Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa med TaudienTraining på La Pared

Följ med till La Pared och TaudienTraining i november 2018. Vi bor och tränar på mysiga La Pared på Fuerteventura under senhösten när vädret lämpar sig perfekt för träning, solen skiner och vindarna är svalkande.

Vi erbjuder en vecka fylld med träning, glädje, avkoppling och massor med inspiration att ta med dig hem. Träningspassutbudet är brett och du får möjlighet att prova både gamla favoriter och nya träningsformer med något för alla. Varje dag erbjuds 8-10 träningspass med allt från yoga, dans och aquaklasser till funktionell träning, spinning, fyspass och box.

Här får du ett personligt bemötande och god sammanhållning i gruppen. Instruktörerna finns hela tiden nära till hands för att kunna ge dig det lilla extra. Förutom all träning erbjuds workshops där du får med dig ännu mer kunskap hem, föreläsningar för extra inspiration och överraskningar för massor med träningsglädje.


Vem kan följa med?

En träningsvecka med oss passar alla, oavsett vilken nivå du befinner dig på.  På våra resor har vi ett max antal på 60 personer för att skapa en gemenskap i gruppen och att du ska kunna få den hjälp till din träning som du önskar. Vårt mål är att du ska få uppleva den bästa veckan på året.

Se veckoprogrammet nedan (Obs: Programmet är preliminärt. Vi reserverar oss för eventuella ändringar innan avresa)

Veckoprogram Passbeskrivning

Pris: 12 498 kr

Den här resan är fullbokad

Datum och avreseorter
18-25 nov 2018 (Köpenhamn)
19-26 nov 2018 (Stockholm, Göteborg)

Det här ingår:

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • Helpension
  • Vatten under träningspassen
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • Träning, workshops, föreläsning och andra aktiviteter enligt program
     

Boka en annan träningsresa

Boka senast 5 november! Begränsat antal platser. 


Hotellet

La Pared – powered by Playitas har ett avskilt och rofyllt läge på västkusten i den lilla byn La Pared, ca 1 mil nordväst om Costa Calma. Här finns alla förutsättningar för att kunna fokusera på dig själv och din träning.  Den perfekta platsen för dig som vill ladda batterierna och njuta av den vackra naturen, närheten till havet och spektakulära solnedgångar

Instruktörerna

Vi är mycket stolta över våra instruktörer som är handplockade och var en är proffs på sina områden. Från yogainstruktörer till zumbaledare, löpare och styrkefantaster kan vi erbjuda en bredd med någonting som passar alla vare sig du vill träna ett eller flera pass om dagen. Instruktörerna tar sig tid för dig både på passen samt även om du vill ha hjälp vid sidan av träningen. Har du någon skada eller vill ta det lite lugnare så hjälper de dig med att hitta alternativ på övningar som passar just dig. Så passa på att ta hjälp från dem för att få ut så mycket som möjligt av din resa! Samtliga instruktörer har arbetat på flertalet träningsresor med TaudienTraining sen tidigare och ser till att du får veta allt som är värt att veta och ger dig den extra träningsglädjen.

Jennifer Wiktander

Med 25 års erfarenhet i friskvårdsbranschen har Jennifer instruerat i en mängd olika träningsformer. Hon intresserar sig dock lite extra för yoga, löpning, styrke- och rörlighetsbaserad träning och dansinspirerade pass!

Jessica Nylén

Instruerar väldigt brett med yoga-, vatten, dans- och styrkeklasser. Charmen med variationen utav klasser och alla fantastiska kunder som utmanar sig tillsammans gör att hon aldrig tröttnar trots sina 20 år i branschen.

Marlen Röen

En stark trebarnsmamma som älskar att träna och ännu mer att träna tillsammans med andra. Marlen hittar ni på alla starka och snabba pass, som bland annat Les Mills passen Body Pump och Body Combat men även cirkel, tabata och jogging!


Utflykter

För dig som inte bara vill träna gruppträning finns även en del annat att hitta på.

Ökenpromenad

En av eftermiddagarna går vi tillsammans en promenad på 8,8 km genom öknen. Promenaden börjar bort genom öknen uppför kullarna där vi får en fantastisk utsikt över havet och ner mot byn. Promenaden innehåller mycket backar i början och i slutet, men med gemenskapen i promenaden så glöms de bort. Ingår i resan.

Cykling

På hotellet finns ett sportcenter med uthyrning utav cyklar. Receptionen har kartor, bland annat en 1,8  mil lång runda från kust till kust där man även cyklar inom den närmaste byn Costa Calma. Cyklar hyrs på egen hand för den som önskar. Pris ca 15-25 euro.

Morro Jable

Ca 5 mil från hotellet vid södra udden av ön ligger Morro Jable. Morro Jable kallas ibland lilla Hawaii med sina långa sandstränder. Förutom sol och bad finns här en lång gågata av restauranger, caféer och små butiker. Hit kan man ta sig med taxi eller genom att hyra bil. Biluthyrning finns i hotellreceptionen och en dag kostar från ca 40 euro.

Surfing och SUP

La Pared är känt för sin surfing med perfekta vindar. Utanför hotellet finns ett surfcenter med mer information. Där kan du antingen hyra din egen surfingbräda för surfing eller stand up paddle. Det finns även våtdräkt att hyra eller varför inte boka in dig på en dagskurs i surfing?