Topphälsas träningsresa till Kroatien

ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september 2020 – denna gång till vårt populära Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.

Under veckan får dansa massa roliga stilar, köra HIIT-pass och bootcamps, balansera med utsträckande och avslappnande yoga, springa, njuta av olika typer av grupppträning och lyssna på intressanta föreläsningar till bland annat ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.

Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Träningsprogrammet

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Preliminärt program


Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

 

Pris från 14 998:-

När: 19-26 sep 2020

Var: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

I priset ingår:

  • Flyg tur retur
  • Boende del i Dubbelrum
  • Halvpension
  • Transfer och mat på flyget
  • All träning enligt program

​* Enkelrumstillägg 4100:-

Boka

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser!


Ledare kommer att presenteras inom kort