Bli en bättre simmare med Simon Wanna

Vill du lära dig crawla, eller bli en bättre simmare. Slipa på tekniken och bli snabbare på semestern. Nu erbjuder vi hela två veckor med simträning i vår fina 25-meterspool tillsammans med gästtränare och proffssimmare Simon Wanna på Levante Beach Resort på Rhodos. Det är gratis att delta för dig som bor på hotellet någon gång mellan 16 – 30 juni 2019.

Ta tillfället i akt och utveckla din simning, lär dig crawla, få värdefulla tips och förbättra din teknik. Den perfekta uppvärmningen till sommarens tävlingar liksom den perfekta kickstaten för ett framtida liv med Swimrun, triathlon eller öppet vattensimningar.

Anmäl dig på plats. Obligatorisk närvaro på välkomstmötet den första dagen. Ta med simglasögon, simmössa och simkläder. All träning sker på engelska och svenska. Åldersgräns är 12 år.  


Vem kan delta / Beskrivning av passen

  • Simning – crawl grundkurs (beginners): Simskola med fokus på att behärska simsättet crawl.

Förkunskap: Du måste kunna simma minst 200 meter bröstsim.           

  • Simning – fortsättning (intermediate): För dig som redan kan crawla men vill ta din simning till en ny nivå. Vi kommer att jobba med passupplägg och simning i olika farter. Teknikutveckling för de som önskar. Förkunskaper: Du måste kunna crawla 200 meter.      

Se veckans program

Info om veckan

Pris: All träning gratis. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum: 16-23 juni 2019

Hotell: Levante Beach Resort, Rhodos

Det här ingår:

  • Simträna med OS-hoppet Simon Wanna!
  • Bli en bättre simmare! Lär dig crawla!
  • Bo på populära Levante Beach Resort på Rhodos!
  • Alla simpass är gratis att delta i!

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass


Om Simon Wanna

Simon Wanna är född och uppvuxen i Säffle, långdistanssimmare i öppet vatten med sikte mot OS i Tokyo 2020. På vägen har Simon bland annat hunnit med att vinna Vansbrosimningen, plocka medaljer på svenska mästerskapen och skaffat sig bra erfarenhet från internationella tävlingar.