Topphälsas träningsresa till Kroatien

ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september 2019 – denna gång till vårt populära Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.

Under veckan får dansa massa roliga stilar med Let´s Dance-proffset och programledaren av ”Du är vad du äter” Annika Sjöö och träna Body Fit med kändis-PT:n David ”D-flex” Seisay. Efter tuffa HIIT-pass och bootcamps med Sara Eriksson passar det bra att balansera med utsträckande och avslappnande Yin yoga tillsammans med välbefinnande-coachen och yogaläraren Åsa Nyvall och lyssna till hennes och ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.

Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Träningsprogrammet

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Program för veckan


Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

 

Pris från 14 998:-

När: 21-28 sep 2019

Var: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

I priset ingår:

  • Flyg tur retur
  • Boende del i Dubbelrum
  • Halvpension
  • Transfer och mat på flyget
  • All träning enligt program

​* Enkelrumstillägg 4100:-

Boka 

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser!


Vi följer med som ledare

Pamela Andersson

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Åsa Nyvall

Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

David ”D-Flex” Seisay

David ”D-Flex” Seisay introducerade personlig träning i Sverige för mer än 20 år sen. Han använde sig av sin erfarenhet från USA, där han är uppvuxen. David har tränat många kända artister och skådespelare, däribland Michael Persbrandt inför Hamilton-filmerna.

Sara Eriksson 

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Annika Sjöö 

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let’s Dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Hon har bl.a. två svenska Juniormästerskapsguld i 10-dans på sin meritlista och lärde kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals. Numera driver Annika företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom kost, träning och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, kostrådgivare och bloggare. Annika har släppt tre kokböcker, två träningsböcker samt tre tränings dvd:er tillsammans med sin man som är personlig tränare! Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer.