ToppHälsa träningsresa, La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

NYHET! Nu har du chansen att uppleva unika La Pared - powered by Playitas i april 2022 tillsammans med Topphälsa. För första gången åker ToppHälsa till det lugna, autentiska och rofyllda La Pared på Fuerteventuras västkust med omgivningar perfekta för gruppträning. vandring, cykling, yoga eller för att lära dig vågsurfa. Läs mer om hotellet här! 

Med på resan är Christer Skog, världsrekordhållare på cykel genom Europa, som har hand om landsvägscyklingen. Du kan också träningsdansa med Kristjan Lootus, känd från Let´s Dance. Vi kommer även att köra tuffare konditions- och fyspass,  med legendariska fd. landslagskanotisten Susanne Gunnarsson och känna på fighting spirit med personliga tränaren, instruktören och coachen Madelinn Fernandez. Du får förstås även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.

Nu har du chansen att träna, utvecklas och komma i form med en härlig variation av gruppträning, yoga, cykling och andra träningspass tillsammans med ToppHälsas och Apollo Sports ledare. Dessutom erbjuder vi nu surf kurser där du får testa på att glida med vågorna och lära dig de första grunderna för att surfa på Fuerteventura, Europas Hawaii. Vi inspirerar varandra under en vecka fylld av träning, samvaro, sol, skratt och bad. 


Vad kan jag förvänta mig av resan?

På La Pared finns mängder med sport, träning och aktiviteter för alla smaker och nivåer. Läget är unikt och ligger majestätiskt placerat på berget med utsikt över Atlanten. Med Topphälsa är programmet extra kryddat – allt med sköna Topphälsa-profiler! Profilerna presenteras inom kort. 

Du får även lyssna till inspirerande föreläsningar av våra fantastiska instruktörer.


Vem kan följa med på resan?

Resan passar för alla, oavsett vilken nivå du ligger på i din träning. För dig som är sugen på att resa ensam – GÖR DET! Vi lovar att du kommer att hitta massor av nya vänner på resan. Det går även bra att dela rum med annan resenär av samma kön, så slipper du betala för enkelrum.


Om programmet

Preliminärt program april 2022


Programmet är preliminärt och vi reserverar oss för eventuella justeringar.

Pris från: 13 498:-

Datum: 8-15 april 2022

Hotell: La Pared - Powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn
  • Boende i dubbelrum med helpension 
  • Transfer samt mat på flyget
  • All träning enligt program

* Enkelrumstillägg 2000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Ledare som följer med

Pamela Andersson

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer Skoog

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Kristjan Lootus

Kristjan Lotus som är proffsdansaren inom Ballroom Dancing upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Kristjan har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forumen som har med dans att göra.

Madelinn Fernandez

Madelinn Fernandez driver företaget FightingSpirit som instruktör och personlig tränare/coach. Hon är en av Sveriges fyra Nike Master Trainers och även delägare i det egna träningskonceptet TAUFF Training. Madelinn älskar träning och är övertygad om att det finns någon form som passar ALLA! Om det är bergsklättring, tango eller tyngdlyftning spelar ingen roll. Det viktigaste för henne är att du hittar något just DU tycker är kul! 

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Sara Eriksson

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas