Favorit i repris: Träningsresa till Kreta med amelia och tara!

Träningsresa med amelia och tara - Kreta 4-12 maj 2018

Nu gör vi det igen - upplev Grekland när det är som bäst tillsammans med tidningarna amelia och tara. I början av maj drar vi till Kreta då temperaturen brukar ligga runt behagliga 24 grader, perfekt träningstemperatur, och allt blommar som vackrast.

Vi bor på femstjärniga Apollo Sports-hotellet Cavo Spada Deluxe & Spa i Kolymbari. På hotellet hittar du massor av träningsmöjligheter – med fina löprundor, tennisbanor och gym. Självklart är amelia och Taras alla fantastiska ledarledda pass inkluderade. Vi kommer att maxa vårt träningsschema med allt från styrkepass, crossfit, HIIT-träning till yoga, flex och dans. Dessutom finns möjligheten att cykla landsvägscykel.

Kör effektiv och stärkande funktionell träning med vår hälsoprofil Sofia ”PT-Fia” Ståhl. Med oss på resan följer även the FAB Coach och det är hennes uppgift att ta fram the FAB in you. Hon jobbar under konceptet ”Woman Power” (som en förlängning av girl power) och vill att alla som identifierar sig som kvinna inte bara skall känna sig bekväm med, utan även att hitta en styrka i sin kvinnlighet och femininitet. Mrs M som vi även kallar henne vill erbjuda ett helt nytt synsätt på träning - whatever moves your ass – och har därför tagit fram en rad GLAM-pass. Hon säger ”krävs det paljetter, fjädrar och bling-bling för att du skall tycka att det är roligt att träna – so be it! Let’s sweat glitter!”

Inom kort kommer vi även presentera fler profiler som följer med på denna resa.

Upplägget är enkelt - passar för alla!

Träna, njut vid poolen, ät gott (hotellet är välkänt för sin fina grekiska mat), möt nya vänner, fyll på med härlig inspiration. Resan passar såväl nybörjare som träningsvana. Var inte heller rädd för att åka ensam, här väntar flera nya vänner på dig och vi från redaktionen finns på plats med dig hela veckan.

Vi erbjuder även en halvdag till Chania för shopping, för den som är sugen på lite stadsliv (ingår ej). För dig som vill gå eller springa långt finns möjligheten att hänga med på en heldagsutflykt till fantastiska Imbrosravinen (ingår ej).

Träningsprogrammet

Inom kort lägger vi upp ett preliminärt träningsprogram. Fullständigt program får du per mail ca 2 veckor före avresa. Vi garanterar en fullspäckad vecka.

Se träningsprogrammet

Pris från 12 998:-

  • När: 4-11 maj eller 5-12 maj 2018

  • Res från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn, Skellefteå eller Umeå

  • Var: Cavo Spada Deluxe & Spa, Kolymbari, Kreta

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur från 6 olika avreseorter
  • Mat ombord på flyget och transfer
  • Del i dubbelrum eller lägenhet på 5-stjärnigt Apollo Sports-hotell
  • All Inclusive
  • Skräddarsytt träningsprogram för Tara's läsare
     

Frågor om träningsveckan? Mejla oss!


   

Vi följer med på resan

Sofia ”PT-Fia” Ståhl – känd hälsoprofil som skapar och programleder podcasten Omänskligt, skriver böcker om hälsa och träning samt bloggar på ptfia.se. Just nu är hon också aktuell med en webbkurs om gravidträning då hon precis fått sitt första barn. Sofia pratar om begreppet hälsa och jakten på balans och att vägen till en sund livsstil inte behöver vara lång och krånglig. Av detta har hon skapat en föreläsning som vi kommer få ta del av där hon med värme, humor och igenkänning beskriver fällorna som vi lätt hamnar i när vi vill ändra vår livsstil och bli hurtiga. Sofia lyfter det mänskliga och delar sina egna erfarenheter av att vara sjuk i utmattningsdepression.

The FAB Coachs uppgift är att ta fram the FAB in you. Hon jobbar under konceptet ”Woman Power” (som en förlängning av girl power) och vill att alla som identifierar sig som kvinna inte bara skall känna sig bekväm med, utan även hitta en styrka i sin kvinnlighet och femininitet. Mrs M som vi även kallar henne vill erbjuda ett helt nytt synsätt på träning – whatever moves your ass – och har därför tagit fram en rad GLAM-pass. Hon säger ”krävs det paljetter, fjädrar och bling-bling för att du skall tycka att det är roligt att träna – so be it! Let’s sweat glitter!”