Träningsresa med Mia Rodhborn & Madelinn Fernandez

En helt fantastisk träningsresa med Mia Rodhborn och Madelinn Fernandez 


Om resan

Detta är en energigivande ”powerresa" för alla oavsett nivå och tidigare träningsvana!

I schemat finner du yoga, crossfit, core, teamcirkel och boxning och du kan delta på samtliga pass oavsett om du är nybörjare eller avancerad. Följ med oss till mysiga La Pared på Fuerteventura och träna, njut av sol, bad och god mat, och allt i ett härligt sällskap!! 


Passbeskrivningar

X-FIT: En klass där vi inspireras av sporten crossfit. Mycket teknikträning som utmanar både rörlighet, styrka och kondition. Svettigt, kul och inspirerande! 

Hiphop-Yoga: En yogainspirerad klass där vi rör oss i flöde till sköna hiphop-beats. 

Boxning: En kampsportsklass för alla där vi kör i par. Enklare slag & sparktekniker på mitsar i tempo. Klassen där du har chansen att få känna dig som en riktig fighter! 

Teamcirkel med Mia och Madelinn:  På denna klass kommer vi ta fram alla leksaker och köra ett riktigt fartfyllt och roligt pass tillsammans där Mia och Madelinn teamar upp för ett cirkelpass med extra allt! 
 
Kettlebell Workshop:
 på den här klassen får du chansen att bekanta dig med det fantastiska träningsredskapet kettlebells. Vi lär dig några av grundövningarna och går igenom teknik och lite tips & trix för hur du kan jobba med kettlebells både på gymet och hemma. Både för dig som aldrig hållit i en kettlebell och för dig som har erfarenhet. Vi lovar att det blir ett intressant pass med mycket bra träning att ta med sig hem i bagaget. 

Yoga: Dynamisk yoga i flöde, med avslutande hjärtmeditation 

Core: Här jobbar vi framför allt med vår core, kroppens kärna, vår bålmuskulatur. 


Vem kan delta?

Denna träningsresa passar alla, oavsett nivå eller erfarenhet, instruktörerna kommer anpassa övningarna så att dem passar varje enskild deltagare under passen. 


Träningsprogram

Program för resan presenteras här inom kort. 

Observera att programmet är preliminärt och kan komma att ändras, vi reserverar oss för eventuella justeringar. 

Info om veckan

Pris från: 14 998:- Fullbokad!

Datum: 27 november 2023 

Avreseort: Stockholm, Köpenhamn & Göteborg

Hotell: La Pared - powered by Playitas 

Det här ingår:  

  • Flyg tur/retur inkl bagage  

  • Transfer 

  • Mat på flyget  

  • Del i dubbelrum    

  • Halvpension  

  • Ledarledd träning enligt program    

* Enkelrumstillägg 3500:-

Begränsat antal platser. 

Kontakta oss: [email protected]

 


Om Instruktörerna


 

Mia Rodhborn har jobbat med träning och hälsa i drygt 30år, med alltifrån rehab till crossfit, barn, vuxna och seniorer. 2015 vann Mia utmärkelsen Guldhjärtat för Årets bästa gruppinstruktör. 

Mia brinner för helheten och att hjälpa människor att bli sitt bästa jag utifrån sina egna förutsättningar. Hon är utbildad inom kommunikation och förändringsarbete och är diplomerad coach, samt innehar flertalet fystränar-utbildningar. Mia är även författare till boken Träna Hemma som släpptes 2022. 

 

Madelinn Fernandez är en superpopulär personlig tränare och instruktör och driver det egna företaget Fightingspirit. Idag driver hon PT-studion Lagret Södermalm i Stockholm och har ett eget träningskoncept: TAUFF Training som är världens största övningsbank i funktionell parträning på nätet. Hon jobbar ofta med träningsevent både i Sverige och utomlands och tycker att träningsresor rär något av det bästa hon vet. 

Madelinn har en gedigen erfarenhet som tränare med snart 20 år i branschen, har tävlat i kampsport men numera hobbytävlande i CrossFit. Hon coachar allt från yoga till styrkelyft och boxning och levererar rolig, utmanande och tuff träning - alltid med fightingspirit! 


Om hotellen


 

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas