ToppHälsa träningsresa Kreta - maj 2022

Succéresan är tillbaka! Följ med på ToppHälsas träningsresa till Kreta maj 2022! Vi bor på lyxiga All Inclusive-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa med mängder av aktiviteter och ett skönt spa. Här väntar ett fullspäckat träningsprogram à la Topphälsa under ledning av våra duktiga instruktörer.

Missa inte chansen att följa med ToppHälsa till Kreta! För femte året i rad genomför vi vår mycket populära träningsresa på femstjärniga hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. Vi kör två veckor på raken  -välj en av veckorna - eller varför inte båda! På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, tennisbana, gym och självklart fantastiska träningspass utomhus med ToppHälsas och Apollo Sports-instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck (All inclusive) och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa. 

Under veckan får du chansen att cykla, köra roliga tuffa pass som crossfit och styrka. Lugna och stärkande pass med yoga och rörlighet liksom dansklasser i en lyxig miljö tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer. 


Träningsprogrammet

Program presenteras inom kort

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Samariaravinen

Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 650 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.
På morgonen så serveras det en tidig frukost på hotellet och sedan får ni med er en varsin lunchbox som ni kan äta under vandringen. Det finns även möjlighet att köpa med sig enklare snacks samt dricka vid entrén till Samaria ravinen.  

Observera att vid färre än 30 deltagare per grupp så slås grupperna ihop till en och samma. Man kan fortfarande välja att springa eller gå men det är samma buss tillbaka vilket kan innebära en väntetid för snabba löpare. 

Grupp 1 - Löpning
06:00 Pickup från Cavo Spada
07:15 Ankomst till Samaria ravinen
11:30 Båt från Agia Roumeli till Chora Sfakion
12:45 Ankomst till Chora Sfakion för vidare busstransport till Cavo Spada.
15:00 Ankomst till Cavo Spada

Grupp 2 - Vandring
06:00 Pickup från Cavo Spada
07:15 Ankomst till Samaria ravinen
17:30 Båt från Agia Roumeli till Sougia
18:15 Ankomst till Sougia för vidare busstransport till Cavo Spada.
19:45 Ankomst till Cavo Spada


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

Pris:  1 vecka 13 498:- & 2 veckor 21 998:-
*Boka tidigt rabatt på 500 sek för bokning innan 30 okt 2021.

Datum:

1 vecka
6-13 maj 2022
7-14 maj 2022
13-20 maj 2022
14-21 maj 2022

2 veckor
6-20 maj 2022
7-21 maj 2022 

Hotell: Cavo Spada Deluxe och Spa, Kreta

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn. 

Flygtider: Se flygtiderna här.

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 3 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum på 5-stjärnigt Apollo Sports-hotell
  • All Inclusive
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas läsare

​​​​​​*Enkelrumstillägg 3000:- per vecka

Bra att veta om Apollos gruppresorBoka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Ledare presenteras inom kort


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels