Puls & Styrke med Anna

Gillar du varierad träning? I så fall ska du boka en resa till vårt nya sporthotell Porto Myrina - powered by Playitas den 14 augusti när gästinstruktör Anna Kristensen besöker hotellet. Anna kommer se till att det blir en utmanande vecka fylld med träning. 

Om Puls & Styrka med Anna

Alla pass präglas av Annas energiska utstrålning som skapar glädje och motivation. Anna har lång erfaranhet av personlig träning och ser till att alla, oavsett nivå, får ut maximalt av träningen. Anna ger gärna råd och tips så man kan fortsätta träningen hemma.


Vem kan delta?

Alla klasser är både för nybörjare och träningsvana. Intensiteten och svårighetsgraden kan anpassas på alla pass. Du ska vara minst 15 år. 

Program

Här ser du veckans program. Programmet är preliminärt och kan komma att ändras. 

Veckoprogram  

Hur beställer jag och vad kostar det? 

All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa Porto Myrina - powered by Playitas under den veckan Anna är där.

Information om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum: 14-21 augusti 2021

Hotel: Porto Myrina - powered by Playitas

Det her indgår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Anna Kristensen
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

 

Boka

Frågor? Kontakta oss:
Mejl: [email protected]

Klassbeskrivningar


"Stram op" är en klass där vi arbetar med hela kroppen. En kombination av lätt kondition och många styrkeövningar, där alla kan delta på sin egen nivå. Inget pass är det andra likt. Fokus ligger på rolig och effektiv träning.

HIIT är en klass med hög intensitet. Vi arbetar med hela kroppen och pushar oss själva. Vi förbättrar vår kondition och till viss del också vår styrka. Alla kan delta, men var beredda att svettas. Inget pass är det andra likt. Fokus ligger på rolig och effektiv träning, vilket ger en hög förbränning.

TRX är träning där vi primärt fokuserar på vår core, samtidigt som vi arbetar med hela kroppen. Det är en bra kombination av styrka och lätt kondition. Alla kan delta eftersom vi bara arbetar med vår egen kroppsvikt och kan justera hur svårt det ska vara. Om du aldrig har provat TRX förut bör du definitivt ta chansen. Du kommer inte ångra det.

Core, är träning där vi arbetar med vår core, dvs mag- och ryggmuskler. En bra blandning av stående och liggande övningar.

Booty Burn fokuserar på rumpan och låren. En intensiv klass som fokuserar på styrka. Alla kan delta på sin egen nivå.

Cykel ger svett i pannan, och träningen sker till motiverande och inspirerande musik. Nivån i denna klass är måttligt ansträngande till hård. 


Om instruktören och hotellet


 

Puls & Styrka med Anna

Om Anna Kristensen

Anna har en stor passion för att vara aktiv och inte minst att undervisa och motivera andra till en aktiv livsstil. Hon är känd för sin energiska och positiva attityd som smittar av sig. Anna har arbetat i fitnessbrachen sedan 2010 och har en BSc og MSc från England i Exercise & Nutrition, är certifierad PT och instruktör i gruppträning, cykling och TRX. Till vardags arbetar hon som gruppinstruktör i Fitness X på Fredriksberg i Köpenhamn.

Porto Myrina – powered by Playitas

Porto Myrina – powered by Playitas är perfekt för dig som vill ha en aktiv semester i natursköna omgivningar på orörda Limnos. Hotellet erbjuder ett mångsidigt utbud av sport och träning - starta dagen med ett yogapass, träna i det nybyggda och välutrustade gymmet, få upp flåset i WOD-boxen eller delta i ledarledd gruppträning. Du kan också spela tennis eller padel på någon av hotellets banor, ge dig ut och SUP:a eller cykla i de vackra omgivningarna.

Läs mer om Porto Myrina - powered by Playitas