Träningsresa med TaudienTraining, Aqua Vista

Häng med på en träningsresa med TaudienTraining till Apollos nya sportmecka Aqua Vista Röda havet.

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada med fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym. Ett perfekt ställe för en träningsvecka där du kan njuta av mängder av träning, yoga framför havet, landa en stund i en solstol eller ta ett dopp i hotellets takpool med utsikt över Röda havet.

Vår träningsresa till Aqua Vista har ett All Inclusive-koncept och hög standard på boendet. Här kommer du med andra ord att träna i härlig miljö, trivas och må allmänt gott tillsammans med likasinnade träningsentusiaster. Du bor bra med hög standard och har det mesta inom räckhåll från hotellet.

Från hotellet erbjuds cykelturer och flera härliga utflykter, till exempel mycket uppskattade snorkelturer i Röda Havet, i ledning av Apollo. Området lämpar sig också perfekt för dykning. Färdiga paket erbjuds både nybörjare och erfarna dykare (mot avgift). Vid hotellet finns även andra vattensporter (mot avgift). Den som föredrar lugnare aktiviteter vi sidan av träningen kan istället ägna sig åt spa, varför inte boka in en massage eller Hamam?


Varför TaudienTraining?

TaudienTraining har lång erfarenhet av träningsresor och uppskattas framför allt för sitt personliga och nära bemötande, engagerade instruktörer och en härlig gruppkänsla. De många återkommande kunderna nämner även den enorma bredden av träningspass. Under en träningsvecka med TaudienTraining erbjuds cirka 30 olika träningsformer- välkända såväl som ovanliga (se passbeskrivningar för inblick i det breda utbudet). Du guidas genom träningen av professionella instruktörer som bjuder på sig själva såväl som närhet och en strävan om att alltid möta Dig som individ, oavsett träningsnivå eller eventuella begränsningar. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill. Den härliga sammanhållningen i gruppen uppnås genom gemensamma aktiviteter, mingel, måltider vid bokade bord samt överraskningar utanför träningsschemat.


Vem kan delta?

Träningsveckan passar alla oavsett vilken nivå du befinner dig på. Vi erbjuder ett stort anatal olika träningsformer som varierar i såväl intensitet och svårighetsgrad som känsla och form- allt för att du ska hitta något som passar just dig. Du deltar i så många pass och aktiviteter du vill.


Om programmet

Vi erbjuder ca 10-12 träningspass per dag att välja mellan med allt från yoga, aquapass och dans till tuffare fyspass och funktionell träning. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med glädje.

Förutom all träning lämpar sig området perfekt för dykning. Färdiga paket erbjuds både nybörjare och erfarna dykare (mot avgift). Vid hotellet finns även andra vattensporter (mot avgift). Den som föredrar lugnare aktiviteter kan istället ägna sig åt spa eller varför inte boka in en massage eller Hamam?

Program januari 2021   Passbeskrivning januari 2021

Pris: 9 998:-

Datum: 29 jan - 5 feb 2021

Avreseorter: Stockholm & Köpenhamn

Hotell: Aqua Vista 

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår:

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • All Inclusive
  • Visum
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • ​Träning, workshops, föreläsning och andra aktiviteter enligt program

​​​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9-16


Instruktörer

Vi är mycket stolta över våra handplockade instruktörer som alla är proffs på sina områden. Genom vår stab av instruktörer, som rymmer allt ifrån yogainstruktörer till dansare, löpare och styrkefantaster, kan vi erbjuda en bredd av träning och någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen och runtomkring om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig gärna med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Tveka inte att ta hjälp för att få ut så mycket som möjligt av din resa!

Karin Lindgren

Karin Lindgren

Med en bakgrund inom Fitnessvärlden, en tävlingsresa på elitnivå och många års erfarenhet av gymbranchen som allt ifrån personlig tränare och instruktör till utbildare och samordnare är Karin en allsidig instruktör med erfarenhet av gruppträningsvärldens flesta förgreningar. Till vardags jobbar hon med att koordinera och utveckla gruppträningen på Helsingborgs största träningsanläggning Filborna Arena. Karin uppskattas för sitt sätt att balansera coolt och starkt med charmigt och närvarande. Oavsett träningsform har hon en förmåga att få sina deltagare att våga, växa och njuta av show-auran som omger henne. Ett dansant kraftpaket med mycket hjärta!

