Topphälsas träningsresa till Kroatien

ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september 2020 – denna gång till vårt populära Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.

Under veckan får dansa massa roliga stilar, köra HIIT-pass och bootcamps, balansera med utsträckande och avslappnande yoga, springa, njuta av olika typer av grupppträning och lyssna på intressanta föreläsningar till bland annat ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.

Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Våra ledare

Träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp med Sara Eriksson. Funktionell träning och vardagsfys med Susanne Gunnarsson flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot och  så yogar vi med Åsa Nyvall. 


Vem kan delta?

 

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Träningsprogrammet

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Preliminärt program


Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

 

Pris från 14 998:-

När: 19-26 sep 2020

Var: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

I priset ingår:

  • Flyg tur retur
  • Boende del i Dubbelrum
  • Halvpension
  • Transfer och mat på flyget
  • All träning enligt program

​* Enkelrumstillägg 4100:-

Boka

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser!


Fler ledare presenteras inom kort…

 

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Susanne Gunnarsson

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Åsa Nyvall

Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.