Resan är tyvärr fullbokad. Men kika in alla våra övriga kommande träningsresor här!

Sim- och yogaläger i Parga

Häng med på en äventyrlig sim- och/eller yogaresa till Parga i Grekland med ledare från Team Snabbare och Sjöstadens Yoga. Den 1–8 oktober 2018 har du chansen att träna både yoga och öppet vattensimning med Marika Török (yoga), Pål Török (yoga & simning) och Ulf Hausmann (simning). Du väljer själv om du vill fokusera på yoga eller simning, eller mixa ihop ditt program själv. Det finns flera olika yogapass/workshops och simpass/teknikworkshops att välja bland varje dag.

Team Snabbare Sea Camp Deluxe

Pris från: 13 498:- FULLBOKAT

 
Boka senast 17 september. Begränsat antal platser! 
 

Bra att veta

Smått och gott som är bra att veta inför resan.

Om programmet

Varje dag (utom vid heldagsutflykt) kan du vara med på såväl morgonmeditation och andningsövningar som en yogaklass innan frukost. Därefter väljer du om du vill vara med på ett eller två simpass (ibland i workshopform) i havet (ibland i poolen). Eller om du hellre vill läsa, slappa, sola, bada, eller vandra i de vackra omgivningarna själv eller tillsammans med andra för att sedan avsluta eftermiddagen med en yogaworkshop innan middagen på det fantastiska hotellet. Vi kommer oftast vara två ledare på simpassen i havet och vi tar hänsyn till olika farter (olika fartgrupper på distanspass).

Vem kan delta

Simresan passar alla som gillar att simma i öppet vatten, eller åtminstone kan simma en timme i sträck i pool och gärna vill utveckla sin simning i öppet vatten. Du kommer att få många individuella tekniktips, både i pool och öppet vatten. Tonvikten ligger på upplevelsen och äventyret i att simma i öppet vatten. Är du nyfiken på swimrun, eller van och vill komma vidare, finns här också stora möjligheter att förlänga säsongen.

Yogaresan passar både dig som vill börja med yoga, som dig som vill fördjupa din yoga och få mer förståelse för vad yogan kan ge dig. En upplevelse för både kropp och själ, med underbar mat och trevligt sällskap, i en fantastisk miljö.

Förkunskaper:

För att åka på Simresan krävs att du kan simma crawl en timme i sträck. Men farten spelar ingen roll. Åker du på yogaresan kan du även prova på simning (och behöver då ej ha förkunskaper) och få grunderna till crawl här!

För att åka på Yogaresan krävs inga förkunskaper, bara ett öppet sinne.


Instruktörer

All träning leds av professionella och populära ledare från Team Snabbare och Sjöstadens Yoga.
Team Snabbare levererar professionella träningstjänster till triathleter, simmare, swimrunners, cyklister och löpare.  
Sjöstadens Yoga är ditt lilla, personliga yogaställe i Hammarby Sjöstad, Stockholm som profilerat sig med yogaklasser och workshops utöver det vanliga.

Marika Török

Marika Török

Yogalärare och workshopledare som driver Sjöstadens Yoga.

Ulf Hausmann

Ulf Hausmann

Team Snabbares simguru. Han är triathloncoach och håller även kurser i simning och swimrun.

Pål Török

Pål Török

Leder Team Snabbares träningsresor och event, är simtränare, triathloncoach och yogalärare.


Boende

Vi bor på lyxiga och mycket omtyckta pärlan Salvator Hotel Villas & Spa. Här bor vi exklusivt med utsikt över Pargas turkosa vatten och gröna kullar. På hotellområdet finns ett fint poolområde.