Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simmarveckan 2018 på Playitas - simläger för alla

Succéveckan Simmarveckan fortsätter för sjätte året i rad i början av februari. Simmarveckan är en superuppladdning inför simsäsongen, oavsett om du är nybörjare, medley- eller masterssimmare. Professionella tränare med Ulrika Andersson i spetsen liksom SM-guldmedaljören Pontus Palmqvist hjälper dig att trimma din individuella teknik. Vi garanterar att du vänder hem igen med ett brett leende, en lätt solbränna och som en bättre simmare.

Välj mellan tre olika nivåer

  • Nybörjare - Inriktningen för nybörjare kräver ingen speciell träningsbakgrund, dock måste du kunna simma 200 m bröstsim.

  • Medley - För dig som redan är en van crawlare och vill utveckla de fyra simsätten med en allsidig träning i grupp.

  • Masters - Är du relativt erfaren simmare är detta inriktningen för dig.

 

*I priset ingår förutom alla klasser, föreläsningar, sociala aktiviteter m.m. enligt program även flyg, boende (delat boende i Dubbelrum), frukost, transfer och mat på flyget. Halvpension eller helpension tillkommer liksom enkelrumstillägg. Klicka på boka-knappen för att se alla priser. Obs! Minimiålder är 23 år för deltagande. Minimum antal 15 deltagare. Max 30 deltagare.

Pris från:  10 998:-

Resan är fullbokad!

Aktuellt resedatum:

  • 5-12 feb 2018
  • Avresa från Stockholm, Göteborg, Köpenhamn.

Vid frågor, mejla oss

Boka en annan träningsresa

Du väljer själv vilka pass du vill delta i. Alla passen är ledarledda. Programmet är anpassat så du även kan ta del av Playitas stora aktivitetsutbud.

Detta ingår

  • Flyg, del i dubbelrum, frukost, transfer och mat på flyget.

  • Ledarledda träningspass enligt veckoprogrammen

  • Förbokade träningstider i den olympiska poolen

  • Träningspass i både olympisk pool och möjlighet till Open Water

  • Individuell filmning och teknikanalys


Våra coacher

Ulrika Andersson har hållit på med simning sedan barnsben, dels som elitsimmare i Varberg under ungdomsåren, dels som masterssimmare sedan ett tiotal år. Ulrika tränar alltså regelbundet själv, men är även instruktör för Varbergs Sims vuxengrupper. Som tränare är hon en frisk fläkt och lär ut teknik på ett pedagogiskt och inspirerande vis (är specialpedagog ”i det civila”) och lär simmarna få ordning på andningen, på övrig teknik, att ta ut sig lite mer och att testa nya gränser. Ulrika tränar och tävlar masters-simning, men räds inte en swim run eller ett triathonlopp. Hon var tränare på Playitas Simmarveckan 2017 tillsammans med Pontus och vi ser fram emot en ny härlig träningsvecka med dem båda.

Pontus Palmqvist har som 24-åring vunnit SM-guld, JSM-guld och en hel rad andra meriter under sina 11 år som elitsimmare. Under SM-veckan i somras tog han SM-guld på 4*100 frisim tillsammans med Lars Frölander.


 

Simmarveckan 2018 på Playitas - simläger för alla, arrangeras i samarbete med Varbergs Sim och syftar till att sprida intresset för simidrotten.

Läs mer om Varbergs Sim här