Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsa & Tara på Levante Beach Resort, Rhodos

Häng med på en vecka kryddad med pepp och inspiration, fina ljuvliga pooler, tennisbanor, cyklar och gym. Tillsammans med ToppHälsa och Tara Magazine dukar vi upp för en fullspäckad träningsresa med handplockade instruktörer.

I år slår vi ihop Taras och ToppHälsas populära resa och gör den tillsammans. Femte året i rad åker vi till sport & tränings tillika semesterparadiset Levante Beach Resort på Rhodos. Här får du yoga och bootcamps med Sara Eriksson, köra utmanande funktionell träning under Moveoo´s träningskoncept med José Nunes, öva din backhand på tennisplanen, lära dig crawla och köra öppet vattensimning. Med Christer Skog utforskar vi Rhodos på cykel, svettas till dans och koreografipass och mycket, mycket mer! Under veckan lyssnar vi på nya inspirerande föreläsningar varje kväll. Dessutom finns ett vattensportcenter med segling, vindsurfing och dykning på hotellet. Hyr en SUP och paddla ut för lite härlig egentid på det kristallklara havet.

Vi äter tillsammans och minglar på kvällarna. En vecka som lämnar båda träningsvärk och minnen efter sig. Upplägget är enkelt - passar för alla! Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan. Under veckan komma vi även göra en bergsvandring upp till ett vackert kapell med fantastisk vy. Vandringen upp för berget är delvis lite utmanande men även otroligt inspirerande och energigivande.

Upplägget är enkelt och passar för alla!

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan.

Under veckan komma vi även göra en bergsvandring upp till ett vackert kapell med fantastisk vy. Vandringen upp för berget är delvis lite utmanande men även otroligt inspirerande och energigivande.


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Självklart är alla Taras ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, cardioträning till yoga, flex och aerobics. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.


Träningsprogrammet – Hur ser veckan ut?

Här hittar du ett exempelprogram. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider. Fullständigt program erhålls 2 veckor innan avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll.  

Veckans program

Pris: 13 498:-

Datum: 4-11 oktober 2020

Hotell: Levante Beach Resort

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här.

 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från Stockholm, Göteborg eller Köpenham
  • ​Mat ombord på flyget och transfer
  • Delat boende i dubbelrum
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram

​​* Enkelrumstillägg 3998:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Inställt, hitta en annan träningsresa

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16

      

       


Vi följer med som ledare!

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne inifrån och ut. Med Sara får du träna allt dans, HIIT, Bootcamp, aqua aerobics och till yoga.

Jose Nunez har drygt 30 år som tränare och är en av landets mest meriterade och uppskattade inom sitt område. Han är grundaren av träningsmetoden Moveoo som är en vidareutveckling på den funktionella träningen. När han inte utbildar ledare åker han runt i landet och föreläser samt håller workshops under temat- "framtidens träning & en sundare livsstil"

Maria Bild har dansat sedan barnsben! Tillhörde under en tioårsperiod den svenska eliten inom tiodans med ett tiotal SM-medaljer och fina resultat utomlands som följd. Är mest känd för svenska folket som den första vinnaren av Let´s dance tillsammans med Måns Zelmerlöw.  Har sedan dess varit med i ytterligare sex säsonger av programmet och dansat med bl a Oscar Zia, Marcus Schenkenberg och Patrik Sjöberg. Maria är idag med i danskompaniet "Move your feet" som turnerat runtom i Sverige med föreställningarna "En dans på rosor" och "Dansa samba med mig". Maria driver sin egen dansskola och instruerar förutom dans bla SOMA MOVE, pilates och löpning. Hon är även en flitigt anlitad föreläsare och instruktör vid workshops och events  inom dans, träning och hälsa. På plats på Rhodos så kommer vi få testa olika härliga danser men också ett och annat träningspass vilket vi ser fram emot.  

Annika Larsson Lexelius är projektledaren som kommer att ta hand om er alla på plats tillsammans med Pamela Andersson. Annika kommer tidigare från resebranschen och har drivit ett friskvårdscenter då hon älskar att hjälpa och få andra människor att må bra. Förutom att resa världen över som är hennes stora passion så tränar, sjunger och dansar hon så fort tillfälle ges vilket ger henne energi, glädje och välbefinnande på alla plan. Idag tränar Annika för att må bra, för ett friskare liv och för att ”orka bli gammal”.