Power, fun and sun week

Välkommen till en vecka med extra mycket träning med gästinstruktör Fie Kolding. Vi bjuder på ett smörgåsbord av fysiska och stärkande klasser. Vi varvar yoga på morgonen med intensiva HIT-pass. Dansa i poolen eller flåsa till 20-sekunders Tabata-intervaller. Allt detta och lite till under en vecka i solen. Klasserna är uppbyggda att passa personer med olika träningsbakgrund.

Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på hotellets ordinarie sport & aktivitetsprogram. 


Program

Gästinstruktören håller 2–3 klasser varje dag, med undantag för ankomst och avresedag. Programmet presenteras på plats på respektive hotell.


Klassbeskrivning

Morgon Yoga: Enkla yogaövningar för att väcka kroppen på morgonen.

Core: fokus på mage och rygg, ökar din kroppskontroll genom övningar som utgår från våra naturliga rörelsemönster.

Tabata 20 sekunder arbete, 10 sekunder vila x8. Vi kommer att arbeta med hela kroppen i olika Tabatas.

Circuit: Korta intensiva pass med puls och styrka. 

Kondition och styrka: En kombination av kondition- och styrketräning

Ab attack: Fokus på träning för bålmuskelaturen 

H.I.T: Högintensiv träning där du jobbar med kondition och styrka. Här används din egen kropp och enkla redskap i olika intervaller.

Booty workout: Träning med fokus på rumpa och ben, efter detta pass kan det kännas lite dagen efter. 


Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuella datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.


Vem kan delta? 

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell: 
17-24 juli 2022 Levante - powered by Playitas
22-29 augusti 2022 Sivota Retreat - powered by Playitas

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Fie Kolding   
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Levante - powered by Playitas

Boka Sivota Retreat - powered by Playitas

Kontakta oss: [email protected]

Fie Kolding

Om Fie Kolding

Fie arbetar idag som uppskattad instruktör på SATS. Fies inställning till träning är att det ska vara roligt och utmanande! Som populär träningsinstruktör har hon arbetat på många av Apollos hotell – bland annat i Grekland, Turkiet och Dubai.

Våra hotell


 


Levante – powered by Playitas

Levante - powered by Playitas är ett nytillskott i vår Playitas-familj, ett sporthotell med fokus på en aktiv semester för familjen, par, singelresenärer och högpresterande hobbymotionärer. Här väljer du tempot och kan träna så mycket eller så lite du vill, och det bästa är att de flesta aktiviteterna ingår i resans pris, i vad vi kallas Sports Inclusive. Levante – powered by Playitas på Rhodos östkust ligger perfekt i lugna omgivningar, direkt på Afandou-stranden. Med ett svårslaget utbud av sport- och träningsmöjligheter, härlig sandstrand, hög hotellkomfort och generösa poolområden finns allt du behöver för en lyckad träningsresa eller aktiv semester.

Läs mer om Levante - powered by Playitas

Sivota Retreat - powered by Playitas

Sivota Retreat – powered by Playitas är ett nyrenoverat och unikt hotell beläget i Sivota på grekiska fastlandet. Hotellet passar dig som vill kombinera avkoppling i natursköna och orörda omgivningar med ett mångsidigt utbud av sport och träning. Cykla eller ta en löptur i bergen, spela padel eller tennis, eller besöka gymmet som är utrustat enligt olympisk standard. Om du inte vill vara kvar på land kan du paddla kajak, vada till Bella Vraka-stranden eller upptäcka öar och grottor från din stand-up paddleboard eller en båt. Varje dag har du också tillgång till hotellets olika gruppträningspass och yoga.

Läs mer om Sivota Retreat - powered by Playitas