Strength & functional training week

Välkommen till en aktiv semestervecka med dig själv i fokus. Under veckan kommer vi att prova oss fram inom styrketräning, funktionell träning, styrketräning i vatten samt konditionsträning. En träningsvecka full av utmaningar som kommer att pusha dig mentalt men också fysiskt, samt ge dig blodad tand för ännu mer. 


Klassbeskrivningar

WOD (Workout Of The Day) - olika träningsformer med fokus på utmaning och uthållighet.

Funktionell tränining - för dig som vill använda kroppen som redskap. Alla nivåer kan delta.

Water WOD - ett pass som vi känner igen från WOD-boxen, dock med en twist av vatten. Träningen kan vara i poolen eller på stranden.

Puls - för dig som gillar att få upp pulsen och jobba med enkla övningar. Mindre tekniska övningar och fler repetitioner med hög intensitet under hela klassen. Alla nivåer kan delta. 


Veckans upplägg  

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Vem kan delta?

Våra Apollo Sports-hotell passar alla som gillar en aktiv livsstil och om du reser ensam kommer du aldrig att vara ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta nya träningskompisar och likasinnade. Följ med på en träningsresa med ett fullspäckat program och du deltar i det du vill. Alla kan delta i de olika passen, oavsett nivå och du bestämmer själv tempot längs vägen. Från 15 år.

Info om veckan
 

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum: 15-22 juli 2022

Hotell: Cavo Spada 

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Det här ingår:                                            

  • All träning under veckan med gästinstruktör Cathrine Nordahl
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

BOKA

Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

 

 


Om instruktören

Cathrine Nordahl

Cathrine Nordahl

Cathrine är 24 år och har varit tävlingssimmare under hela sin barndom och som Cathrine själv säger, ’Sporten har aldrig lämnat mitt hjärta.’ För Cathrine ger träning och rörelse henne sinnesro och gädje som håller i sig under resten av dagen. Cathrine har provat sig fram med både bikinifitness, styrketräning, och funktionell träning, vilket tillsammans har gett henne en helhet för rörelse inom crossfit som hon lägger ner mycket tid på. Cathrine har en stark passion för träning och träningsglädje. "Det finns ingen sport eller träningsmetod som är mer rätt än någon annan, utan det handlar om att lära dig att älska det du gör och vara nöjd med processen.

Följ Cathrine på instagram: @cathrinenordahl


Om hotellet

Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels

Hotell Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels på Kreta är ett välskött Apollo Sports-hotell av hög standard. Här bor du nära stranden, med All Inclusive, och har spa på hotellet som erbjuder ett brett utbud av faciliteter och behandlingar. På hotellet finns det dessutom många och bra sportfaciliteter med gym både utomhus och inomhus, gruppträning, cykling, tennisbana och bra löpning i de närliggande området. Den 12–19 maj 2017 förvandlades Cavo Spada till ett olympiskt träningsläger där hela den svenska OS-truppen tränade inför vinter-OS i Sydkorea 2018. 

Läs mer om Cavo Spada Deluxe & Spa Giannoulis Hotels