Styrkeveckan

Styrkeveckan på Playitas

På Styrkeveckan tränar du under ledning av Ako Rahim (känd från TV och Fitnessprofil) och Gyula Bercsenyi, två av Sveriges främsta fyscoacher inom sin genre. Styrkeveckan vänder sig till dig som vill utveckla din styrka och då framför allt öka din funktionella helkroppsstyrka. Träningen fokuserar på bland annat tyngdlyftning, styrkelyft, fitness och crossfit. Styrkeveckan erbjuder en kombination av praktik, teori och workshops. Vi går igenom teknikerna från grunden både teoretiskt samt via praktiska övningar. 

Styrkeveckan är träningsveckan för dig som har bestämt dig för att utvecklas maximalt och/eller vill lära dig grunderna och vissa nyckelfaktorer för hur du blir stark. Vi kommer att träna massor, totalt 20 träningspass á 90 minuter fördelade på tyngdlyftningspass, crossfitpass, styrkelyft och fitnesspass. Dessutom har du tillgång till ytterligare ett hundratal klasser då du även har tillgång till våra andra träningspass som arrangeras under Fitness & FunWeek, innehållande bl.a. cross, bootcamp, box, dans och mycket mer.


Avancerad Grupp

Vår tidigare ”Open-grupp” döps om till Avancerad grupp, eftersom Crossfit har ändrat sin Open tävlingar till oktober.
Deltagarna i denna Avancerade gruppen kommer få en mer individanpassad träning. De kommer att genomgå en skanning av deras prestanda utifrån bl.a. styrka, rörlighet och tekniker för de olika rörelserna och kommer parallellt med den övriga gruppen få träna en mer individuell upplägg. Gruppen kommer att få ett 2-veckors förberedande program, fylla i en frågeformulär samt genomföra olika fystester inför resan.

För att tillhöra den Avancerade gruppen måste du ha minst en 2 års erfarenhet av crossfit och tyngdlyftning och vara redo för att kunna tävla i de skalade klasserna inom crossfit eller högre.


Playitas gym

Playitas förfogar över ett mycket komplett och välutrustat fitnessgym samt en crossträningsbox. Vi har tillgång till bl.a. fullutrustade tyngdlyftningsstationer med lyftarplattformar samt stänger med stor träningsyta med fri dumpning.

Vem kan delta?
För att få full utdelning av veckan krävs att du är träningsvan och tränar regelbundet.


Program

Program presenteras här inom kort. 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras.


 

Pris från: 12 498:-

Datum: 20-27 januari 2023

Avreseorter: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn 

Hotell: Playitas Resort

Flygtider: Se flygtiderna här.

Det här ingår: 

 • Flyg (t&r) inkl. bagage och transfer.
 • Boende (del i dubbelrum eller del i lägenhet, Playitas Resort)
 • Halvpension (frukost och middag)
 • Alla träningspass
 • Föreläsningar
 • Sociala aktiviteter m.m. enligt program

​* Enkelrumstillägg från 2500:-

Bra att veta om Apollos gruppresor.

Begränsat antal platser. 

BOKA

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 

 

Träningsinnehåll

 • Tyngdlyftning (vändningar, ryck, stöt, mm.)
 • Styrkelyft (benböj, bänkpress, marklyft)
 • Fitnesstyrka (chins och dips)
 • Crossfit skola (dem 12 basrörelserna)
 • Stabilitetsträning för tunga lyft
 • Rehab och prehab för långsiktighet
 • Rörlighetsträning för lyftning
 • Kettlebells, cross, X-cord

Föredrag

 • Baskost för styrka
 • Funktionellträning för långsiktighet
 • Snabba på dina återhämtning
 • Grundläggande träningslära för styrka

Våra coacher

Gyula Bercsenyi

Gyula Bercsenyi

Gyula Bercsenyi är 46år och har över 20-års erfarenhet som personlig tränare, hälsocoach, livsstilsinspiratör och massör. Personlig tränare med funktionell träning, olympisk lyftning och crossfit som specialitet. Gyula är även aktiv tävlande inom bl.a. crossfit och tillhör Sverigeeliten inom sin mastersklass. Mångårig erfarenhet som uppskattad tränare på våra träningsresor till Playitas och Turkiet.

Ako Rahim

Ako Rahim

Ako Rahim är 31 år gammal och har jobbat som personlig tränare och fyscoach i över 10 år. Ako har tävlat inom Athletic fitness och vunnit allt från SM till VM. Nu med mål mot Crossfit Games och inriktning på Crossfit och olympiska lyft. Ako är även känd som gladiator.

 


I samarbete med AerobicWeekends

Resan är en del av Fitness and FunWeek som arrangeras i samarbete med AerobicWeekends - Sweden, en av Sveriges marknadsledande utbildningsföretag som ständigt utvecklar träningsbranschen för nya tider och behov. Alla instruktörer arbetar med träning och utbildning på heltid och har stor erfarenhet, kunskap och förmåga att ta hand om alla våra gäster på bästa sätt. Detta innebär att du utöver träningsresans innehåll får tillgång till Fitness & FunWeeks träningsutbud och program med ca 100 klasser under veckan. De flesta träningspass instrueras på engelska men föreläsningar och workshops hålls på svenska.

 


Om hotellet

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort