Topphälsas träningsresa till Kroatien

I september åker ToppHälsa tillbaka till populära Romana Beach Resort med ett fantastiskt läge vid Makarska Rivierans klarblå vatten. Med oss har vi några av Sveriges – och världens! – bästa idrottare som instruktörer!

Under veckan får du testa flera olika träningsformer, bland annat med OS-guldmedaljören Susanne Gunnarsson som för första gången åker med oss till Kroatien och bjuder på sina populära klasser Functional Training och Control Your Body. Tillsammans med ex-världsmästaren i thaiboxning, Rickard Nordstrand får du utmana dig på lite tuffare pass med thaiboxning medan vår fantastiska yoga-instruktör Åsa Nyvall finns på plats och inspirerar dig med olika yogaformer och meditation. Sara Eriksson testar dig i core, HIIT, mobility och flera härliga gruppträningar.

ToppHälsas Pamela Andersson finns på plats och peppar dig både med powerwalk och sin gripande föreläsning.

På kvällarna vankas det föreläsningar, men du får inte glömma bort att njuta av både poolen, stranden och spabesök. Du har ju semester!

I den närliggande byn ligger mysiga små restauranger och vackra gränder och efter strandpromenaden, precis nedanför hotellet, trängs både barer och små butiker.

Den här resan är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Träningarna passar både nybörjare som vana motionärer.


Vem kan delta?

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Träningsprogrammet

Program sept 2021

 Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mejl ca 2 veckor före avresa.

 

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris från 14 998:-

När: 18-25 sep 2021

Hotell: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn 

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur retur inkl bagage
  • Transfer
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Ledarleddträning enligt program från Topphälsa

​* Enkelrumstillägg 4 000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]


Ledare under veckan

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Susanne Gunnarsson

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Åsa Nyvall

Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. är samtalscoach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa svarar på frågor om välbefinnande i Topphälsa och har skrivit flera böcker, bland annat Kärlekens Språk tillsammans med Helene Arkhem, som sålt till flera länder.

Rickard Nordstrand

Rickard Nordstrand är exvärldsmästare i thaiboxning och flerfaldig svenska mästare i MuayThai. Han jobbar också som stuntman och har varit med i flera svenska filmer, bland annat i “Hamilton – I nationens intresse”, “Hypnotisören” och “Hamilton – men inte om det gäller din dotter” då han var stuntman för Mikael Persbrandt. Rickard driver också två gym i Stockholm.

Pamela Andersson

Pamela Andersson är journalist, föreläsare och författare samt krönikör på ToppHälsa där hon ansvarar för ToppHälsas resor. Pamela är ambassadör för sin födelseort Hudiksvall och för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med sin livshistoria baserad på boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Hon har blivit nominerad till Årets Krönikör, och belönats med Årets Kurage och Årets Hälsohjälte. Hennes senaste bok, Din hälsa sitter i munnen, utkom i januari 2020. Efter veckan kommer ni ha blivit boostade med Pamelas härliga skratt, glädje och positiva närvaro som smittar av sig och inspirerar alla omkring henne. Och gillar ni sport – då vet ni vem ni ska hänga med! Pamela har suttit i Sportpanelen i SVT i 13 år, och lett Idrottsgalan på SVT:s webb och älskar idrott!

Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.