Simresa Playitas, Fuerteventura – med Team Snabbare

Häng med på simresa till värmen på Fuerteventura första veckan i januari 2021. Flyg med Apollo från Stockholm, Göteborg eller Köpenhamn. Vi bor bekvämt på träningsparadiset Playitas, med ett väldigt stort utbud av träning och aktiviteter, och bra mat. Från början var resan tänkt till Gran Canaria, men i och med flytten till systerön Fuerteventura och lyftet till träningshotellet Playitas, har vi tillsammans med Apollo lyckats få till halva priset!

f

Öppet köp
Fri ombokning
Vi återbetalar din resa inom 7 dagar
Boka nu, vänta med att slutbetala

OBS! Du kan även delta så mycket du vill på cykelresan som går samtidigt, utan extra kostnad.

På Fuerteventura och Playitas kan du simma i finfin utomhusbassäng (50m) i sol och värme, med coach på kanten för pepp och utveckling, ihop med andra för trivsel och samvaro. Vi kommer att ha 2-3 coachade simpass per dag, och så klart möjlighet att träna mer på egen hand för den som vill och orkar.

Förutom i 50m-poolen, så kommer vi att simma i havet, samt anordna swimrun för den som vill. Så ta gärna med våtdräkt också. Varje dag blir det även yoga. Allt för att orka och kunna njuta så mycket som möjligt även nästa dag. En massa andra träningsaktiviteter finns också på Playitas. Hotellet ligger direkt vid stranden. Här kan du läsa mer om aktiviteterna på Playitas samt vad som ingår och vad som är mot avgift.

Trevligt sällskap och kunniga, inspirerande simcoacher från Team Snabbare ingår också, i form av Tomas Granberg och Pål Török.

Hotellet Playitas Resort är ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Förutom ett väldigt fint cykelcenter med de senaste modellerna och en olympisk 50-meters pool, finns här Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass. Här finns också en fin, barnvänlig sandstrand (ca 900 m lång) med mörk, finkornig sand.

Vi bor på Playitas Aparthotel med praktiska lägenheter där du även kan laga egna måltider.

Vi äter frukost och middag varje dag på hotellet (halvpension), samt köper lunch/fika själva ute på cykelturerna under dagarna. 

Upplevelsen i centrum

Med Team Snabbare är upplevelsen i centrum, inte prestationen. Du får konstruktiv personlig återkoppling och kommer att utvecklas, bli tryggare, snabbare och mer uthållig i vattnet. Men framför allt kommer du att ha en oförglömlig vecka - det är målet.   

Vem kan delta?

Resan vänder sig till dig som har simmat lite, eller mycket, tidigare. Det är inte en grundkurs i crawl, utan du ska kunna simma ett helt pass. Farten i sig spelar dock ingen roll.

Det skadar inte heller om du gillar sol, vatten, träning, äventyr och att umgås med likasinnade i vacker natur.

Dagsprogram

Dagsprogram kommer att skickas till dig som deltagare innan avresa. Se preliminärt program nedan:

7.30-8.30 Simning i poolen för dem som vill, med coach på kanten.
Frukost
10.00 Cykling i olika ledarledda grupper, inkl fika/lunchstopp - ta med pengar för det
15.30-16.30 Simning i poolen, för dem som vill, med coach på kanten
17.00-18.00 Yoga i shalan (utomhus under tak)
18.30 Middag
Antagligen tillkommer någon simning (eller swimrun) i havet, samt ev bergsvandring/löpning. Allt kan dock ändras beroende på väder och lokala omständigheter.

Pris från:
1 vecka  9 998 :- 

Avresedatum

4-11 april 2021 Göteborg
5-12 april 2021 Stockholm

Hotell: Playitas Resort

Flygtider: Se flygtiderna här

I priset ingår:

  • Flyg tur/retur inkl bagage
  • Transfer (Eventuell cykeltransfer tillkommer) 
  • Mat på flyget
  • Del i dubbelrum/enrumslägenhet
  • Halvpension
  • Ledarledd träning enligt program från Team Snabbare
  • Simmössa från Team Snabbare
  • Gold Standard klimatkompensering för alla ledare och deltagare till 110%

​​​​* Enkelrumstillägg 1 000:-

Bra att veta om Apollos gruppresor

Boka

Begränsat antal platser!

Kontakta oss: 
Mejl: [email protected]
Telefon: 08-519 307 07
Öppettider: måndag-fredag 9.00-16.00


Pål Török

Våra ledare

All träning leds av professionella och populära ledare från Team Snabbare. 

  • Tomas Granberg - Simcoach hos Team Snabbare, Licensierad Personlig tränare samt elit inom swimrun
  • Pål Török, leder Team Snabbares träningsresor och event och är cykeltränare, simtränare, triathloncoach och yogalärare

 

Om Team Snabbare

Team Snabbare levererar professionella träningstjänster både i Sverige och utomlands. Varje dag året om hjälper Team Snabbare triathleter, simmare, swimrunners, cyklister och löpare att utvecklas och ha roligt på vägen. Tjänsterna omfattar coachade träningspass, träningsresor, träningsevent & tävlingar, teknikkurser, samt personlig coaching & träningsupplägg. Mer info: www.teamsnabbare.se


 

Playitas Resort

Playitas Resort

Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Här kan du läsa mer om aktiviteterna på Playitas samt vad som ingår och vad som är mot avgift.