ToppHälsa träningsresa - La Pared, Fuerteventura

NYHET! Topphälsas träningsresa till La Pared.

Nu har du chansen att uppleva unika La Pared - powered by Playitas i april 2022 tillsammans med Topphälsa. För första gången åker ToppHälsa till det lugna, autentiska och rofyllda La Pared på Fuerteventuras västkust med omgivningar perfekta för gruppträning. vandring, cykling, yoga eller för att lära dig vågsurfa. Läs mer om hotellet här!

Nu har du chansen att träna, utvecklas och komma i form med en härlig variation av gruppträning, yoga, cykling och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare. Dessutom erbjuder vi nu surf kurser där du får testa på att glida med vågorna och lära dig de första grunderna för att surfa på Fuerteventura, Europas Hawaii. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad.


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På La Pared finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Läget är unikt och ligger majestätiskt placerat på berget med utsikt över Atlanten. Med Topphälsa är programmet extra kryddat – allt med sköna Topphälsa-profiler! Profilerna presenteras inom kort. 

Du får även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Om programmet

Program presenteras inom kort. Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Pris från: 12 998:-*

* Boka tidigt rabatt på 500 sek för bokning innan 30 nov, ordinarie pris 13 498:-

Datum: 8-15 april 2022

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
  • Boende i dubbelrum med helpension 
  • Transfer samt mat på flyget
  • All träning enligt program

* Enkelrumstillägg 2000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Ledare som följer med

Presenteras inom kort


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas