Release body and mind camp

Under pedagogisk ledda klasser med träningsglädje där alla kan känna sig trygga att delta på sin egen nivå, går Emma in med hjärta och själ så att du kommer kunna öka styrkan och få mer kontroll över din kropp!

Träna hårt och vila hårt är ett bra koncept. Veckans pass kommer bestå av varierad intensitet och fokusera på teknik och olika områden. Under semestern har vi mer tid att lägga på återhämtning, pass för att maximera just återhämtningen kommer att erbjudas i form av lugnare yoga stilar så som Yin Yoga. Både kropp och knopp kommer att utvecklas, oavsett på vilken nivå du har och hur mycket träningserfarenhet du har, så häng på! 


Klassbeskrivningar 

Meditation, med meditation tränar du din förmåga till koncentration och medveten närvaro. Genom olika meditationstekniker skapar du förutsättningar för ett liv i balans, med mer lugn och mindre stress.

Yin yoga, är passiva yogapositioner med en lätt, mjuk stretch, utförda i stillhet och medveten närvaro. Varje position hålls i minst 3–5 minuter vilket ger oss tid att även lugna sinnet. I yinyogan vill vi komma åt kroppens fascia, bindväv. Perfekt återhämtning för hela kroppen. 

Slow flow, yoga-lektionerna med ett långsamt flöde, med en twist av yinyoga, kommer att vara det perfekta sättet att börja dagen på. Du kommer att guidas genom olika poser på en grundläggande nivå då vi fokuserar på andning, sinnet, rörlighet och stretching du behöver inte vara superflexibel eller en erfaren yogi. 

Yinyasa inversions, är en klass med flödande sekvenser. Som ökar både balans, styrka, kontroll, Rörlighet. Vinyasa är en typ av yoga som flätar samman rörelser med andningen vilket skapar balans i både kropp och sinne. Inversions betyder man har position där huvudet är ovanför hjärtat. Vilket är en del av fokuset i denna klass. 

Fitness Boxing, här kommer du att få ett kanonkul och effektiv styrke-/konditionsträningspass! 

Man avgör själv hur hårt man vill träna, vi kör i par och övar olika slagkombinationer mot varandra med boxningshandskar och mitsar (kuddar) Boxercise är bra mot stress, ökar självkänslan och självförtroendet. Tidigare erfarenhet av kampsporter är inte nödvändigt.

Indoor cycling, är en träningsform med klasser med fokus på hög intensitet uthållighet, styrka, med intervaller. Med bra musik och motiverade coaching kommer du pushas till att utmana både ben, hjärta och lungor. 

Fitness X-WOD, varierade klasser som sker med och utan utrustning, som är både utmanade och roliga. Kan anpassa och skala så passar alla. Ibland kör vi team Workouts, alltid god stämning och gemenskap på dessa pass! 

Upper body, klass planerat att skapa styrka, kroppskontroll och power främst i överkroppen. Oavsett om du vill prestera bättre i sport eller vardagslivet är fokus på överkropp givande. Detta är en progression klass så oavsett styrka eller erfarenhet kan du vara med. 

CORE, klasserna kommer att vara en medelintensiv klass med stort fokus på teknik då vi arbetar med mag- och nedre ryggmusklerna. Att gå denna klass kommer att bidra till en hälsosam och stark hållning då du blir guidad att göra rörelserna långsamt och med kroppskontroll.


Program

Gästinstruktören håller 2-3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på reskrive hotell


Hur bokar jag & vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.  


Vem kan delta?

Åldersgräns på 15 år att delta i passen. Nivån anpassas efter deltagarna.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka

Datum:

5-12 januari 2023, Aqua Vista - powered by Playitas

29 okt-5 nov 2023, Levante - powered by Playitas

Hotell: Aqua Vista - powered by Playitas, Levante - powered by Playitas 

Avreseort: Stockholm

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Emma Wickman
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista - powered by Playitas Levante - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]


Om ledaren


 

Emma Wickman

Emma är 30 år har en bred sportbakgrund inom bollsporter och har tävlande i allt från boxning, golf och MTB.Redan som 14 åring började Emma kombinera sin träning med yoga. Ju hårdare tränings-/tävlingsperioder, desto lugnare yogaformer. Yin yoga är en favorit för att maxa återhämtning och meditation en del av Emmas vardag. Till vardags jobbar Emma som PT, gruppträningsinstruktör, cykelcoach men också ideella uppdrag i boxningsklubb och har varit MTB tränare för både barn och vuxna.

Senaste decenniet har det handlat om träningsglädje, utmana sig och växa mentalt samt "nörda ner sig" i hur kroppen kan prestera bättre. Emma strävar efter att ha en mer funktionell kropp och mindset både hos sig själv och sina klienter. 

Tidigare har Emma jobbat på Apollos sporthotell på bland annat Fuerteventura, Grekland, Gran Canaria och Kroatien. Under 2022 var hon även en del av damlaget "skoda cycling team" som satte ett nytt banrekord på Vätternrundan med enbart damer. 

" Det är en fröjd att skapa kreativitet för att undervisa många olika människor i alla olika åldrar och erfarenheter. Jag älskar att se människor lyftas, inspireras och utvecklas. Alla är välkomna till mina klasser."
 


Om hotellet


 

Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.

Läs mer om Aqua Vista - powered by Playitas

Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas