Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Topphälsas träningsresa till Kroatien

ToppHälsa åker tillbaka till Kroatien i september 2020 – denna gång till vårt populära Romana Beach Resort med fantastiskt läge vid Makarska rivierans klarblå vatten.

Under veckan får dansa massa roliga stilar, köra HIIT-pass och bootcamps, balansera med utsträckande och avslappnande yoga, springa, njuta av olika typer av grupppträning och lyssna på intressanta föreläsningar till bland annat ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson.

Varje kväll är det en ny föreläsning. Njut dubbelt upp av veckan genom att varva träningspassen med härliga dopp i poolen, goda nyttiga måltider och spabesök. Resan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!


Våra ledare

Träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp med Sara Eriksson. Funktionell träning och vardagsfys med Susanne Gunnarsson flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot och  så yogar vi med Åsa Nyvall. Rickard Nordstrand som är fd. världsmästare i thaiboxning kommer gå igenom tekniken i thaiboxning samt utmana dig i tuffa och roliga boxningsintervaller och fyspass.


Vem kan delta?

 

Denna resa är för dig som gillar att träna och umgås med likasinnade. Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner. 


Träningsprogrammet

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Preliminärt program


Om hotellet

Fyrstjärniga lägenhetshotellet Romana Beach Resort har bara några år på nacken och lockar med ett bra läge vid stranden i Makarska. Mellan hotellet och stranden sträcker sig en fin, otrafikerad strandpromenad som kantas av restauranger, barer och små butiker.

Pooler och klapperstensstrand
På hotellet finns två stora pooler, poolbar och en separat, hjärtformad barnpool. En av de stora poolerna är uppvärmd till minst 20 grader. Gratis solstolar, parasoller och handduksservice.

Utanför hotellet sträcker sig den smala klapperstensstranden Buba Beach med gratis solstolar och parasoller för hotellets gäster. Aqua Center arrangerar olika vattensporter mot avgift på stranden.

 

Pris från 14 998:-

När: 19-26 sep 2020

Hotell: Romana Beach Resort, Makarska Rivieran

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur retur
  • Boende del i Dubbelrum
  • Halvpension
  • Transfer och mat på flyget
  • All träning enligt program

​* Enkelrumstillägg 4100:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Inställt, hitta en annan träningsresa

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Ledare under veckan

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Susanne Gunnarsson

Susanne Gunnarsson är flerfaldig VM- och OS-medaljör i kanot. Hon tävlade både på kort och lång distans och är den enda i Sverige som tagit medalj i båda grenarna inom kanot. Susanne har varit med tv-produktioner som Det största äventyret, Superstars, Mästarnas mästare och Fångarna på Fortet.

Åsa Nyvall

Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

Rickard Nordstrand

Rickard Nordstrand är världsmästare i thaiboxning och blev WMC World Champion i lätt tungvikt som han försvarade tre gånger och har utövat sporten i mer än 17 år. Rickard arbetar som PT, föreläsare och är entreprenör. Under de senaste åren har Rickard även jobbat som skådespelare och stuntman, bland annat i Hamilton 

Annika Sjöö

Annika Sjöö dansade in i våra hjärtan när hon i en tårdrypande final vann Let’s Dance med världens starkaste man Magnus Samuelsson! Hon har bl.a. två svenska Juniormästerskapsguld i 10-dans på sin meritlista. Det var Annika som fick den stora äran att lära kronprinsessa Victoria och prins Daniel deras bröllopsvals. Numera driver Annika företaget Healthy business Gbg med verksamhet inom kost, träning och hälsa. Hon är en mycket uppskattad föreläsare, kostrådgivare och bloggare. Annika har släppt tre kokböcker, två träningsböcker samt tre tränings dvd:er tillsammans med sin man som är personlig tränare! Annika är utbildad idrottslärare, kostrådgivare samt instruktör i flertalet träningsformer.