Mårten och Blossom

Träningsresa med Mårten Nylén & Blossom Tainton

La Pared - powered by Playitas, Fuerteventura Spanien

Följ med de folkkära tränarna och hälsoprofilerna Mårten Nylén & Blossom Tainton Lindquist till härliga Fuerteventura och hotell La Pared - powered by Playitas, för en vecka fylld med träning, god mat och härlig gemenskap.


Om resan:

Denna resa är speciellt anpassad för dig som är 50+, men givetvis är alla välkomna att följa med oavsett ålder och träningsvana.

Vi kommer skapa en träningsresa som ger en riktig power-boost utöver det vanliga, och med dansklasser, träningspass, vattenaerobic, yogaklasser, inspirerande föreläsningar och spännande workshops, så tror vi att vi är en god bit på väg.

Lägger vi till sol, bad, god mat och massor av skratt och gemenskap på ett av våra absoluta favorithotell, så kan det inte bli annat än en helt oförglömlig vecka.


Veckans program:

Ett preliminärt program kommer att presenteras inom kort, fullständigt program skickas ut till deltagarna 14 dagar före avresa.


Klassbeskrivning:

Morgonyoga med meditations – och andningsövningar. Starta dagen mjukt och skönt med denna stund, där vi tillsammans väcker kropp och knopp i ett lugnt flöde.

Dance är ett superroligt pass där olika dansstilar varvas med massor av skratt.

Rekrytera mera är ett kom-igång-pass för muskler som kanske legat i träda under en längre tid.

Smart Träning är en supersmart funktionell styrketräning där samtliga övningar går att anpassa efter nivå och syfte för att skapa bästa effekt. Du tränar styrka, rörlighet, puls, balans och koordination.


Vem kan delta?

Resan är skapad med dig som är 50+ i åtanke, men givetvis är alla välkomna att följa med oavsett ålder och träningsvana. Våra sporthotell passar alla, oavsett ålder, och det finns något att göra för hela familjen. Res själv och skapa nya minnen och träffa vänner för livet, eller boka tillsammans med någon du vill skapa nya minnen med.


 

Pris från: 15 498:- 

Datum: 29 jan - 5 feb 2024

Hotell: La Pared - powered by Playitas

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår

  • Flygresa tur och retur
  • Boende med del i dubbelrum
  • Halvpension
  • Transfer tur och retur
  • Måltid ombord på planet
  • ​Träning, föreläsningar och andra aktiviteter enligt program

Enkelrummen är slutsålda!

BOKA

Kontakta oss: [email protected]

OBS: Begränsat antal deltagare. 
Vi reserverar oss för slutförsäljning.Vi följer med på resan

 

 

Blossom Tainton Lindquist

Blossom har många strängar på sin lyra och samtidigt en ständigt aktuell folkkär hälsoprofil med ett av de starkaste varumärkena i Sverige inom hälsa, friskvård och träning. Det stora genombrottet kom med hälsoprogrammet ”Toppform” i SVT 2003 där Blossom var programledare och coach i samtliga 6 säsonger. 
Blossom är också Lic och cert Holistic Lifestyle Coach, Personlig tränare, Ayurvedisk hälsorådgivare, Yogainstruktör, Artist och en väldigt uppskattad Föreläsare.

Mårten Nylén

Hälsoinspiratören, även känd som supertränaren från tv-programmet Biggest Loser, som programledare i tv-programmet Ninja Warrior och som hälso- och träningsexpert i Aftonbladet och TV4 nyhetsmorgon.
Han är även tränaren som coachat kändiseliten till toppform under många år och har en milslång referenslista fullpackad av välkända namn som Will Smith, RedOne, Mabel, Darin, Veronica Maggio, Daniel Ek och Petter för att nämna några.
Idag hälsoutvecklar han och föreläser världen över och är en stolt ambassadör för Kronprinsessparets Generation Pep, Stiftelsen Friends, Aftonbladet Wellobe och Beat Diabetes.


Om hotellet

La Pared - powered by Playitas

La Pared – powered by Playitas är hotellet för dig som gillar en aktiv semester och som samtidigt vill ha en lugn och rofylld semester vid havet. Hotellet ligger naturskönt i lugna omgivningar nära den vackra sandstranden La Pared som lockar nybörjarsurfare från hela världen. Surfcentret, som även har uthyrning, erbjuder dagligen kurser i vågsurfing. Omgivningarna är perfekta för vandring, löpning och cykling och det finns många gruppträningspass och aktiviteter att välja på för den som vill.

Läs mer om La Pared - powered by Playitas