Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsa på Levante Beach Resort, Rhodos

ToppHälsa åker för tredje året i rad till fantastiska Levante Beach Resort på Rhodos. Här får du öva din backhand på tennisplanen med Josefin Hjertquist, lära dig crawla och köra öppet vattensimningmed thriatleten Nicklas Säfström, utforska Rhodos på cykel, dansa Bollywood och yoga med Lena Järpsten och köra utmanande Moveoo-pass med Jose Nunez, och mycket, mycket mer! En vecka kryddad med ToppHälsas pepp och inspiration, våra fina pooler, tennisbanor, cyklar och gym bäddar för en fullspäckad träningsresa med ToppHälsas egna instruktörer.

Under veckan kommer du även få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson och lyssna på nya inspirerande föreläsningar varje kväll. Dessutom finns ett vattensportcenter med segling, vindsurfing och dykning på hotellet. Hyr en SUP och paddla ut för lite härlig egentid på det kristallklara havet. Vi äter tillsammans och minglar på kvällarna. En vecka som lämnar båda träningsvärk och minnen efter sig. Resan är för alla - från nybörjare till vana motionärer!

Resan är fullbokad!

Datum: 7–14 okt 2018
Pris: fr.  13 498 :- /person

 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg och Köpenhamn
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Delat boende i dubbelrum
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram
 

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4.

Boka en annan träningsresa

Boka senast 24 september. Begränsat antal platser! Hotellskatt tillkommer i Grekland


Hur ser veckan ut?

Här hittar du träningsprogrammet för vår ToppHälsa-resa till Rhodos 2018. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. 
Veckoprogram 

För dig som är sugen på att träna ännu mer finns det naturligtvis också möjlighet att delta i de klasser och ledarledda pass som hålls inom Levante Beach Resorts ordinarie träningsprogram.


Bo bra på Levante Beach Resort

Välkommen till ett sporthotell för hela familjen! På Levante Beach Resort på Rhodos finns härliga pooler och restauranger med god mat, men framför allt finns här alla möjligheter att hålla sig i form under semestern. Vare sig du vill spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett gruppträningspass så kommer du att trivas här.