Power, fun and sun week

Välkommen till en vecka med extra mycket träning med gästinstruktör Fie Kolding. Vi bjuder på ett smörgåsbord av fysiska och stärkande klasser. Vi varvar yoga på morgonen med intensiva HIT-pass. Dansa i poolen eller flåsa till 20-sekunders Tabata-intervaller. Allt detta och lite till under en vecka i solen. Klasserna är uppbyggda att passa personer med olika träningsbakgrund.

Utöver denna träning erbjuds massor av aktiviteter på hotellets ordinarie sport & aktivitetsprogram. Läs mer om aktiviteterna på Aqua Vista här.


Program

Programmet presenteras i sin helhet tillsammans med exakta tider på hotellen tillsammans med ordinarie träningsprogram. Ingen föranmälan krävs.

 Februari 2021 - Aqua Vista  


Klassbeskrivning

  • Morgon Yoga  Enkla yogaövningar för att väcka kroppen på morgonen.
  • Core fokus på mage och rygg, ökar din kroppskontroll genom övningar som utgår från våra naturliga rörelsemönster.
  • Circuit Korta intensiva pass med puls och styrka. 
  • Aqua Dance Rolig vattengymnastik i poolen, i form av vattendans 
  • H.I.T högeffektiv träning på kort tid. Där jobb med din kropp och enkla redskap kommer att användas i olika intervall.
  • Bootcamp Militärinspirerad träning, där vi arbetar med de verktyg som finns i naturen.
  • Tabata 20 sekunder arbete, 10 sekunder vila x8. Vi kommer att arbeta med hela kroppen i olika Tabatas.

Hur bokar jag och vad kostar det?

All träning med våra gästinstruktörer är kostnadsfri för dig som bor på aktuellt hotell under den aktuella veckan för gästspelet. För att boka så klickar du på bokningslänken till höger och går till det aktuellt datumet för träningsveckan, sedan är det bara att boka din resa som vanligt. Ingen föranmälan behövs för att delta på passen.

Info om veckan

Pris: All träning under veckan är kostnadsfri och ingår i priset när du bokar en träningsresa till det aktuella hotellet denna vecka.

Datum & hotell: 

Avreseorter:
Stockholm, Göteborg & Köpenhamn

Det här ingår:

  • All träning under veckan med gästinstruktör Fie Kolding   
  • Hotell & träningsanläggning i toppklass

Boka Aqua Vista, Egypten
Kontakta oss:
Telefon: 08-519 307 07
Mejl: [email protected]
Öppettider: måndag-fredag 9-16

 

Vem kan delta? 

Våra sporthotell passar alla som gillar en aktiv semester och en aktiv livsstil. Reser du själv? Med oss är du aldrig ensam. På ett sporthotell är det alltid lätt att hitta träningskompisar och likasinnade, oavsett om du reser själv, i par, med vänner eller som familj. Häng med på en fullspäckat semester- och träningsvecka där du deltar i det du gillar, testar nytt när du vill eller bara tar det lugnt någon dag.


 

Om Fie Kolding

Fie arbetar idag som uppskattad instruktör på SATS. Fies inställning till träning är att det ska vara roligt och utmanande! Som populär träningsinstruktör har hon arbetat på många av Apollos hotell – blanda annat i Grekland, Turkiet och Dubai.