Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa till Rhodos med Tara!

Tara-favoriten Levante på Rhodos är ett härligt inslag i höstmörkret – i oktober drar tidningen Tara till Rhodos för en träningsresa du sent ska glömma!

Starta hösten med det bästa du kan ge dig själv; träning, värme, umgänge och inspiration. Ladda dina batterier med sol och endorfinrus och en hel vecka med träningsglädje! Följ med oss till Rhodos i oktober till sporthotellet Levante Beach Resort. Hotellet ligger precis vid havet och bjuder in till magiska morgonyogapass i soluppgången. Svettiga träningspass varvas med svalkande dopp i en av de fem poolerna. Tennis, cykel, SUP eller simning i hotellets 25 m pool. Med oss på denna resa följer Calle Sterner från Let´s dance som bjuder på dansklasser med, inspireras och träna med Denise Rudberg och coachas av Birgitta Thörn (Itrims grundare). Dessutom kommer instruktörer för löpning, gruppträning, yoga samt fler föreläsare.


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Levante Beach resort på Rhodos. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, cykel, tennisbanor och gym. Självklart är alla Taras ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, cardioträning till yoga, flex och aerobics. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.


Upplägget är enkelt - passar för alla!

Träna, njut vid poolen, ät gott, möt nya vänner och fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan.

Under veckan komma vi även göra en bergsvandring upp till ett vackert kapell med fantastisk vy. Vandringen upp för berget är delvis lite utmanande men även otroligt inspirerande och energigivande.


Träningsprogrammet

Här finner du träningsprogrammet för veckan. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka från morgon till kväll. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Se program

Pris från: 13 498:- 

När: 13-20 oktober 2019

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur 
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Skräddarsytt träningsprogram för Taras läsare

​* Enkelrumstillägg 3998:-

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!

Fullbokad! Boka en annan träningsresa


Vi följer med som ledare!

Malin Ewerlöf

Redan som sjuåring startade Malin sin tävlingskarriär i löpning. Efter många års hårt tävlande satte skador stopp för en fortsatt elitkarriär. År 2002 valde Malin att lägga av på elit nivå efter 23 års tävlande. Sedan 10 år tillbaka driver Malin ett eget företag där hon fortsatt jobbar med löpning både som PT och föreläsare. Löpning har alltid varit hennes stora passion i livet! Träning har alltid hjälpt Malin att orka med allt i sin vardag, att rensa bort stress, få nya idéer och få ny positiv energi. Malin kommer hålla en föreläsning om balans i livet där hon berättar med utgångspunkt från sin över 20-år långa karriär som elitlöpare hur ett rätt tänk och rätt kunskap hjälper dig till att få in träning i din vardag även när motivationen tryter. Att få tiden att räcka till, att träna rätt så att kroppen håller i längden och hur kan man vända ett misslyckande

Calle Sterner

Calle är ”Lets danceprofilen som nu också gör succé i Dansa samba med mig”. Calle är göteborgaren som började som 8 – åring på dansskolan Sinclair där han också har undervisat sen 16 år tillbaka. Emellan dansen har Calle även gjort en hel del modelljobb och modevisningar. Med Calles härliga personlighet, energi och glädje kommer du som deltagare att få prova på det mesta inom dansens värld. Så stoppa ner dansskorna, kasta dig ut och kliv utanför din komfortzon och kör järnet med Calle.

Denise Rudberg

Denise är den populära författaren som har studerat film och dramaturgi i New York. Hon är aktuell med boken ”Bara tre kan leka så”. Nu hänger hon med Tara till Rhodos och bjuder på glädjefyllda träningspass och en spännande föreläsning.

Birgitta Thörn

Birgitta drivs av egen och andras personliga utveckling till både kropp och själ, hon arbetar idag med att hjälpa företag med att skapa hälsosamma och hållbara organisationer som i sin tur skapar värde och framgång. Birgitta  har praktiserat detta genom 32 år som entreprenörskap i hälsobranschen, hon är bl.a. grundare av den globala kedjan Itrim. Hon kommer hålla en inspirerande och lustfylld föreläsning med utgångspunkt i sin egen historia. Valet är ditt! Här kommer du få konkreta verktyg till att lyfta  både din livsstil samt klimatet på jobbet och förbättra din relation till den älskade maten. Allvar varvat med humor och enkla, konkreta tips på att finna balans i livet. Hon kommer hålla inspirerande och lustfyllda föreläsning med utgångspunkt i sin egen historia.

Sara Eriksson

Sara Eriksson är med på många av våra träningsresor och lockar och inspirerar dig till att hitta din väg, genom glädjen i rörelse såväl som i stillhet och att vara snäll med dig själv – för en stark kropp och ett starkt sinne, inifrån och ut. Med Sara får du träna allt från dans, H.I.T. och Bootcamp till yoga.

Sara Hoy

Vårt nya tillskott är yogisen & rörelsefantasten Sara Hoy som är verksam yogalärare och folkhälsovetare. Vakna upp, återhämta dig och hitta balasen tillsammans med Sara på resan. Sara Hoy står med ena foten på yogamattan och andra i forskningens värld. Hennes intresse för hållbar hälsa är minst sagt både djupt, brett och passionerat. Sara är aktuell med boken ‘Yoga, vetenskap och fakta - därför fungerar det’ (Bonnier Fakta) och driver företaget Yoga Prehab som arbetar med att stödja människor i att skapa ett proaktivt förhållningssätt till kropp och hälsa. När hon inte är verksam som yogalärare arbetar hon i forskningsprojekt kopplat till yoga vid Centrum för Psykiatriforskning och Karolinska Institutet, och där utöver utbildar hon yogalärare på Nordiska Yogainstitutet.