ToppHälsa på Levante Beach Resort, Rhodos

Häng med på en vecka kryddad med ToppHälsas pepp och inspiration, fina ljuvliga pooler, tennisbanor, cyklar och gym. Vi dukar upp för en fullspäckad träningsresa med ToppHälsas egna instruktörer.

ToppHälsa åker för fjärde året i rad till populära sporthotellet Levante Beach Resort på Rhodos. Här får du öva din backhand på tennisplanen, lära dig crawla och köra öppet vattensimning, utforska Rhodos på cykel, danssanta träningspass, yoga, köra utmanande funktionell träning, och mycket, mycket mer! Under veckan kommer du även få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson och lyssna på nya inspirerande föreläsningar varje kväll. Dessutom finns ett vattensportcenter med segling, vindsurfing och dykning på hotellet. Hyr en SUP och paddla ut för lite härlig egentid på det kristallklara havet.

Vi äter tillsammans och minglar på kvällarna. En vecka som lämnar båda träningsvärk och minnen efter sig. Upplägget är enkelt - passar för alla! Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan. Under veckan komma vi även göra en bergsvandring upp till ett vackert kapell med fantastisk vy. Vandringen upp för berget är delvis lite utmanande men även otroligt inspirerande och energigivande.


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Självklart är alla Taras ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, cardioträning till yoga, flex och aerobics. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.


Träningsprogrammet – Hur ser veckan ut?

Här hittar du träningsprogrammet för vår ToppHälsa-resa till Rhodos 2019. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Träningsprogram kommer inom kort.

Datum: 6-13 oktober 2019

Pris: 13 498:-

 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

  • Mat ombord på flyget och transfer

  • Delat boende i dubbelrum

  • Halvpension (frukost/middag)

  • Skräddarsytt träningsprogram

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

Boka

Boka så länge lagret räcker. Bokning stänger 20 sept 2019. Begränsat antal platser! Hotellskatt tillkommer i Grekland