa form med legendariska fd. landslagskanotisten Susanne Gunnarsson och känna på fightingspirit med personliga tränaren, instruktören och coachen Madelinn Fernandez. Du kan också träningsdansa med Kristjan Lootus, känd från Let´s Dance. Sara ”Stark med Sara” Eriksson kommer att utmana dig i både crossfit, bootcamp, core, HIT och rörlighetsträning.Vi kommer även att köra tuffare konditions- och fyspass och på kvällarna får du lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer, bland annat Pamela Andersson som bjuder på sin berörande föreläsning.

Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. 
Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På La Pared finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Läget är unikt och ligger majestätiskt placerat på berget med utsikt över Atlanten. Med Topphälsa är programmet extra kryddat – allt med sköna Topphälsa-profiler! 

Du får även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Om programmet

Preliminärt program

Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Pris från: 12 498:-

1000:- i rabatt vid bokning innan 31/12, ordinarie pris 13 498:-

Datum & avreseort: 

17-25 april 2023 (8 nätter), Stockholm 
18-25 april 2023 (7 nätter), Köpenhamn 

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm eller Köpenhamn
  • Boende i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • All träning enligt program

* Enkelrumstillägg 2000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Ledare som följer med

Ledarna presenteras här inom kort. 

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot och en av våra framgångsrikaste kvinnliga idrottare genom tiderna i Sverige. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med i de största tv-sportproduktionerna som bland annat Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Kristjan Lootus som var proffsdansare inom Ballroom Dancing, upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Han har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forum som har med dans att göra, bland annat i Melodifestivalen där han dansat i flera nummer. Under sju år medverkade han i svenska Let´s Dance där han gjorde stor succé.  2011 vann han hela tävlingen tillsammans med sångerskan Jessica Andersson.

Sara Eriksson

Yoga- & träningsinstruktören som peppar dig att ha roligt och att våga ta i medan du tränar och att våga känna efter och vara i det som är när du yogar. Sara driver företaget Stark med Sara, hon är utbildad idrottsvetare, akademiskt certifierad pt och gruppträningsinstruktör i följande tränings- & yogaformer: HIIT, bootcamp, funktionell träning, core, dans, aqua, cirkelträning samt hatha-, yin- och postural yoga. Samtliga klasser utgår från dig och där du är så passa på att testa nåt nytt på träningsresan. Det är bland annat det som driver Sara, att se hur du utmanar dig på ditt sätt och hur det glittrar till i ögonen när du gjort något du inte trodde var möjligt! Med Sara blir du starkare inifrån och ut!

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn har tävlat på SM nivå i Taekwondo men har också bland annat kört kickboxning, thaiboxning, kung fu, brasiliansk jujutsu, capoeira och karate. De senaste åren har hon fastnat extra för CrossFit som hon också tävlar i. Madelinn garanterar er att ni som följer med på denna helg får känna på vad fighting spirit är, på riktigt!

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas