Tema Kvinnohälsa

La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura

Vill du lära dig mer om kvinnohälsa och hur vi kan påverka vårt mående med hjälp av yoga, kost och livsstil? Den här veckan riktar sig till alla kvinnor och tjejer som vill få kunskap och verktyg för att möta livets alla faser.


Om resan

Vi reser till La Pared – powered by Playitas på Fuerteventuras kust, för en vecka fylld med återhämtande yogaklasser, workshops om såväl hormoner och hormonbalans som lymfsystemet. Vi varvar workshops med lymfyoga, styrketräning anpassad för kvinnor och föreläsningar om antiinflammatorisk kost och hur vi kan göra för att minska stressen i våra liv.


Klassbeskrivningar

HORMONYYOGA medicinsk yoga riktad till kvinnor. Hormonyoga är ett självläkningsverktyg för att skapa ökad balans fysiskt, mentalt och emotionellt. Ett verktyg för att lära känna sig själv, få ordning på hormonsystemet och skapa hormonbalans. Här stillar vi sinnet, skapar plats för återhämtning och förbättrar vår kroppskännedom. Hormonyoga är ett fantastiskt verktyg för att minska stressen i kroppen och hjälpsamt vid olika PMS - och klimakteriesymptom.

LYMFYOGA är en yogaform som boostar ditt lymfsystem och förbättrar ditt immunförsvar. Genom mjuka övningar, lymfövningar och andningsteknik aktiverar passet kroppens lymfsystem. Kroppen avgiftas och slaggprodukter rensas ut, vävnader och organ syresätts. Stressreaktionerna i kroppen avtar och välmående hormoner bildas. Immunförsvaret förstärks och överskottsvätska i kroppen transporteras bort. Huden blir slätare, fettförbränningen och ämnesomsättningen ökar. Lymfyoga bidrar bland annat till en mindre svullen, smidigare och lättare kropp. 
Lymfyogan bidrar även till stabilare humör, gör oss lättare i sinnet, gladare och klarare med ökat fokus.

YOGAFLOW där vi ger kroppen en chans att landa och stretchas ut. Genom olika enkla flöden rör vi kroppen i ett härligt flow för en mjuk och smidig kropp, och avslutar med en skön avslappningsdel.

ENKEL FUNKTIONELL TRÄNING  med kroppen som redskap, anpassat efter dina förutsättningar.


Veckans program 

Programmet för veckan kommer att presenteras här.  

Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmets innehåll och tider.


Vem kan delta?

Den här veckan riktar sig till alla kvinnor och tjejer som vill få kunskap och verktyg för att möta livets alla faser. 
Ta med dig din mamma, syster eller väninna och följ med! 

Info om veckan

Pris från: 14 998: -

Datum: 1–8 mars 2024

Hotell: La Pared – powered by Playitas

Avresa från: Stockholm & Köpenhamn

Detta ingår:  

  • Flyg tur & retur
  • Mat ombord på flyget
  • Bagage + handbagage
  • Transfer tur & retur
  • Boende i del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost & middag)
  • Träning och aktiviteter enligt program
  • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

BOKA

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktören


 

Anna

Anna Ericson Dahlberg

Med ett stort eget intresse för träning, hälsa, yoga och mindfulness brinner Anna för att få skapa sammanhang där hon kan dela med sig av kunskap och inspirera människor till bättre mående.

Anna är utbildad och diplomerad hormonyogalärare, en medicinsk yoga riktad till kvinnor. Hon är även utbildad idrottsledare, med vidareutbildningar inom coachande ledarskap, mindfulness och lymfyoga.

Med egen erfarenhet av både trögt lymfsystem och PMS besvär så vaknade intresset för hur man kan påverka sin hormonbalans. När förklimakteriet knackade på så kom problem med dålig sömn, ömhet i kroppen och påverkan rent mentalt. När hon idag har mer kunskap och förstår hur allt hänger ihop är det lättare att hantera och vara bättre förberedd när hormonerna svänger rejält. Målet är att kunna dela och sprida kunskap om hur man kan ta hand om sig för att må sitt bästa jag. 

Idag driver Anna Just B You Yoga på sin fritid utöver sitt ordinarie arbete som sporthallschef. Hon håller även workshops om hälsa och har hunnit med att arrangera två yogaresor med fokus på yoga och kvinnohälsa.


Om hotellet


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas