Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Träningsresa till Kreta med Amelia och Tara!

Nu gör vi det igen – i början av maj drar tidningarna Amelia och Tara till Kreta för en träningsresa som deltagarna sent ska glömma!


I maj drar vi till Kreta igen och upplever Grekland när det är som bäst. Temperaturen ligger på runt 24 grader – en behaglig träningstemperatur – och allt blommar som vackrast. Under veckan erbjuder vi träning i alla dess former! Inled dagarna med yoga tillsammans med Frida Lindström. Med Frida kan du även testa Soma Move, underbar träningsform som omfattar kondition, styrka, spänst, balans, rörlighet och koordination. Effektiva flödande rörelser för en naturligt vältränad kropp. Den kan utföras av alla, då man lägger sin egen nivå. Vi kör effektiv och stärkande funktionell träning med vår hälsoprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl. Med oss på resan följer även the FAB Coach och det är hennes uppgift att ta fram the FAB in you. The FAB Coach jobbar under konceptet ”Woman Power” (som en förlängning av girl power) och vill att alla som identifierar sig som kvinna inte bara skall känna sig bekväm med, utan även att hitta en styrka i, sin kvinnlighet och femininitet.Vi bjuder på roliga danklasser med koreografi under ledning av Fredrik ”Benke” Rydman från dansgruppen Bounce som också följer med på resan och ska hjälpa oss att inta dansgolvet på en helt ny nivå. Dessutom följer Therese Ljungkvist med och hjälper oss att lägga grunden till din egen kostplan, anpassad för dig och ditt liv. 


Boende på träningshotell i toppklass

Vi bor på femstjärniga Apollo Sports-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, tennisbanor och gym. Självklart är amelia och Taras alla fantastiska ledarledda pass inkluderade i resans pris där vi maxat vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, HIIT-träning till yoga, flex och dans. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.


Upplägget är enkelt - passar för alla!

Träna, njut vid poolen, ät gott (hotellet är välkänt för sin fina grekiska mat), möt nya vänner, fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan.

Vi erbjuder även en halvdag till Chania för shopping, för den som är sugen på lite stadsliv (ingår ej). För dig som vill gå eller springa långt finns möjligheten att hänga med på en heldagsutflykt till fantastiska Imbrosravinen (ingår ej).


Träningsprogrammet

Se preliminärt träningsprogram här. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka. Vi reserverar oss för justeringar i programmet.

Se träningsprogrammet

Pris från 12 998:-  Fullbokad

När: 4-11 maj eller 5-12 maj 2018 

Res från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Skellefteå eller Umeå

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 6 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum eller lägenhet på 5-stjärnigt Apollo Sports-hotell
  • All Inclusive
  • Skräddarsytt träningsprogram för Tara's läsare

Hotellskatt tillkommer i Grekland

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!


   


Vi följer med på resan

Sofia ”PT-Fia” Ståhl – känd hälsoprofil som skapar och programleder podcasten Omänskligt, skriver böcker om hälsa och träning samt bloggar på ptfia.se. Just nu är hon också aktuell med en webbkurs om gravidträning då hon precis fått sitt första barn. Sofia pratar om begreppet hälsa och jakten på balans och att vägen till en sund livsstil inte behöver vara lång och krånglig. Av detta har hon skapat en föreläsning som vi kommer få ta del av där hon med värme, humor och igenkänning beskriver fällorna som vi lätt hamnar i när vi vill ändra vår livsstil och bli hurtiga. Sofia lyfter det mänskliga och delar sina egna erfarenheter av att vara sjuk i utmattningsdepression.

Fredrik ”Benke” Rydman är en av tre som driver träningsanläggningen House of Shapes i Stockholm där de samlat träning av olika slag under ett och samma tak. Benke är även regissör och koreograf och hjälpt våra svenska stjärnor på stora scener, till exempel Måns Zelmerlöws ”Hero” för Eurovision Song Contest 2015. Han ligger dessutom bakom bland annat nötknäpparen 2016 och varit jurymedlem i ‘So you think you can dance – Scandinavia’.

The FAB Coachs uppgift är att ta fram the FAB in you. Hon jobbar under konceptet ”Woman Power” (som en förlängning av girl power) och vill att alla som identifierar sig som kvinna inte bara skall känna sig bekväm med, utan även hitta en styrka i sin kvinnlighet och femininitet. Mrs M som vi även kallar henne vill erbjuda ett helt nytt synsätt på träning – whatever moves your ass – och har därför tagit fram en rad GLAM-pass. Hon säger ”krävs det paljetter, fjädrar och bling-bling för att du skall tycka att det är roligt att träna – so be it! Let’s sweat glitter!”

Frida Lindström driver ett träningscentrum som heter Under Construction i Stockholm med filosofin att man alltid är under konstruktion, där de skapar en nära relation med sina kunder och där kunden får vara med och bygga sin egen personliga träningsplan.

Therese Ljungkvist har en kandidatexamen inom hälso- och kostvetenskap och jobbar inom hälsobranschen. Med ett coachande förhållningssätt och positiv energi vill hon prata hälsa på ett avskalat sätt där fokus ligger på att engagera individen och även fånga upp de som har svårt att hitta motivationen. Mat, träning, motivation och stress är några av de teman som hon skriver, föreläser och konsulterar inom. Therese sprider mat- och träningsglädje och en mer avslappnad inställning till hälsa.