Den här resan är fullbokad, men det kommer fler spännande träningsresor! Se alla våra kommande träningsresor här!

Simboost med Coach Ludde, Playitas

Playitas 9-16 mars 2020 Häng med en simboost till Playitas Resort med Coach Ludde och ännu en unik möjlighet att få professionell simträning på Playitas i vår nyrenoverade 50-metersbassäng.

Veckan är för dig som simmar regelbundet i bassäng och/eller i Open Water och vill göra en simboost, dvs. utveckla din simning. Under ledning av Coach Ludde erbjuds daglig simträning och massor med tid att spendera på Playitas övriga utbud och faciliteter. Tränings- och semesterparadiset Playitas Resort erbjuder flera andra faciliteter så som gym, gruppträning, cykel och mycket mer.

Om veckans simning

Målet med veckan är att du som deltagare tar din simning till en ny nivå, via träning i bassäng, öppet vatten, simtest och SimFys (landträning specifikt för simning). Hela resan är paketerad i en smidig lösning där följande ingår; flyg, boende, mat, bassängtid och coachning/simträning. Resan sker i samarbete med Coach Ludde som står för coacher och träningsprogram. Playitas ordinarie utbud inklusive sportprogram finns som vanligt tillgängligt för alla gäster.

För vem passar Simboost?

För bassängsimmare, öppet-vatten-simmare, triathleter, swimrunners, masterssimmare som vill ha ett snabbare och mer hållbart frisim. Simträningen genomförs under för- och eftermiddagar är crawl/frisimbaserad. Deltagarna delas upp i subgrupper efter färdighet, vilket gör din träning anpassad efter din förmåga.

Information om träningen

Bassängsimträningen på förmiddagarna innebär riktade serier mot sammansatt simning, ben och arm. Varje pass har ett tema som följs av en eller flera utmanande serier där vi för det mesta jobbar utifrån din egen tröskelnivå. I början av Simboosten gör vi ett simtest som visar riktlinjer på vilka tider du ska hålla på respektive distans inom givit energisystem. På eftermiddagarna varieras träningen mellan simteknik, öppet vattensimning och SimFys (landträning specifikt för simning).

Simteknikanalys:

Du kan boka en simteknikanalys under veckan som tar ca 60min. Du filmas ovan & under vattnet från flera vinklar och sedan tittar vi tillsammans igenom filmerna & sätter upp tre fokusområden med drills som du sedan kan träna på i bassängen. Efter genomgången erhåller du filmerna och en dokumentation med dina fokusområden. Kostnad 995 kr, bokas via [email protected] innan avresa. Först till kvarn, högst 8 personer under veckan.

Se veckans program

Pris från: 12 998:- 

(ord pris 13 998kr) Priset gäller tom 31 dec 2019

Datum: 9-16 mar 2020

Hotell: Playitas Resort

Det här ingår:

 • Flyg (t/r) inkl bagage
 • Mat ombord på flyget, Transfer
 • Boende (del i dubbelrum)
 • Halvpension (frukost/middag)
 • 11 simpass i bassäng, 3 i Open Water och 3 st SimFys (landträning specifikt för simning).
 • Professionella instruktörer 
 • Träning, sol och samvaro

​​​​* Enkelrumstillägg 2500:-

Frågor? Mejla oss!

Fullbokad. Hitta en annan träningsresa 

Begränsat antal platser! Kan bokas fram till två veckor innan avresa, i mån av plats. Min 15 max 20 simmare.

Se alla träningsveckor och gästpass

Viktigt att ha med 

 • Våtdräkt
 • Extra badmössa (finns att köpa)
 • 2 par simglasögon
 • Simbrallor/baddräkt.
 • Du får 1 Coach Ludde badmössa.
 • Paddlar, simfenor (korta) och dolme.
 • Simsnorkel rekommenderas
 • Träningskläder för träning i gym och/eller land.

Detta ingår

11 simpass i bassäng, 3 i Open Water och 3 st SimFys (landträning specifikt för simning).

Förkunskap

 • Du som deltagare ska klara av 10x100 frisim med starttid 2.00min (hålla pace/100m under 1.45) eller snabbare. Du behöver kunna simma 400 meter frisim i ett svep.
 • Du som deltagare erhåller 25 % rabatt i TYR´s webbshop, http://tyrsverige.se
 • För att rabatten ska gälla måste Du ange en rabattkod, detta gör du i kassan (i fältet "Rabattkod") när du slutför din beställning. Använd denna rabattkod: LUDDE13E 

Om tränarna

Fredrik ”Coach Ludde” Lundin

Ägare och driver Lundin Coaching & Consulting AB & parallellt arbetar han som sportchef i Simklubben Neptun Simning. Ludde har levt och andats simning i stort sett hela sitt liv, började som tränare 1999 och innan det var han framgångsrik elitsimmare i 10 år på nationell och internationell nivå. Genom gedigen erfarenhet och utbildning är han en av Sveriges mest framgångsrika och eftertraktade tränare. Ludde är licensierad junior/senior simtränare via Svenska Simförbundet, utbildad Idrottstränare på Malmö Högskola och har genomgått Idrottens elittränarutbildning på Bosön (Riksidrottsförbundet). Han var Head Coach i triathlon vid OS i Rio 2016.

Niko Martikainen

Niko jobbar i vanligtvis i Simklubben Neptun och kommer vara simtränare samt leda och ansvara för landträning i anslutning till simpassen. Niko har lett SK Neptun till Sveriges bästa simklubb på seniornivå 8 gånger i sträck under 2010-talet.


 

Playitas – träningshotellet med extra allt

Under veckan bor vi på populära Playitas på Fuerteventura – ett av Europas största sporthotell – som passar lika bra för vardagsmotionären som för elitidrottaren. För dig som är sugen på att träna mer utöver simningen kan du delta i de gruppträningspass och andra klasser som finns på Playitas ordinarie träningsprogram och använda anläggningens övriga träningsfaciliteter.