Sim- och yogaresa med Igelström & Spetz

Välkommen till fantastiska Thanyapura i Thailand där simning och yoga står i fokus 2-11 februari 2019. Simstjärnan Emma Igelström leder simningen i mindre exklusiva grupper där just din utveckling i bassängen står i fokus. Marie Spetz kommer att ha hand om Yoga- och rörlighetsträningen. Dagliga sim och yogapass, varvat med egen tid och egen träning liksom spontanträning.

Mitt i djungeln, inte långt från Phukets härliga vita sandstränder råder ett välregisserat lugn mellan endorfinkickar hos aktiva motionärer och elit från hela världen. Bara 15 minuter från Phukets flygplats, med djungel som granne ligger Sydostasiens bästa sporthotell – Thanyapura. Här är fullt fokus på att semesterfirare skall ha det bra med god mat, bra service och trevliga ytor att hänga på, allt för en vanlig semester med flärd. Thanyapura är också en hotellanläggning med sport – och träningsfaciliteter utöver det vanliga med 50-meters olympisk pool, 25-meters pool, yogaytor inne och ute, bra gym, löparbana och massor med gruppträningspass. Dessutom rolig och bra landsvägscykel. Det är här vi har vår bas!


Vem kan delta?

Thanyapura kommer vi erbjuda tre olika upplägg i simningen. Nybörjare, Fortsättning och Plus. Yogan är för alla och man väljer såklart själv vilka pass man vill medverka i.


Om resan

Resan sker i samarbete med The Wellness Academy (Emma Igelström och Marie Spetz) men du har givetvis tillgång till Thanyapuras ordinarie träningsprogram där det finns massor av olika pass och möjligheter till att sporta. Det kommer bli spontanidrottande utöver vårt eget program, exempelvis gemensamma löpturer.

Datum: 2-11 februari 2019
Pris: 14 998:-/person

RESAN ÄR INSTÄLLD!

I priset ingår:

  • Flyg tur & retur. Avresa från Stockholm, Köpenhamn, Göteborg och Oslo.
  • Transfer och mat på flyget
  • Del i dubbelrum
  • Halvpension (frukost/middag)
  • Ledarledd träning enligt program

Frågor? Mejla oss eller ring 0771-37 37 37, tonval 4. 


Om simningen

Unikt för den här resan är att vi kommer köra i tre olika nivåer där man under veckan får chansen till en intensivkurs i crawl om man är helt nybörjare, fortsättning för de som har varit igång ett tag och plus för de som faktiskt vill träna lite mer.

En mindre exklusiv grupp kommer göra att det finns massor av tid för individuella råd och coachning. Under veckan kommer vi filma för att analysera din teknik och potentiella förbättringsområden. Vi kommer att grotta ner oss i simteknikens mysterium men också i träningsupplägg och distansutmaningar. Dessutom kommer vi fokusera på hur man kan lägga upp sin fys- och landträning för att bli en bättre simmare. Vi kör simträningar både i de fantastiska poolerna på Thanyapura men också i det varma, kristallblå havet.

Grupper

Nybörjare För dig som vill lära sig simma crawl från grunden. Vi kommer ha ett till två teknikpass varje dag i bassäng och/eller öppet vatte
Fortsättning För dig som kan crawla 100 m i sträck men fortfarande är i uppstarten av sin karriär. Här kommer vi lägga mycket fokus på simteknik men också testa på lite olika distanser och farter. Vi kommer att träna på voltvändningar och andra godsaker som hör crawlet till. Vi kommer också lägga grunden för att bli en bra simmare i Öppet Vatten.
Plus För dig som simmat ett tag och kan simma 400 m crawl i sträck. Vi kommer givetvis köra en hel del teknik men också simma lite längre och lite hårdare pass. Allt för att du ska få kunskap och inspiration att bli en bättre simmare.


Om yogan

Marie Spetz kommer att ha hand om Yoga- och rörlighetsträningen. Vi startar dagen med morgonyoga för dem som vill, där mjukar vi upp och väcker kroppen med enkla yogapositioner och solhälsningar. Varje dag erbjuds också rörlighetspass med olika inriktning men vi kör såklart ett genomgående fokus kring rörlighet för simmare. Vi bjuder kroppen, knoppen och hjärtat på bästa tänkbara förutsättningar för att få ut så mycket som möjligt av den övriga träningen men också för att hitta våra förbättringspunkter rörlighetsmässigt. Det kommer också erbjudas MediYoga för dem som önskar där det tydligt förklaras vilka medicinska effekter och fördelar man får av övningen.


Om ledarna

Emma Igelström

Emma är också före detta svensk landslagssimmare med fyra VM-guld, ett VM-silver, tolv EM-guld, två EM-silver och tre EM-brons. Multibegåvning och socialt geni. Satsar nu på triathlon.

Marie Spetz

Marie är instruktör i Medicinsk Yoga, ungdomsyoga, Vinyasayoga samt är Mindfullnessinstruktör. Hon har många års erfarenhet av att arbeta med utbildning och undervisning och guidar och leder på ett tydligt och enkelt sätt.