Veteran-VM Pre-Camp med Sunneborn & Kronberg

Playitas Resort, Fuerteventura

Bli en del av historien när vi i december 2023 i samarbete med friidrottslegenderna Robert Kronberg och Mattias Sunneborn arrangerar ett träningsläger med fokus mot Veteran-VM i Friidrott på Playitas Resort, Fuerteventura. Denna unika möjlighet väntar på alla som fyllt 35 år och drömmer om att representera Sverige på hemmaplan. Vårt gemensamma mål är att erövra Slottskogsvallen, Ullevi och Björlanda mellan den 13-25 augusti 2024. Men innan dess skall vi träna och slipa på allt som kan slipas på!


Om resan

Under veckan kommer du att få exklusiv tillgång till expertcoaching från Robert Kronberg och Mattias Sunneborn. Vi kommer hjälpa dig att sätta upp realistiska mål och skapa en skräddarsydd träningsplanering för att maximera din potential. Teknikträning, friidrottsfys och personlig coaching kommer vara en del av programmet för att förbättra din prestation. Vi tränar på den nyrenoverade friidrottsanläggningen i grannbyn Gran Tarajal, vi kör fys på gym och njuter av lediga stunder bredvid pool, njuter av god näringsrik mat och sätter fokus mot allas gemensamma mål, Veteran-VM.

Som deltagare får du även en unik inblick i hur det är att delta i ett internationellt mästerskap med över 7000 deltagare från hela världen. Vi delar med oss av insiderinformation och de senaste nyheterna direkt från arrangörerna för att du ska vara väl förberedd och ha den bästa möjliga upplevelsen.

En spännande nyhet är att vi kommer erbjuda individuell målfokuserad coaching i smågrupper. Detta ger dig möjlighet att få ännu mer personlig handledning och rådgivning för att ta din friidrott till nästa nivå. Väl förberedd kan du inte skylla på något så anmäl dig till denna unika träningsresa tillsammans med Robert Kronberg och Mattias Sunneborn och maximera dina förutsättningar oavsett om du satsar på prispallen eller PB.


Veckans innehåll: 

 • Teknikpass sprint, häcklöpning, höjd, längd, tresteg, kast (slägga, diskus, spjut, kula) och löpning
 • Friidrottsfyspass
 • Formtoppningsträning
 • 4 kamps tävling (60m, längd, kula och 800m)
 • Lyftteknik/styrketräning
 • Skadeförebyggande träning
 • Föreläsningar och workshop inom ämnena träningsplanering och formtoppning, målsättning samt Formtoppning - hur blir jag i min bästa form till VM?
 • Målfokus coaching sessioner i smågrupper
 • Gemensamma middagar och sociala aktiviteter

Om Veteran-VM

Veteran-VM arrangeras 13-25 augusti 2024 i Göteborg. Veteran-VM i Friidrott är ett stort evenemang som pågår under två veckor och har omkring 7 000 deltagare. De tävlande är alla över 35 år och kommer från över 100 nationer.


Program

Program inför veckan kommer när vi närmar oss avfärd.


Vem kan delta? 

Träningslägret är för alla från 35 - 100 + år som planerar att vara med på Veteran-VM nästa år på hemmaplan. Det krävs inga som helst förkunskaper, träningspassen kommer delas in i olika nivåer. Bara intresset och nyfikenheten finns så kommer du få en supervecka!

Pris från 13 498: -

Datum: 4–11 dec 2023

Hotell: Playitas Resort

Avresa från: Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Detta ingår:                                    

 • Flyg tur & retur
 • Mat ombord på flyget
 • Bagage + handbagage
 • Transfer tur & retur
 • Boende i delat dubbelrum på Playitas Resort
 • Halvpension (frukost & middag)
 • Ledarledd träning enligt program med Robert & Mattias
 • Hotell och träningsfaciliteter i toppklass

* Enkelrumstillägg: 2500: -

Resan är fullbokad!

Kontakta oss: [email protected]


Om instruktörerna


 

Robert Kronberg är Svensk och Nordisk rekordhållare på 110 m häck med bl.a OS och VM finaler samt ett EM brons på sin meritlista. Idag jobbar han med träning, hälsa och friskvård i sitt företag kronBee. Robert har bla. vunnit två SM guld och ett Veteran EM guld i tyngdlyftning efter sin aktiva friidrottskarriär.

Mattias Sunneborn var först i Sverige över 8 meter i längdhopp och har vunnit EM guld, VM silver och hoppat OS final 1996.  Idag jobbar han med träning, hälsa och friskvård. Mattias är en av världens absolut bästa veteranfriidrottare med 5 gällande världsrekord och 18 VM guld.


Om hotellet


 

Playitas Resort

Välkomna till Playitas Resort – ett av Europas största sporthotell för såväl vardagsmotionärer som elitidrottare. Här finns över en miljon kvadratmeter fyllda av träningsmöjligheter och passar såväl aktiva familjer så som par eller singelresenär, gammal eller ung. Vad sägs om Kanarieöarnas största gym, tennisbanor, cykelcenter med de senaste modellerna, olympisk 50-meters pool, en 18-håls golfbana och massor med ledarledda träningspass.

Läs mer om Playitas Resort