Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsa på Levante Beach Resort, Rhodos

Häng med på en vecka kryddad med ToppHälsas pepp och inspiration, fina ljuvliga pooler, tennisbanor, cyklar och gym. Vi dukar upp för en fullspäckad träningsresa med ToppHälsas egna instruktörer.

ToppHälsa åker för fjärde året i rad till populära sporthotellet Levante Beach Resort på Rhodos. Här får du öva din backhand på tennisplanen, lära dig crawla och köra öppet vattensimning, utforska Rhodos på cykel, danssanta träningspass, yoga, köra utmanande funktionell träning, och mycket, mycket mer! Under veckan kommer du även få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson och lyssna på nya inspirerande föreläsningar varje kväll. Dessutom finns ett vattensportcenter med segling, vindsurfing och dykning på hotellet. Hyr en SUP och paddla ut för lite härlig egentid på det kristallklara havet.

Vi äter tillsammans och minglar på kvällarna. En vecka som lämnar båda träningsvärk och minnen efter sig. Upplägget är enkelt - passar för alla! Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan. Under veckan komma vi även göra en bergsvandring upp till ett vackert kapell med fantastisk vy. Vandringen upp för berget är delvis lite utmanande men även otroligt inspirerande och energigivande.


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Självklart är alla Taras ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, cardioträning till yoga, flex och aerobics. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.


Träningsprogrammet – Hur ser veckan ut?

Här hittar du träningsprogrammet för vår ToppHälsa-resa till Rhodos 2019. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Se program för veckan

Datum: 6-13 oktober 2019

Pris: 13 498:-

 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn

  • Mat ombord på flyget och transfer

  • Delat boende i dubbelrum

  • Halvpension (frukost/middag)

  • Skräddarsytt träningsprogram

​​* Enkelrumstillägg 3998:-

Frågor? Mejla oss eller ring 08-519 307 07.

Fullbokad! Hitta en annan träningsresa

Boka så länge lagret räcker. Bokning stänger 20 sept 2019. Begränsat antal platser! Hotellskatt tillkommer i Grekland

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.

Jose Nunez är grundare av Moveoo. Han både utbildar, utvecklar, tränar och föreläser inom Moveoo som är känt för att vara en utmanande och samtidigt tillåtande träningsform som lockar fram skratt.

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Christian Laning är en erfaren tennistränare som tränar vuxna på alla nivåer. Ni som följer med oss till Rhodos får en unik möjlighet att lär er tennis från grunden. Ta tillfället att fråga Christian alla möjliga frågor om tennis som kommer ge er de bästa förutsättningarna för att lära er att spela tennis på riktigt.