Den här resan är inställd, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simboost med coach Ludde

NYHET! Häng med en simboost i maj med Coach Ludde till populära Rhodos och sporthotellet Levante Beach Resort. Nu har du chansen att trimmar motorn inför sommarens tävlingar med ytterligare en unik möjlighet till professionell simträning på vårt fina Levante och hotellets 25:a liksom kristallklara öppet-vattenpass. Dessutom extrainsatta löppass, välutrustat gym, möjlighet till cykel och flera andra faciliteter i Greklands semesterparadis Rhodos. 

Veckan är för dig som simmar regelbundet i bassäng och/eller i Open Water och vill göra en simboost och vill utveckla din simning både simtekniskt och kapacitetsmässigt. Under ledning av Coach Ludde erbjuds daglig simträning och massor med tid att spendera på Levante Beach Resort övriga utbud och faciliteter. Arrangerad löpning erbjuds 4 gånger under vecka med Axel Bååthe (triathlet), som inleds med löpteknik och därefter kort- och eller längre distans.
 

Om veckans simning

All simträning ingår i priset. Målet med veckan är att ge alla deltagare en fantastisk upplevelse och ny simkunskap och nivå. Efteråt kommer du att känna dig bättre, starkare och framförallt nöjdare som simmare.

Se program

Info om simningen

Simpassen som genomförs under för- och eftermiddagar är crawl/frisimbaserad. Träningen passar flera karaktärer av idrottare och färdighetsnivåer inom bassängsimning, Open Water, triathlon och SwimRun. Deltagarna delas upp i grupper efter färdighet, vilket gör din träning anpassad efter din förmåga. 

Simtest:

Med detta test tar vi fram dina träningszoner som inkluderar distanser och tider inom varje energizon. Testet passar dig som vill träna mer noggrant och ha riktlinjer i din träning, som du även kan använda när du kommer hem från träningsresan.

Simträning och simteknik:

I början av vecka går vi noggrant genom simtekniken för frisim/crawl. Du kommer att filmas ovan och under vattnet i början veckan, du erhåller filmer i appen Hudl technique. Simserier är i stort sett med i varje pass och hela veckan, den är riktad mot serier där vi följer utgången från simtestet. 

Open Water:

Själva Open Water tekniken utförs både i bassäng (Pool Open Water) och havet, precis vid Levante Beach Resort där går vi grundligt går genom de färdigheter som behövs för att hantera Open Water. Vissa Open Water pass är riktade mot träningsserier.
 

Pris från: 10 498:-

Datum: 5-12 maj 2019

Hotell: Levante Beach Resort, Rhodos

Om veckan:

Det här ingår:

 • Flyg (t/r) inkl bagage
 • Mat ombord på flyget, Transfer
 • Boende (del i dubbelrum)
 • Halvpension
 • Dagliga simpass enligt program
 • Professionella instruktörer 
 • Träning, sol och samvar

Frågor? Mejla oss!

Inställd. Boka en annan träningsresa. 

Begränsat antal platser! Kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats.  Max 20 simmare

Se alla träningsveckor och gästpass

Viktigt att ha med 

 • Våtdräkt
 • 2 par simglasögon för både bassäng och open water
 • Simbrallor/baddräkt.
 • Du får 1 Coach Ludde badmössa samt en Apollo Sports mössa på plats.
 • Paddlar, simfenor (korta) och dolme.
 • Simsnorkel rekommenderas.
 • Safeswimmer (simboj för säkerhet och att synas)

Förkunspaper

Vi delar upp deltagarna i 3 färdighetsnivåer:

 • Nivå 1: 10 x 100 frisim med start 1.45 min eller snabbare
 • Nivå 2: 10 x 100 frisim med start 1.45 min - 2:00 min
 • Nivå 3: 10 x 100 frisim med start 2:00 min - 2.30 min

Om tränarna

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin

Ägare och driver Lundin Coaching & Consulting AB & parallellt arbetar han som sportchef i Simklubben Neptun Simning. Ludde har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, började som tränare 1999 och innan det var han framgångsrik elitsimmare i 10 år på nationell och internationell nivå. Genom gedigen erfarenhet och utbildning är han en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare. Ludde är licensierad junior/senior simtränare via Svenska Simförbundet, utbildad Idrottstränare på Malmö Högskola och har genomgått Idrottens elittränarutbildning på Bosön (Riksidrottsförbundet). Han var Head Coach i triathlon vid OS i Rio 2016.

Jan Björk

Janne är med och coachar på vissa av våra simläger. Till vardags är Janne huvudtränare i Solna Sundbyberg Simsällskap (SS04). Han är även utbildare/instruktör i Första Hjälpen, HLR, Livräddning och Plattformen (ledarskapsutbildning hos SISU).

Axel Bååthe

Axel har simmat i hela sitt liv och idag tränar Axel själv triathlon och simning i Linköping. Axel blev 2a på Genikampen (säsong 2) och utbildad civilingenjör teknisk fysik KTH.  I Coach Ludde jobbar Axel både med öppet vatten och som Sim PT.


 

Om Levante Beach Resort

Välkommen till ett sporthotell för hela familjen! På Levante Beach Resort på Rhodos finns härliga pooler och restauranger med god mat, men framför allt finns här alla möjligheter att hålla sig i form under semestern. Vare sig du vill spela tennis, cykla, gymma eller hänga med på ett gruppträningspass så kommer du att trivas här.