Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsas träningsresa Phuket!

ToppHälsa åker för fjärde året i rad till Thailand och lyxiga sporthotellet Thanyapura Sports med service och mat i världsklass! Vi tränar, springer och trekkar i tropisk djungelmiljö på sydostasiens bästa hotell för träningsresor och träningsläger. Resan passar alla så häng med, vi lovar att du kommer få minnen för livet!

Välkommen på en tropisk ToppHälsavecka med yoga, rörlighet, gruppträning, löpning, simning, crossfit, cykel, thaiboxning, föreläsningar och härligt poolhäng. Allt i en lyxig tropisk miljö med både klassiska som nya medföljande profiler. Givetvis är chefredaktör Pamela Andersson från Topphälsa med. Under veckan får du dagliga simlektioner i den olympiska poolen av den tidigare världsmästarinnan och flerfaldiga medaljören i simning, Josefin Lillhage. Josefine lär dig crawla från grunden eller för dig som redan kan får du värdefulla tips för att bli smidiagre och snabbare i vattnet.

Världsmästaren i thaiboxning Rickard Nordstrand går igenom tekniken i thaiboxning och utmanar dig i tuffa och roliga boxningsintervaller och fyspass. Dessa fyspass är både jobbiga och roiliga på samma gång, och passar varenda en av deltagarna. Häng med på cykelturer bort från hotellområdet på magiska trafikfria vägar med Christer Skog. Dansa, kör hinderbaneträning och vattenaerobics med underbara Freddie Nyholm. Träna stärkande corepass, Pilates och dynamisk flow yoga tillsammans med Michaela Liebhardt i soluppgången. Dessutom bjuds det på inspirerande kvällsföreläsningar med bland annat Pamela Andersson.


Platsen är Phuket och hotellet Thanyapura - Sydostasiens största och bästa Sport Resort. Hit reser de som älskar kombinationen träning och semester. ToppHälsas träningsveckor innehåller alltid 100 % pepp och inspiration och i kombination med tropisk miljö, ananasodlingar, gummiplantage, thailändska maten och den intilliggande djungeln kan du se fram emot en träningsresa utöver det vanliga. Här lär du dig bland annat crawl i den olympiska poolen, ser Thailand från cykelsadeln (fantastisk upplevelse), lär dig thaiboxning, yogar och styrketränar. Självklart ligger beachen på allas läppar och närmsta strand är underbara Nai Thon, bara 15 minuter från hotellet.


För vem passar resan?

Resan är en fullspäckad träningsvecka för alla: nybörjare, vardagsmotionärer och elitmotionärer. Det spelar ingen roll vilken träningsnivå du är på, du utgår bara ifrån dig själv och våra duktiga ledare finns där för dig hela veckan.


Kan jag resa ensam?

Det går jättebra att resa ensam, här får du nya vänner. Vill du undvika enkelrumstillägg går det bra att dela rum med annan resenär av annat kön. Klicka i detta alternativ vid bokning.


Träningsprogram

Här hittar du träningsprogrammet för Topphälsan Thanyapura mars 2019

Pris från: 15 998:-

Aktuellt resedatum:

  • 3-11 mars 2019
  • Avresa från Stockholm
  • 7 nätter på plats på Thanyapura, Thailand
  • Välj att stanna 10 dagar 18 998 kr

I priset ingår:

•    Flyg tur/retur
•    Transfer och mat på flyget
•    Del i dubbelrum 
•    Halvpension
•    Alla ToppHälsas aktiviteter under veckan (4-11 mars)

Boka senast 27/1! Begränsat antal platser. 

Vid frågor, maila oss

Träning & aktiviteter under veckan 

– Thaiboxning 
– Dans, vattenaerobics, hinderbana och Balance
– Varierande cykelturer på härliga vägar 
– Crawlskola 
– Morgonjogg och powerwalks
– Yoga i soluppgången
– Löpning och teknikskola
– Trekk och löptur i djungeln
– Inspirerande före­läsningar


 

Sol & Bad

Givetvis skall vi bada och sola och du tar dig snabbt och enkelt till stranden. Dela en taxi eller tuk-tuk med några av de andra deltagarna eller smit iväg för en massage eller stund för dig själv. Närmsta strand Nai Thon ligger bara 15 minuter från hotellet och hit åker vi givetvis dagligen för att bada, lapa sol.


Om Hotellet

Thanyapura Sports Hotel erbjuder service och träningsfaciliteter i världsklass. Här finns olympisk pool och andra sportfaciliteter som gym och löparbana. Ett stort utbud av sportaktiviteter, tennisbanor, en hinderbana, ett fint hälsocenter med ett brett urval av faciliteter och behandlingar. Thanyapura ligger alldeles intill den täta djungeln med utmarkerade löprundor, jungle-trails. Givetvis ett mysigt poolområde med Swim-In-bar. Kaffebar med fantastiskt kaffe, juicebar med färskpressade juicer och smoothies, gudomlig thailändsk mat och trevlig och hjälpsam personal. Tillsammans inspirerar vi varandra i härlig gemenskap och en vecka fylld med massor av träning, samvaro, sol och bad

Vi har flera utflykter att välja på och det är nära till shopping. Här erbjuds även ett brett utbud av behandlingar.


Rumstyper & extradagar

Boendet del i fina fräscha dubbelrum. Vår träningsresa håller på till 11 mar och våra ledare reser hem då. Det finns möjlighet att stanna ytterligare 3 nätter, då med Thanyapuras ordinarie träning och program. Ange detta val vid bokning om du önskar stanna 10 nätter totalt.


Reser du själv och vill dela boende?

Vid val av delat boende med annan är avbeställningsskydd obligatoriskt och garanterar att du slipper extra avgift för enkelrum om vi inte skulle hitta en rumskamrat till dig. Önskar ni dela boende för att undvika enkelrumstillägg, var medveten om att Apollo ej ansvarar för att hitta en passande rumskamrat pga. de krav som kan ställas på intressen, ålder etc. Samma kön garanteras. Valet av rumskamrat kan ej överklagas.


Vi följer med som ledare!

Pamela Andersson

Rickard Nordstrand

Josefin Lillhage

Freddie Nyholm

Michaela Liebhardt

Christer Skog