Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simcoachen – Simläger för fart och distans

Välkommen till Simcoachens populära simläger på Playitas 25 mars–1 april 2019. Simcoachen älskar simning och brinner för att lära ut hållbar, smart och snabb simning för alla nivåer. Med en bred kompetens inom det senaste gällande teknik och metodik guidar vi dig individanpassat och högteknologiskt och garanterar en bättre simning vare sig du vill simma snabbare, längre eller med mer komfort.

På Playitas erbjuder Simcoachen två olika upplägg; Race och Masters. Det finns 20 platser i Race och 10 platser i Masters. Du simmar ett pass om dagen á 1,5 h så tid finns även att träna annat. Dessutom kommer vi simma tre open water-pass samt löpträning för de som vill.


Simcoachen – ingen vanlig crawlkurs

Hos Simcoachen finner du den hjälp du behöver för att utvecklas i din simning – oavsett om du är nybörjare med respekt för vatten, ungdom som simtävlar, triathlet som vill utvecklas vidare, proffs som vill ta sig till Ironman Hawaii eller helt enkelt bara önskar en schysst simning som motionsform.Vi har metodiken och kunskapen som passar din nivå och lyssnar självklart på dina behov. Vi fixar din simning, helt enkelt!

Resan sker i samarbete med Simcoachen som står för coacher och träningsprogram. Playitas ordinarie utbud inklusive sportprogram finns som vanligt tillgängligt för alla gäster.
Swim smooth är leverantörer till Internationella triathlonförbundet. Läs mer om Swim Smooth
Läs mer om Simcoachen Anna-Karin Lundin här

Pris från 13 498:- 

När: 25 mars–1 april 2019

Var: Playitas, Fuerteventura

Avreseorter: Stockholm, Göteborg, Köpenhamn

Priset inkluderar:

  • Flyg tur & retur, transfer, mat ombord
  • Del i dubbelrum
  • Simträning och banhyra
  • Halvpension

Fullbokad. Boka en annan träningsvecka.

Boka senast 11 mars! Begränsat antal platser.

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 


Lägrets olika inriktningar

Race

Race-upplägget kommer göra din simning snabbare, och vänder sig till dig som siktar på att simma lite längre frisimdistanser men inte är nöjd med farten. Med Simcoachen Race kommer vi fokusera på att hitta rätt kombination teknik och frekvens. Du lär dig vilket tempo som ger dig den bästa tekniken med hjälp av en så kallad Tempo Trainer. Därefter siktar vi in oss på att ta dig till nästa nivå!

Vill du möta ett simupplägg som är inspirerande, varierat, tufft och utvecklande är detta veckan för dig – Race är ett Swim Smooth-inspirerat upplägg där vi bland annat jobbar på din andning, rotation, rytm, timing och catch. Målet är få upp din förmåga att simma snabbare under längre distans.

För vem passar Race?

För långdistanssimmare, triathleter, swimrunnare, masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim.
Två grupper:
1) Här simmar du 100 frisim på 1:45-2:30
2) Här simmar du 100 frisim på 1:15-1:45

Förkunskaper

Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.

Masters

För dig som kört Race med oss och är sugen på att vidareutveckla din simning. Du har kört med TempoTrainer innan och känner till våra basic drills. Här fokuserar vi på längre distanser och öppet vatten-simning. Målet är bra teknik utifrån vem du är i vattnet och att din swim fitness blir likt en dieselmotor: du kan hålla samma fart under en lång distans.

Varje pass har ett tekniktema som följs av en eller flera utmanande serier där vi för det mesta jobbar utifrån din egen tröskelnivå.

För vem passar Masters?

Mastersnivå är vidareutveckling för dig som redan är bekant med Race. 


Playitas – träningshotellet med extra allt

Under veckan bor vi på populära Playitas på Fuerteventura – ett av Europas största sporthotell – som passar lika bra för vardagsmotionären som för elitidrottaren. För dig som är sugen på att träna mer utöver simningen kan du delta i de gruppträningspass och andra klasser som finns på Playitas ordinarie träningsprogram och använda anläggningens övriga träningsfaciliteter.