ToppHälsa träningsresa Porto Myrina - oktober 2021

Höstens nyhet Porto Myrina – powered by Playitas, ligger precis vid havet på ön Limnos och bjuder på ett härligt område att njuta av sol, bad och träning. Hotellet är nyrenoverat och har ett superläge nära den fina sandstranden.

Här kommer du att få dansa dig svettig med fantastiska Maria Bild från Let’s Dance och testa olika yogaformer med härliga Beatrice Sjöberg Magnusson. Yogaplattan ligger med utsikt mot havet, så glöm inte att njuta av utsikten under passen! José Nunez är på plats med sitt eget populära koncept Moveoo och Sara ”Stark med Sara” Eriksson kommer att utmana dig i både crossfit, bootcamp, core, HIT och rörlighetsträning. På plats finns också ToppHälsas Pamela Andersson.

På hotellet finns ett nybyggt välutrustat och fräscht gym med frivikter, maskiner, cardiomaskiner och en stor stretchyta. Gillar du vattensporter kan du själv hyra en kajak eller testa SUP (stand up paddle board). Det finns också tennisbanor och multicourt för 5-mot-5- fotboll och basket.

Ett stenkast från hotellet ligger mysiga byn Myrina, med pittoreska gränder, lokala butiker, restauranger och traditionella tavernor.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Program

Program presenteras inom kort.

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


 

 

 

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris: 12 998:- * 
Boka tidigt rabatt fram till
31/3-2021, ord. pris 13 998:-

Datum: 9-16 oktober 2021

Hotell: Porto Myrina - powered by Playitas

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl. bagage
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • All träning och föreläsningar enligt program. Du får Dans, Moveoo, Yoga, Meditation, Crossfit, Core, Rörlighetsträning & Bootcamp

​​​​​​*Enkelrumstillägg 3000:- per vecka

Bra att veta om Apollos gruppresorBoka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]

 


Om ledarna

Maria Bild

Maria Bild

Maria Bild känns igen från populära Let´s Dance där hon tävlat många år och dessutom vunnit tillsammans med Måns Zelmerlöw. Maria har 11 SM-medaljer, varav 4 SM-guld och driver en egen dansskola i Nacka, utanför Stockholm. Hon är dessutom både styrketräningsinstruktör och gruppträningsinstruktör inom bland annat aerobics, funktionell styrka, träning för gravida, pilates, basic yoga och SOMA move.

Jose Nunez

Jose Nunez

Jose Nunez är grundare till konceptet Moveoo, och driver och utvecklar nya moveoo-instruktörer över hela landet. Han är också PT, och föreläsare och är ofta med på ToppHälsas resor. José har sin idrottsliga bakgrund i basket och boxning, och drivs av att utmana den traditionella träningen med nya tankar och möjligheter.

Beatrice Sjöberg Magnusson

Beatrice Sjöberg Magnusson

Beatrice Sjöberg Magnusson är certifierad Ashtangayogalärare och kommer under veckan att köra bland annat Ashtanga vinyasa yoga, Vinyasa flow yoga, Yinyoga, Slow flow core yoga, meditation och andningsövningar.

Sara Eriksson

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av ToppHälsas träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Pamela Andersson

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör och belönats med Årets Kurage, Journalistpriset 2014 av CancerRehabFonden och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020


Om hotellet

Sporthotellet Porto Myrina - powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar och samtidigt ha närhet till en mysig grekisk småstad! Här finns aktiviteter för hela familjen, ett härligt poolområde och en strand med mjuk och fin sand. Här kan du yoga med havsutsikt, träna i det nybyggda välutrustade gymmet, köra ledarledd gruppträning med havsutsikt, få upp flåset i WOD-Boxen, cykla mountainbike, SUP:a eller spela en tennismatch. Ett stenkast från hotellet ligger mysiga byn Myrina, med pittoreska gränder, lokala butiker, restauranger och traditionella tavernor.

Läs mer om Porto Myrina