Simcoachen Simläger – Thanyapura Phuket

Välkommen till Simcoachens andra tropiska simläger på ön Phuket. Med en bred kompetens inom det senaste vad gäller teknik och metodik guidar vi dig individanpassat och högteknologiskt och garanterar en bättre simning vare sig du vill simma snabbare, längre eller med mer komfort.

Detta är veckan som kommer göra din simning snabbare. Lär dig att bli en dieselmotor som bara går och går! Vårt camp vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race kommer vi fokusera på att hitta din rätta frekvens och vi tittar på vad som håller dig tillbaka i din simning. Därefter siktar vi in oss på att ta dig till nästa nivå! Vi satsar på kvalitet och individuell coachning och du har två olika alternativ att välja mellan:

Race – För dig som vill göra din simning snabbare.

Masters - För dig som kört Race med oss och är sugen på att vidareutveckla din simning.

 

Pris från: 15 998:-

1 000 :- rabatt på priset ovan för dig som bokar mellan 13-31 okt 2017. Gäller endast nybokningar

Aktuellt resedatum:

  • 4-13 februari 2018
  • Avresa från Stockholm
  • Unik simcoachning
  • 7 nätter på plats
  • Max 20 deltagare
     

I priset ingår:

•    Flyg tur/retur från Stockholm
•    Transfer och mat på flyget
•    Del i dubbelrum 
•    Halvpension
•    All träning enligt program

Begränsat antal platser! Boka senast 22 januari, i mån av plats. 

Vid frågor, maila oss

Race

Race-upplägget kommer göra din simning snabbare, och vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race kommer vi fokusera på att hitta rätt kombination teknik och frekvens. Du lär dig vilket tempo som ger dig den bästa tekniken med hjälp av en så kallad Tempo Trainer. Därefter siktar vi in oss på att ta dig till nästa nivå!
Vill du möta ett simupplägg som är inspirerande, varierat, tufft och utvecklande är detta veckan för dig – Race är ett Swim Smooth-inspirerat upplägg där vi bland annat jobbar på din andning, rotation, rytm, timing och catch. Målet är få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så att du också har tid att träna annat.
 

För vem passar Race?

För långdistanssimmare, triathleter, swimrunnare och masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim.
Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.
Två grupper:
1) Här simmar du 100 frisim på 1:45-2:30
2) Här simmar du 100 frisim på 1:15-1:45

 

Masters

För dig som kört Race med oss och är sugen på att vidareutveckla din simning. Du har kört med TempoTrainer innan och känner till våra basic drills. Här fokuserar vi på längre distanser och öppet vatten-simning. Målet är bra teknik utifrån vem du är i vattnet och att din swim fitness blir likt en dieselmotor: du kan hålla samma fart under en lång distans.

Varje pass har ett tekniktema som följs av en eller flera utmanande serier där vi för det mesta jobbar utifrån din egen tröskelnivå.

Om Simcoachen - Ingen vanlig crawlkurs

Under veckan coachas du av svenska supercoachen Anna-Karin Lundin (även certifierad Swim smooth-Coach) , Simcoachen. Din simning filmas och analyseras i början och slutet av veckan. Under veckan har du även möjligheten att delta i gemensamma löpturer i samarbete med Löplabbet, Skandinaviens ledande löpspecialist.

Thanyapura Sport Hotel erbjuder faciliteter i världsklass. En 50-meters olympisk bassäng (utomhus), en 25:a (utomhus), gratis gym, 500 m löparbana, massor av gruppträningspass, landsvägscykling, och skall tilläggas, i tropisk miljö! Dessutom jungeltrail, närhet till stranden (15 min till Nai Thon) eller varför inte ett besök till Weekend Market.

 


Thanyapura Sports Hotel

Thanyapura Sport Hotel - Sydostasiens bästa sportresort med närhet till pool, gym, löparbana och roliga gruppträningspass. Läs mer
Från 14 998 SEK
Boka