Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

ToppHälsa träningsresa Kreta - maj 2020

Succéresan är tillbaka! Följ med på ToppHälsas träningsresa till Kreta maj 2020! Vi bor på lyxiga All Inclusive-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa med mängder av aktiviteter och ett skönt spa. Här väntar ett fullspäckat träningsprogram à la Topphälsa under ledning av våra duktiga instruktörer.

Missa inte chansen att följa med ToppHälsa till Kreta! För femte året i rad genomför vi vår mycket populära träningsresa på femstjärniga hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. Vi kör två veckor på raken  -välj en av veckorna - eller varför inte båda! På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, tennisbana, gym och självklart fantastiska träningspass utomhus med ToppHälsas och Apollo Sports-instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck (All inclusive) och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa. 

Under veckan får du chansen att cykla, köra roliga tuffa pass som crossfit och styrka. Lugna och stärkande pass med yoga och rörlighet liksom dansklasser i en lyxig miljö tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer. 


Våra ledare

Oavsett vecka kommer vi erbjuda massor med rolig och effektiv träning. Ni kommer bland annat få cykla, uppleva landsvägar och landsbygd med Christer Skog. Rickard Nordstrand som är världsmästare i thaiboxning kommer gå igenom tekniken i thaiboxning samt utmana dig i tuffa och roliga boxningsintervaller och fyspass. Vi kommer dansa med Kristjan Lootus och Freddie Nyholm. Du lär dig crawla i med  fd landslagssimmerskan och olympiern Josefin Lillhage (andra veckan). Dessutom kommer vi hänga med  inspirerande Pamela Andersson under båda veckorna. Se alla våra ledare presenterade längre ner på sidan. 

Träningsprogrammet

Se preliminärt träningsprogram för Cavo Spada deluxe & Spa:

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Samariaravinen

Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 650 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.
På morgonen så serveras det en tidig frukost på hotellet och sedan får ni med er en varsin lunchbox som ni kan äta under vandringen. Det finns även möjlighet att köpa med sig enklare snacks samt dricka vid entrén till Samaria ravinen.  

Observera att vid färre än 30 deltagare per grupp så slås grupperna ihop till en och samma. Man kan fortfarande välja att springa eller gå men det är samma buss tillbaka vilket kan innebära en väntetid för snabba löpare. 

Grupp 1 - Löpning
06:00 Pickup från Cavo Spada
07:15 Ankomst till Samaria ravinen
11:30 Båt från Agia Roumeli till Chora Sfakion
12:45 Ankomst till Chora Sfakion för vidare busstransport till Cavo Spada.
15:00 Ankomst till Cavo Spada

Grupp 2 - Vandring
06:00 Pickup från Cavo Spada
07:15 Ankomst till Samaria ravinen
17:30 Båt från Agia Roumeli till Sougia
18:15 Ankomst till Sougia för vidare busstransport till Cavo Spada.
19:45 Ankomst till Cavo Spada


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Pris från:
12 998:- för 1 vecka
21 998:- för 2 veckor Fullbokat

När:

  • 8-15 maj 2020  Fullbokat!
  • 9-16 maj 2020 
  • 15-22 maj 2020 Fullbokat!
  • 16-23 maj 2020 Fullbokat!

Var: Cavo Spada Deluxe och Spa, Kreta

Res från: Stockholm, Göteborg, Umeå** & Köpenhamn. 

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 3 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum på 5-stjärnigt Apollo Sports-hotell
  • All Inclusive
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas läsare

​​​​​​*Enkelrumstillägg 3000:- per vecka
** Umeå fr 13 998:-

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Boka senast två veckor före avresa, i mån av plats.

Resan är inställd, hitta en annan träningsresa Hotellskatt tillkommer i Grekland


Vi följer med båda veckorna

Pamela Andersson är ToppHälsas chefredaktör och författare till boken Jag ska inte dö idag, i vilken hon berättar om att leva med cancer och allt som skett sedan hon fick besked att hon drabbats av en hjärntumör. Pamela är ambassadör för Cancerfonden och föreläser i Sverige och utomlands med om sin livshistoria.

Christer Skog är fd. förbundskapten för svenska längdskidlandslaget för herrar. Han är den förbundskapten i världen som haft flest längdskidlandslag och har bland annat tränat Storbritannien, Sverige, Australien och USA. Utöver skidor är Christer världsmästare på cykel genom Europa och leder våra pass på landsvägscykel på träningsresorna.

Nicklas Säfström kommer ta med er på härliga cykelturer och hålla till i poolen med diverse olika pass. På cykel har Nicklas gjort tre kust till kustturer över USA, korsat Australien, kört ett dussintal Ironmantävlingar, däribland VM på Hawaii.

Åsa Nyvall är samtals-coach och yogalärare och håller klasser inom yin yoga, restorativ yoga och meditation. Åsa bloggar om välbefinnande på topphälsa.se och har tillsammans med Annika Sjöö skrivit boken Mativation.

Freddie Nyholm är en av grundarna till dansskolan Edge Dance Studio i Uppsala och varit med ToppHälsa på träningsresor i många år. Han håller även träningsklasser på Sats i Stockholm och jobbar med mediaproduktion.


Vi följer med första veckan

Madeleine Vall Beijner är professionell fighter med VM-medaljer i thaiboxning och titlar som svensk-, nordisk- och europamästare i ryggsäcken. Utöver thaiboxning tränar hon MMA, boxning, löpning, yoga och gillar extra mycket (förutom att slåss) att träna utomhus och bli smutsig under naglarna. Hon är PT, löpcoach, kostrådgivare, håller seminarium, föreläsningar och frilansar som journalist. Madde spelade dessutom in stunts i filmen Wonder Woman.

Kristjan Lotus som är proffsdansaren inom Ballroom Dancing upptäckte i tidig ålder att hans stora passion var dans. Kristjan har arbetat som koreograf, artist och ledare för sin showgrupp i Estland innan hans karriär tog fart i USA och sedan i Sverige där han har synts i de flesta forumen som har med dans att göra.


Vi följer med andra veckan

Rickard Nordstrand är världsmästare i thaiboxning och blev WMC World Champion i lätt tungvikt som han försvarade tre gånger och har utövat sporten i mer än 17 år. Rickard arbetar som PT, föreläsare och är entreprenör. Under de senaste åren har Rickard även jobbat som skådespelare och stuntman, bland annat i Hamilton och HBO:s succéserie Games of Thrones.

Josefin Lillhage är en av Sveriges mest framgångsrika simmare med en debut i VM redan som 15åring. Karriären blev lång och Josefin har tävlat i fyra Olympiska spel och vunnit mängder av mästerskapsmedaljer. Efter livet som elitidrottare jobbar Josefin fortfarande flitigt med träning och idrott b.la. med ledarskap, näringslära och idrottsmedicin.