Power Holiday – med Nicita Forsblad

Välkommen till La Pared eller Aqua Vista där vi gästas av instruktören Nicita Forsblad. Veckan erbjuder flexibla pass för stela kroppar, Power-träning med kroppen som vikt, magrutsträning och benfokusdagar. Utöver Nicitas pass finns massor av aktiviteter på hotellen. Lär dig surfa på la Pared, spela padel på Aqua Vista, delta i funktionell träning, gå på gymmet, vandra i bergen eller spela en tennismatch.

Gästspelsprogram
Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på respektive hotell (La Pared eller Aqua Vista) tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs. 


Klassbeskrivning och program

Gästspelsprogram
Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på La Pared tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

23-29 dec La Pared 3-10 april Aqua Vista

Klassbeskrivning

 • Morning workout (45 min) Ett pass som ger dig ökad flexibilitet och rörlighet i all annan form av träning. Stel som en pinne? Här är passet för dig. Ett perfekt komplement till alla som tränar löpning eller styrketräning.  
 • Power (45 min) Egen kroppsviktsträning där vi utövar 10 övningar i följd, tre varv. För varje varv blir intervallerna kortare likaså vilan, pulsen desto högre. Utmanande både för styrka och kondition.
 • HIIT Circuit (45 min) Stationsbaserad träning där vi alternerar kondition och styrkeövningar. Passet avslutas med en utmaning, en hög intensiv intervall.
 • Daily Workout (45 min) Tuff fysträning med massa pepp och fokus. Snabbt, enkelt och effektivt. Du arbetar i olika zoner, där vi upprepar övningar under en viss tidsintervall. Perfekta passet för dig som vill utmanas.
 • Abs Attack (30 min) En sammansättning av övningar där vi aktiverar och jobbar med magmusklerna. Passet är i intervallformat och går att anpassa efter egen förmåga och förutsättning.
 • Legday ( 30 min) Ett tidseffektivt intervallpass med fokus på ben, magmusklerna och hjärta, lungor.
 • Stretch and relax Har du stela muskler och onda axlar? Kanske sitter du mycket på jobbet? Stretch and relax är passet där vi går igenom hela kroppen för att mjuka upp muskler och leder. Passet bygger på funktionell rörlighetsträning som ger dig bättre kroppskontroll och är ett bra komplement till andra träningsformer


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på La Pared eller Aqua Vista. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? För vem passar träningen?

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning med Nicita är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till hotellet denna vecka.

Datum & hotell: 

Det här ingår:

 • All träning är gratis
 • Boka bara flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • För alla nivåer - alla kan delta
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka hotell

Se alla träningsveckor och gästpass

Om Nicita

Nicita jobbar som instruktör och anläggningsansvarig på hemmaplan och möter dagligen motionärer med alla olika förutsättningar och målsättningar. Hon vill förmedla träningsglädje och att långsiktigt skapa hållbara och starka kroppar. Träning ska vara lättillgänglig, enkelt och roligt. Hon är licensierad PT och har ett brett utbud av kurser i bagaget, en mångsidig instruktör.