Louise Nilsson

Louise Nilsson

Louise Nilsson har en bakgrund inom konståkning och tävlingshopprep men bytte ishallen mot gruppträningssalen då hon lade skridskorna på hyllan. Louise älskar den mångsidighet som gruppträning innebär och ser en charm i många olika typer av klasser. Allra närmast hjärtat finns Barre, step och koreografiklasser där man får uttrycka sig till musik. Hon är enormt uppskattad av kunder, framförallt för sin utstrålning och smittande glädje i kombination med tydlighet och lugn. Louise har en examen inom Idrottsvetenskap och Sport Management och när hon inte instruerar så jobbar hon bakom kulisserna, som Marknadsansvarig för TaudienTraining, för att se till att du får bästa tänkbara träningsresa. 
 


Utflykter

Med Aqua Vista som utgångspunkt finns mycket att hitta på utöver träningen.

Shopping

På egen hand kan du besöka ett stort shoppingcenter bara några kilometer från hotellet eller kanske göra ett besök till Hurghada och uppleva gamla stan eller den nyare och glammigare marinan.

Waterslides

Sugen på fart och fullt ös? Gör ett besök på grannhotellet där det finns ett flertal fartfyllda waterslides för den som har barnasinnet kvar.

SPA

På grannhotellet kan du också besöka ett SPA med prisvärda behandlingar på både Hamam och massage.

För dig som vill upptäcka lite mer av Egypten finns gott om valmöjligheter och sätt att se mer. Apollo erbjuder ett stort antal utflykter med möjlighet till sol, bad, havsupplevelser och kulturella upplevelser. Upptäck Röda havet genom dykning eller snorkling, åk på båtutflykt till paradisön Mahmya och njut av kritvit sand och turkosblått vatten, kör fyrhjuling i öknen eller åk på en heldagsutflykt till Kairo.

Se vad tidigare deltagare tyckt om resan:

"Fanns mycket olika pass att välja på. Bra att det kombinerades med ett tufft pass och ett direkt efter som var lugnare så man kunde köra dubbelpass. - Gabriella Lindblom, Enköping"

"Det bästa med resan var instruktörerna. Inspirerande, kunniga och roliga. - Ninni Taberman, Stockholm"

"Jag får mycket inspiration till att träna eftersom ni instruktörer alltid är positiva och glada. Det fanns tid för sol och bad också. - Marianne Nielsen, Borgstenn"

Härlig kickstart på året och träningen. Roligt att få prova på lite nya träningspass jag annars inte kör. Nya träningsidéer är så välkommet.- Renée, Stockholm

"Det bästa med resan var instruktörerna. Ni sprider glädje genom ert engagemang och positiva utstrålning. + nutellacrepsen ;)"

"Det bästa var att jag tränade mycket mer än jag trodde jag skulle orka med, med hjälp av positiva och energigivande tränare och de andra i gruppen. - Janet"

"Superbra instruktörer som såg varje deltagare och anpassade passen så att alla kunde vara med, vilken nivå man än befann sig på. - Kjerstin Vestlund"

"Bra hotell, bra och proffsiga ledare. Roligt med lite udda pass så man får gå ut komfortzonen."

"Härligt att träffa likasinnade människor och umgås och träna ihop - Glädje. Så kravlöst sätt att umgås - Älskar träningsresor!"

Om Aqua Vista

Det eleganta Apollo Sports-hotellet Aqua Vista är beläget strax utanför Hurghada, bara 15 minuter från flygplatsen. Här bor du med All Inclusive och erbjuds allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester med hälsa och välmående i fokus. På hotellet finns fantastiska träningsytor och Afrikas största hotellgym fullt av all den senaste utrustningen. Ett perfekt ställe för att varva träning med att njuta i en solstol eller ta ett dopp i takpoolen med vacker utsikt över röda havet.