Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsa på Salobre, Gran Canaria!

Missa inte chansen att följa med ToppHälsa till lyxiga Salobre Hotel & Resort på Gran Canaria den 6-13 april 2019. Hotellet är en oas i Gran Canarias bergiga landskap – perfekt för dig som vill komma bort, koppla av och ladda upp med ny träningspepp- och inspirationsvecka. Du kommer under veckan få ta del av ToppHälsas varierade träningsschema med fantastiska inspirerande instruktörer.

Under veckan får du dansa jive, salsa och cha-cha med Kristjan Lootus och testa på olika typer av yoga och köra roliga, funktionella Moveoo-klasser med José Nunez. För den som vill upptäcka omgivningarna erbjuder vi vandring med Kent Vikström.. För att bli starkare och funktionellare erbjuder vi bootcamp, Core, HIT, Crossfit, WOD och cirkelfys med Sara Eriksson. På kvällarna hålls föreläsningar av våra fantastiska instruktörer som ger dig nya perspektiv på livet och träningsinspiration.

På lyxiga Salobre Hotel & Resort har du möjlighet till att varva träning med lyxig avkoppling i ett smakfullt inrett hotell. Träningsytorna är minst sagt spektakulära med milsvid utsikt och vackra detaljer. Det finns tillgång till lyxigt spa (mot avgift). En makalös panoramavy väntar vid takpoolen med tillhörande pool-bar takvåning. Här solar och badar vi med utsikt över Atlanten. Hotellet har även två egna 18-håls golfbanor och ett litet gym som har öppet dygnet runt – med fantastisk utsikt över hela dalen. Från hotellet går även en gratisbuss till stranden för dig som vill göra en utflykt. (Pst! Det finns även en dold pool som väntar den som hittar).

På kvällarna minglar vi och äter tillsammans och du kommer få ta del av inspirerande föreläsningar med bland annat Topphälsas chefredaktör Pamela Andersson. Det här blir en vecka som ger både träningsvärk och minnen långt efter hemkomst.

Resan är för alla från nybörjare till vana motionärer. Det går jättebra att resa ensam. Den här resan är som gjord för att få nya vänner!

Träningsprogrammet

Se träningsprogrammet 6-13 april 2019 på Salobre Hotel & Resort.

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Fullständigt program får du ca 2 veckor före avresa.

När: 6-13 april 2019
Var: Salobre Hotel & Resort, Gran Canaria
Pris från 15 998:-

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 3 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Delat boende i dubbelrum
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas läsare

Begränsat antal platser! Boka senast 30 mars eller i mån av plats.

Fullbokad. Boka en annan träningsresa.

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Vandringar


Vandringstur tisdag 9 april  

Följ med på en vandring med fantastisk naturupplevelse ledd av Kent Vikström till Cruz de Tejeda.
Bussen avgår utanför receptionen kl 08.00 och tar ca en timme. Vi startar vandringen på 1500 meters höjd, går upp på en topp med fantastisk utsikt ner över bergen och dalarna. Vandringsleden sluttar lätt nedför vilket gör att det inte är för utmanande vandring. Vi stannar på vägen och njuter av miljön och går förbi en grotta med en härlig fikaplats. Vi avslutar vandringen nere i den mysiga lilla byn Artenara, ca 8 km. Vi äter en gemensam lunch på den lokala kanariska restaurangen La Esquina med fantastisk vy över bergen. Bussen tar oss tillbaka till hotellet så vi är på plats igen ca 15.00. Den som vill och orkar kan välja bland flera träningspass kl 16 och 17.

Pris för vandringen är 450 sek exkl. lunch. Minimum 20 deltagare.
 

Vandringstur torsdag 11 april  

Vandringsutflykt till två av öns vackraste platser - Roque Nublo och öns högsta punkt Pico de las Nieves på 1,949 möh. Roque Nublo anses vara en av världens största naturliga klippor. Klippan har ett vulkaniskt ursprung. Pico de las nieves, som betyder snötoppen på spanska har en fantastisk utsikt över ön.
Bussen kommer att lämna av oss vid parkeringen nedanför Roque Nublo och därifrån har vi först ca 30 min vandring upp till klipporna, vi stannar och njuter av klipporna och utsikten. Sedan vandrar vi tillbaka ner. Därefter fortsätter vandringen längs en mycket vacker led som kommer att ta oss upp till högsta toppen på Gran Canaria, Pico de las Nieves. Vi går på fin vandringsled längs bergskammar och genom pinjeskog med fantastisk utsikt. Vid fint väder kommer vi även att se Teneriffa och vulkanen Teide. När vi når toppen kommer vi att få vår belöning genom magiska vyer och se ända ner till sanddynerna vid Maspalomas.
Total vandringstid blir ca 3,5 timme.
Efter en fin vandring kommer vi att stanna till vid en bra kanarisk restaurang för att inta en välförtjänt lunch innan vi åker hem till hotellet igen.

Pris för vandringen är 450 sek exkl. lunch. Minimum 20 deltagare.