SUP resa till Playitas med den professionella juniorvärldsmästaren i SUP, Christian Andersen!

Älskar du att vara i vattnet och är såld på stand up paddle eller vill du kanske testa på och lära dig denna fantastiska vattensport för första gången? Då måste du följa med på denna unika resa till Playitas Resort med den danske världsmästaren Christian Andersen.

Christian har otaliga medaljer och segrar i bagaget och kommer att motivera och lära dig allt om SUP.

Det kommer att finnas plats för alla oavsett tidigare erfarenhet av SUP. Veckan bjuder på solsken, trevliga stunder, nya bekantskaper och social samvaro. Detta är en perfekt resa för dig som funderat på att resa ensam, du kommer garanterat ej känna dig ensam då det finns massor av sport och aktiviteter i grupp som du kan delta i - vi står för samvaron. Resan är en del av ett samarbete mellan Apollo Sports och Danska Surf och Rafting förbundet.


Om SUP-resan

Under denna vecka kan du förvänta dig en härlig atmosfär och bra coaching med en professionella Stand Up Paddle-instrukörer. Alla kan vara med oavsett nivå, från nybörjare som aldrig testat det förut, till dig som är mer erfaren och som vill bli bättre på brädan.

Det blir cirka 2,5 timmar per dag med 2 duktiga instruktörer och du kan anmäla dig till de dagar du vill - så det är helt upp till dig hur mycket du vill vara med. På så sätt kan du också enkelt göra andra aktiviteter på fuerteventura om du skulle känna för det.

Väderförhållandena på Playitas är riktigt bra för Stand Up Paddle. Vattnet är lugnt och vädret är varmt, så du behöver bara badkläder. Du kan låna brädor på Playitas, men det går även bra att ta med egen, detta kan du lägga till i anmälningsformuläret.

Du kan också köpa till en 1-dagars surfkurs och SUP-yoga. Detta väljs i anmälningsformuläret. 


Veckans program

Christian kommer att hålla i 1-3 pass per dag, det går även bra att delta i Playitas ordinarie program om man vill testa någon annan typ av träningsform under vistelsen.

*Slutligt program kommer närmare avgång.


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och du som reser själv kommer aldrig att känna dig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningsbekantskaper och likasinnade. På denna SUP-resa kan alla delta, oavsett erfarenhet. Du måste vara minst 15 år för att delta i SUP, annars måste du ha en vuxen med dig. Det man måste kunna simma, då vi är i vattnet en stor del av tiden.


Hur bokar jag och vad kostar det?

För att delta på resan, anmäl dig via anmälningslänken. Fyll i formuläret, därefter får du din slutgiltiga bokningsbekräftelse inom 3–5 arbetsdagar. När du bokar resan ingår flyget, bagage (20 kg.), mat ombord på planet, transfer och all inclusive. Kom ihåg att lägga till hur många vuxna samt barn som tillhör sällskapet, samt namn och födelsedatum enligt pass.

Från 8498 sek

*Boka tidigt rabatt på 500 sek för bokningar innan 31/12. Ordinarie pris 8998 sek. 

Hotell: Playitas resort

Datum: 10–17 mars 2023

Avgång: Köpenhamn, Stockholm och Göteborg

Ingår i resan:

 • Flyg tur och retur, samt mat på planet och bagage
 • Transfer tur och retur
 • Dubbelrum
 • Halvpension
 • SUP-träning med Christian och enligt programmet

Anmäl dig till resan

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: [email protected]

SUP Tour til Playitas med Christian Andersen!


Om instruktören


 

Om Christian

"Jag heter Christian Andersen, även kallad isbjörn och jag är 21 år gammal. Jag är en professionell vattensportare och har surfat och hållit på med stand up paddling sedan jag var 9 år gammal. När jag inte reser jorden runt för tävlingar bor jag i härliga Klitmøller (Cold Hawaii). Jag tillbringar i princip all min tid på vattnet. Det är också från min uppväxt i Klitmøller som intresset för vattensporter kom ganska naturligt".

Följ @Christian_k_andersen på Instagram och följ hans vardag och tävlingar.

Trots Christians ringa ålder har han redan följande segrar i bältet:

 • Guld, junior VM
 • Guld, junior Eurotour
 • Guld x 3, senior DM
 • Guld x 11, junior DM
 • Guld x 2, Sup tour DK
 • Sølv, World Cup i sprint
 • 4:e Plats på Red Bull Heavy Water


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort