Power, fun and sun week

Välkommen till en vecka med extra mycket träning med gästinstruktör Fie Kolding. Vi bjuder på ett smörgåsbord av fysiska och stärkande klasser. Vi varvar yoga på morgonen med intensiva HIT-pass. Dansa i poolen eller flåsa till 20-sekunders Tabata-intervaller. Allt detta och lite till under en vecka i solen. Klasserna är uppbyggda att passa personer med olika träningsbakgrund.

Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på hotellets ordinarie sport & aktivitetsprogram. Läs mer om aktiviteterna på La Pared här och Aqua Vista här.


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på hotellen tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

 9-16 november 2020 - La Pared 5-12 feb 2021 - Aqua Vista  


Klassbeskrivning

 • Morgon Yoga  Enkla yogaövningar för att väcka kroppen på morgonen.
 • Core fokus på mage och rygg, ökar din kroppskontroll genom övningar som utgår från våra naturliga rörelsemönster.
 • Circuit Korta intensiva pass med puls och styrka. 
 • Aqua Dance Rolig vattengymnastik i poolen, i form av vattendans 
 • H.I.T högeffektiv träning på kort tid. Där jobb med din kropp och enkla redskap kommer att användas i olika intervall.
 • Bootcamp Militärinspirerad träning, där vi arbetar med de verktyg som finns i naturen.
 • Tabata 20 sekunder arbete, 10 sekunder vila x8. Vi kommer att arbeta med hela kroppen i olika Tabatas.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning är gratis för dig som bor på hotellet. Klicka på bokningslänken till höger och gå till aktuellt datum för träningsveckan. Sedan är det bara att boka din resa! Ingen föranmälan behövs för att delta i passen.


Vem kan delta? 

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i resans pris. Boka bara resa med oss till något av hotellen ned den det aktuella datumet. 

Datum & hotell: 

Det här ingår:

 • All träning är kostnadsfri om du bokar flyg och boende
 • Professionell gästinstruktör
 • Hotell- och träningsanläggning i toppklass
 • Träning, sol och samvaro

Frågor? Mejla oss!

Boka La Pared, Fuerteventura

Boka Aqua Vista, Egypten

Se alla träningsveckor och gästpass


 

Om Fie Kolding

Fie arbetar idag som uppskattad instruktör på SATS. Fies inställning till träning är att det ska vara roligt och utmanande! Som populär träningsinstruktör har hon arbetat på många av Apollos hotell – blanda annat i Grekland, Turkiet och Dubai.


Om La Pared

Kom ner i varv och njut av tystnaden i La Pared. Apollos sport-hotell på Fuerteventuras västkust är perfekt för dig som vill varva sköna träningspass med lugn och avslappnande miljö. På La Pared finns inga krav eller måsten. Alla pass i veckans träningsprogram ingår för dig som bokar en resa och bor på La Pared – powered by Playitas under den aktuella perioden.
 

Aqua Vista - powered by Playitas

Om Aqua Vista - powered by Playitas

Apollo Sports-hotellet Aqua Vista – powered by Playitas erbjuder allt du kan önska dig av en komplett sol- och träningssemester där hälsa och välmående är i fokus. På hotellet finns flera nybyggda träningsytor och Afrikas största hotellgym med all den senaste utrustningen. Delta i ledarledda gruppträningspass varje dag, träna på serven på tennisbanan, spela populära padel, utveckla din löpteknik på den nya sprintbanan eller utmana dig själv tillsammans med andra i vår crossfitbox.