ToppHälsas träningsresa till Kreta - maj 2018

Succéresan är tillbaka! Följ med på ToppHälsas träningsresa till Kreta maj 2018! Vi bor på lyxiga All Inclusive-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa med mängder av aktiviteter och ett skönt spa. Här väntar ett fullspäckat träningsprogram à la Topphälsa under ledning av våra duktiga instruktörer.

Missa inte chansen att följa med ToppHälsa till Kreta! För tredje året i rad vår populära träningsresa på femstjärniga hotell Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari, Kreta. Förra resan sålde slut snabbt så därför utökar vi nu till 2 veckor. Välj en av veckorna - eller varför inte båda?! På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, tennisbana, gym och självklart fantastiska träningspass utomhus med ToppHälsas och Apollo Sports-instruktörer. I priset ingår alla måltider, dryck (All inclusive) och ett fullspäckat träningsprogram med 100 % pepp och inspiration. Precis som det skall vara på en fullspäckat träningsresa.

Under veckan får du chansen att cykla, köra roliga tuffa pass som crossfit och styrka. Lugna och stärkande pass med yoga och rörlighet liksom dansklasser i en lyxig miljö tillsammans med några av Sveriges bästa instruktörer. 

Ledare 11-19 maj - Du kommer att få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson, cykla med Christer Skog, tidigare förbundskapten för svenska skidlandslaget och triathleten Nicklas Säfström, få simlektioner av tidigare världsmästarinnan i simning, Emma Igelström. Dessutom får du dansa House, träna tuffa fightfyspass och kampträning med Biggest loser-coachen Sabina Dalfjäll, yoga med wellnessexperten och ToppHälsas bloggare Åsa Nyvall och givetvis köra tuffa bootcamp-pass, hinderbana och roliga dansklasser med Freddie Nyholm.

Ledare 18-26 maj - Du kommer att få träffa ToppHälsas chefredaktör Pamela Andersson, cykla med Christer Skog, tidigare förbundskapten för svenska skidlandslaget och lära dig crawla med triathleten Nicklas Säfström. Dessutom får du dansa House, träna tuffa fightfyspass och kampträning med Biggest loser-coachen Sabina Dalfjäll, yoga med wellnessexperten och ToppHälsas bloggare Åsa Nyvall och givetvis köra tuffa bootcamp-pass, hinderbana och roliga dansklasser med Freddie Nyholm.

Samariaravinen
För dig som gillar att springa eller vill komma igång får du med flera löppass om dagen möjlighet att slipa på löptekniken med Lofsangruppens Lena Ovegård. Dessutom avslutas dagarna med inspirerande föreläsningar varje kväll. Du har också chansen att följa med på ett löpäventyr till Samariaravinen, en heldagsutflykt (mot avgift 500 kr/pers) för dig som vill vandra ravinen och uppleva magisk natur och passar även dig som vill springa lite längre och samtidigt uppleva den natursköna ravinen under ett rafflande långpass.

Träningsveckan passar såväl nybörjare som vana motionärer. Det går också jättebra att resa ensam, här får du snabbt nya vänner!

Träningsprogrammet

Se träningsprogram för Cavo Spada deluxe & Spa:

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras. Vi reserverar oss för eventuella justeringar. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa.

Pris från 12 998:-

När:

  • 11-18 eller 12-19 maj 2018 

  • 18-25 eller 19-26 maj 2018

Res från: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Umeå, Skellefteå

Var: Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 6 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum eller lägenhet på 5-stjärnigt Apollo Sports-hotell
  • All Inclusive
  • Skräddarsytt träningsprogram för ToppHälsas läsare

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Begränsat antal platser! Boka senast två veckor före avresa, i mån av plats.