ToppHälsas träningsresa till Kreta - maj 2019

Succéresan är tillbaka! Följ med på ToppHälsas träningsresa till Kreta maj 2019! Vi bor på lyxiga All Inclusive-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa med mängder av aktiviteter och ett skönt spa. Här väntar ett fullspäckat träningsprogram à la Topphälsa under ledning av våra duktiga instruktörer.

Missa inte chansen att följa med ToppHälsa till Kreta! För fjärde året i rad vår populära träningsresa på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. Förra resan sålde slut snabbt så därför utökar vi nu till 2 veckor. Välj en av veckorna - eller varför inte båda?! På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, tennisbana, gym och självklart fantastiska träningspass utomhus med ToppHälsas och Apollo Sports-instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck (All inclusive) och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.

Under veckan får du chansen att cykla, köra roliga tuffa pass som crossfit och styrka. Lugna och stärkande pass med yoga och rörlighet liksom dansklasser i en lyxig miljö tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer. 


Våra ledare

Oavsett vecka kommer vi erbjuda massor med rolig och effektiv träning. Du kommer att få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson, cykla med Christer Skog, tidigare förbundskapten för svenska skidlandslaget. Simlektioner kommer erbjudas båda veckorna (ledare anges inom kort). Dessutom får du köra tuffa bootcamp-pass, hinderbana och roliga dansklasser med Freddie Nyholm. För dig som gillar att springa eller vill komma igång får du med flera löppass om dagen möjlighet att slipa på löptekniken med Lofsangruppens Lena Ovegård. Dessutom avslutas dagarna med inspirerande föreläsningar varje kväll. Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Första veckan (10/11-17/18 maj) kommer du få simlektioner av tidigare världsmästarinnan i simning, Emma Igelström och träna löpteknik med ToppHälsas projektledare och löpcoach Matilda Bergfeldt.

Andra veckan (17/18-24/25 maj) kommer du få yoga med wellnessexperten och ToppHälsas bloggare Åsa Nyvall

Träningsprogrammet

Se träningsprogram för Cavo Spada deluxe & Spa:

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.


Samariaravinen

Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 650 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.
På morgonen så serveras det en tidig frukost på hotellet och sedan får ni med er en varsin lunchbox som ni kan äta under vandringen. Det finns även möjlighet att köpa med sig enklare snacks samt dricka vid entrén till Samaria ravinen.  

Observera att vid färre än 30 deltagare per grupp så slås grupperna ihop till en och samma. Man kan fortfarande välja att springa eller gå men det är samma buss tillbaka vilket kan innebära en väntetid för snabba löpare. 

Grupp 1 - Löpning

06:00              Pickup från Cavo Spada

07:15              Ankomst till Samaria ravinen

11:30              Båt från Agia Roumeli till Chora Sfakion

12:45              Ankomst till Chora Sfakion för vidare busstransport till Cavo Spada.

15:00              Ankomst till Cavo Spada

Grupp 2 - Vandring

06:00              Pickup från Cavo Spad

07:15              Ankomst till Samaria ravinen

17:30              Båt från Agia Roumeli till Sougia

18:15              Ankomst till Sougia för vidare busstransport till Cavo Spada.

19:45              Ankomst till Cavo Spada


Vem kan delta?

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Pris från: 12 998:-

När:

  • 10-17 maj 2019
  • 11-18 maj 2019
  • 17-24 maj 2019
  • 18-25 maj 2019

Var: Cavo Spada Deluxe och Spa, Kreta

Res från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå, Skellefteå

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 6 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum på 5-stjärnigt Apollo Sports-hotell
  • All Inclusive
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas läsare

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Boka senast två veckor före avresa, i mån av plats.

Boka Hotellskatt tillkommer i Grekland